dabelM Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 (upraveno) Před objednány dvě nové plněni palírny BenRiach z řady Wood finish Upraveno 21. srpna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Poslušně hlásím, že sourozenci jsou kompletní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Pěkné. To by mi bylo líto otevřít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2016 Já se toho nebojím. Whisky se musí ochutnávat a ne skladovat a očumovat. Spolu s kamarádem už jsme s tím v mezičase "krapet" pohnuli. Luxusní záležitost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Přesně tak, koupit, vyzkoušet, vypit a pak do dalších lahví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Pěkné. To by mi bylo líto otevřít. ...tak spotřebák, ne? Přesně tak, koupit, vyzkoušet, vypit a pak do dalších lahví no dyť řikám. hodinky, chlast, baby... prostě forum gentlemanů neasi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Konečne som pochopil čo je spotrebné zboží No to je to co používaním spotrebujem - zjem, vypijem, zoslapem, zoderiem,...Hm. Ale potom hodinky nie sú spotrebak (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 (upraveno) .d Upraveno 29. srpna 2016 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Nojasne, ja jsem si jenom dovolil lehce rypnout s ohledem na vlakno o stridani hodinek, kde byl filuv prispevek neprehlednutelnej, a sympatickej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 No, ja prece nerikam, ze bych tu trojicku nevypil. To ja bych ji vypil, ale bylo by mi to TROSKU lito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 (upraveno) Proto je zapotřebí mít co největší zásoby, aby si člověk hned nevychlastal ty největší špeky. Já mám aktuálně na cestě 15. flašku. A to jsem se po shanech zařekl, že si dám aspoň na chvíli pauzu. "Hrozný" koníček tohleto whiskobraní... Upraveno 29. srpna 2016 uživatelem LukeD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Ja som si dal po minulom tyzdni tiez predsavzatie ze chvilu bez degustovania. Minimalne do soboty by som chcel vydrzat. Alebo do stvrtku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenikec Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2016 Já se toho nebojím. Whisky se musí ochutnávat a ne skladovat a očumovat. Spolu s kamarádem už jsme s tím v mezičase "krapet" pohnuli. Luxusní záležitost!Auchentochen, tam jsem byl na prohlidce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Dobrá byla. Poctivá, výborná Highland single malt pro začátečníky i rutinéry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Pěkně opálené hodinky... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Dny se pomalu krátí, večery už jsou chladné, čas single malt přichází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Sám doma...nová akvizice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Poslední večer doma, zítra odlet na Kanáry, tak jsem si ke čtení chronomagu nalil hoooodně velkou parádu do stylové sklenice... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan010 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Tak to je velká pecka. Moc jsem si pochutnal, za mne to nej co jsem pil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se