filo-boxer Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Neee V tomhle shopu na Amazonu. Uz jsem tam jednou nakupoval a vsechno bylo ok. Stane se no. A ted mi poslali toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Tak musim pochvalit prodejce delinero.de, fakt se snazili situaci rychle vyresit a hned mi poslali dalsi balik. A v nem........bohuzel dalsi 2 litry ginu. Kurna, skoda, ze ho nepiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Ty kokos. Asi to odkupili z nejakej potopenej lode alebo rozsypaneho nakladu naburaneho kamiona a teraz sa toho snazia zbavit za kazdu cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 tak to jsou fakt amatéři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 (upraveno) Toto je neskutocne Preorientujes sa na gin? Este flasu alebo 2 a uz sa ti neoplati vracat k whisky Upraveno 26. listopadu 2016 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 tak tomu se musím smát zřejmě slušnej oddíl....a ten Olaf do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Nedávno jsem si po dlouhé době něco dobrého koupil a jsem docela spokojenej. Je velmi jemná ale chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Filo s hentym tanqueray ginom nieco nebude v poradku. Prave mi dosla ponuka z nemeckeho amazonu na vyhodny nakup 1x1l a 2x1l. Netusim preco. Podla mna to nepi ani nikomu nedaj pit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Ja to pit nebudu, posilam jim to zpet. Ale ta nabidka od Amazonu, nebude to spis tim, ze jsi klikal na ty odkazy, ktere jsem sem daval? Myslim konkretne tenhle odkaz: https://www.amazon.de/Tanqueray-London-Dry-Gin/dp/B01MDMESE5/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A6RIJ6VGHVBMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Ja to pit nebudu, posilam jim to zpet. Ale ta nabidka od Amazonu, nebude to spis tim, ze jsi klikal na ty odkazy, ktere jsem sem daval? Myslim konkretne tenhle odkaz: https://www.amazon.de/Tanqueray-London-Dry-Gin/dp/B01MDMESE5/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A6RIJ6VGHVBMAMozno klikal. Ale z toho ze na nieco kliknem hadam nezistia moj mail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 To ne, ten si zjisti, nejak jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 To ne, ten si zjisti, nejak jinak. To ano, ja viem aj ako. Len ked to tu zacnem rozvijat budem za konspiracneho dementa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Pokud máš na Amazonu účet, zvláště pak jsi přihlášený, tak je normální, že po kliknutí na některé zboží můžeš očekávat e-mail s reklamou či upozorněním na něj. Na tom není nic zvláštního, běžné sledování. Já jsem třeba před týdnem procházel bankovní účet, zkoušel si ze zvědavosti navolit půjčku, no a druhý den mi z banky volali, že jestli o ni mám zájem a něčemu nerozumím, jsou mi k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 (upraveno) Jasné že som nebol prihlásený Edit: keby som bol tak nie je čo riešiť Upraveno 29. listopadu 2016 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 29. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2016 Účet u nich ale máš, takže ve hře zůstavájí např. informace na způsob cookies (třeba sledované navštívené stránky, IP adresa, přihlášení z konkrétní adresy, k tomu související e-mail, apod.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Hura! Flaska Taliskeru dorazila a ty druhe 2 litry ginu si pry mam nechat jako omluvu. Takze sice to trvalo, ale nakonec dobry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Jagman Odesláno 1. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2016 Pokud by ses jedne flasky ginu chtel zbavit tak dej vedet ja se obetuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Ja je asi nejdriv zkusim udat jako darky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 (upraveno) Moje asi nejoblíbenější Upraveno 2. prosince 2016 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2016 Ondro, virtualne si s tebou pripijim:) Mimochodem, tudle jsem na nekoho vybalil tu spravnou vyslovnost a koukal na me jak na debila, takze ted uz jen [Kaol Ila] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se