Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty kokos. Asi to odkupili z nejakej potopenej lode alebo rozsypaneho nakladu naburaneho kamiona a teraz sa toho snazia zbavit za kazdu cenu.

Odesláno

Filo s hentym tanqueray ginom nieco nebude v poradku. Prave mi dosla ponuka z nemeckeho amazonu na vyhodny nakup 1x1l a 2x1l. Netusim preco. Podla mna to nepi ani nikomu nedaj pit.

Odesláno

Ja to pit nebudu, posilam jim to zpet. Ale ta nabidka od Amazonu, nebude to spis tim, ze jsi klikal na ty odkazy, ktere jsem sem daval? Myslim konkretne tenhle odkaz:

https://www.amazon.de/Tanqueray-London-Dry-Gin/dp/B01MDMESE5/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A6RIJ6VGHVBMA

Mozno klikal. Ale z toho ze na nieco kliknem hadam nezistia moj mail.
Odesláno

To ne, ten si zjisti, nejak jinak. ;)

To ano, ja viem aj ako. Len ked to tu zacnem rozvijat budem za konspiracneho dementa :D
Odesláno

Pokud máš na Amazonu účet, zvláště pak jsi přihlášený, tak je normální, že po kliknutí na některé zboží můžeš očekávat e-mail s reklamou či upozorněním na něj. Na tom není nic zvláštního, běžné sledování. :) Já jsem třeba před týdnem procházel bankovní účet, zkoušel si ze zvědavosti navolit půjčku, no a druhý den mi z banky volali, že jestli o ni mám zájem a něčemu nerozumím, jsou mi k dispozici. :)

Odesláno (upraveno)

Jasné že som nebol prihlásený :)

Edit: keby som bol tak nie je čo riešiť

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno

Účet u nich ale máš, takže ve hře zůstavájí např. informace na způsob cookies (třeba sledované navštívené stránky, IP adresa, přihlášení z konkrétní adresy, k tomu související e-mail, apod.).

Návštěvník Jagman
Odesláno

Pokud by ses jedne flasky ginu chtel zbavit tak dej vedet ja se obetuju :D

Odesláno

Ondro, virtualne si s tebou pripijim:)

Mimochodem, tudle jsem na nekoho vybalil tu spravnou vyslovnost a koukal na me jak na debila, takze ted uz jen [Kaol Ila]:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...