walter10 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Tak jsem zjistil, že mně chutná takové to prosté, selské pití Když přivoním ke Cragganmore 12 yo, vždy se mi vybaví čokoláda Toblerone. Tak nějak první věc, co mě napadne. Jinak docela lehce pitelná a příjemná whisky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2017 Je todle dobry? V necem mne to pripomina Starou Mysliveckou.. Nevím, jestli ti tady na tuhle otázku někdo odpoví. Pokud vidím dobře na té hodně neostré fotce etikety, jedná se o palírnu Ben Nevis. A ani na Whiskybase těch hodnocení není bůhvíjak moc a tasting notes bohužel žádné, nicméně celková známka není úplně špatná: https://www.whiskybase.com/whisky/56731/ben-nevis-1997-cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 (upraveno) Po delší době jsem doplnil whisky bar o dvě plnění z palírny Macallan a to Macallan Sienna a 12 Sherry OAK Upraveno 1. května 2017 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Taky jsem trochu doplnil stavy. Aberlour Abunadh jsem jeste nemel (a Amazon mel dobrou cenu) a Talisker Sky taky ne, jsem zvedav na stovnani s desitkou. Obavam se, ze to dopadne podobne jako Laphroaig 10 vs. Select. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2017 Budou to asi nejake mlade mixy. Rychle prachy nici zazite a dobre standardy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 25. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2017 Já už Talisker Skye a Laphroaig Select měl a zůstávám věrný klasickým desítkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2017 Taky jsem trochu doplnil stavy. Aberlour Abunadh jsem jeste nemel (a Amazon mel dobrou cenu) a Talisker Sky taky ne, jsem zvedav na stovnani s desitkou. Obavam se, ze to dopadne podobne jako Laphroaig 10 vs. Select. Když koukám na tenhle výběr , nedávno jsem poprvé zkoušel ten desetiletý Ardberg a nadchl mě. Jedna z Nej whisky co jsem pil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Hele, asi me vykostite ale je mozny, ze kdyz treba Lagavulin naredim s vodou skoro 1:1, ze mne chutna vic a lip se mne to pije? Vsude se pise 'kapka vody'..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Hele, asi me vykostite ale je mozny, ze kdyz treba Lagavulin naredim s vodou skoro 1:1, ze mne chutna vic a lip se mne to pije? Vsude se pise 'kapka vody'.....Tak ak je to naozaj 1:1 tak by som povedal ze na Lagavulin je to trosku moc... ale aj najuznavanejsi znalci pripustaju v extremnych pripadoch nariedenie +50%. Zalezi hlavne od obsahu alkoholu. Ale na tvoje domace chlastanie to je ok, kludne to ried aj tuzemakom . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 (upraveno) Tak ak je to naozaj 1:1 tak by som povedal ze na Lagavulin je to trosku moc... ale aj najuznavanejsi znalci pripustaju v extremnych pripadoch nariedenie +50%. Zalezi hlavne od obsahu alkoholu. Ale na tvoje domace chlastanie to je ok, kludne to ried aj tuzemakom .To sou paradoxy, pane Vanek. Lejt do whisky tuzemak je prasarna, ale whisky do tuzemaka by mohlo bejt dost vylepseni ho. Pritom by se jednalo o totozny napoj. Upraveno 1. června 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Ředit single maltku voodoo v poměru 1 : 1 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 To sou paradoxy, pane Vanek. Lejt do whisky tuzemak je prasarna, ale whisky do tuzemaka by mohlo bejt dost vylepseni ho. Pritom by se jednalo o totozny napoj.Presne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Dnes jsem objednal tyto dvě sudovky z UK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 A kde? Na strankach Laphroaigu jsem je nenasel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Zde jsou Laphroaigy : https://www.thegreenwellystop.co.uk/whiskyshop/?ccUser= a zde Ardbeg Kelpie : http://www.whisky.fr/en/ardbeg-kelpie.html?___store=b2c_en_en Ceny jsou takový že skřípu zubama, ale když je to jednou do roka, tak se to ještě dá PS.: Maximálně pustím nějakou hodinkovou akvizici, kterou mám na cestě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Aha, díky. No, za tuhle cenu si tu kořalku můžou nechat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Zrovna přemýšlím, co ke své "klasice" (Ardbeg, Connemara) objednám nového a zaujal mě Bruichladdich z Islay (konkrétně Port Charlotte "The Peat Project") a tak se ptám, jestli už to někdo z vás pil a jaký má na tuhle Single Malt názor. Jen pro úplnost uvádím, že miluju kouřové whisky...ale Octomore jsem bohužel ještě nepil. Díky za názory a rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 @Radek: tento peat project som chutnal a doma mam flasu Port charlote. Ani jednu z tychto veci by som uz znova neurobil. Niezeby to bolo zle, to urcite nie, podla mna to ale nieje hodne tych penazi. Radsej skus vsetky verzie Ardbegu (Uigedail, Corryvreckan) ci Laphroaig (Quarter cask) alebo moj posledny objav Talisker 57° North. Myslim si ze je velmi vela lepsich moznosti za rovnaky ci lepsi peniaz. Ale ked to kupis, urcite to nevylejes do hajzlu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 (upraveno) Ps: ak chces nieco podobne Connemare tak podla mna vyborna Jura Superstition (aj ked nesplna tvoju poziadavku "Islay", co ani moj tip predtym - Talisker) alebo drsnejsia Jura Prophecy. Upraveno 3. června 2017 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 5. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2017 Eskimáku děkuji za tipy a skvělý popisek. Dám na tebe a zkusím v nejbližší době asi ten Laphroaig Quarter Cask a Talisker 57 North (od Taliskeru jsem měl jen 10 y.o.). Jinak moje srdcovka je Ardbeg - točím verze 10 y.o. a Corryvreckan. Pak se pochlubím názorem, ale je vidět, že obzory máš, tak to zklamání určitě nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se