Přejít na obsah

Nautilus L.E. - fotogalerie našich miláčků

lukin_ova

Doporučené příspěvky

V 28. 1. 2013 v 10:24, Frantik napsal:

Co to je za remen? Chci ho na Panerai smile_anim.gif

Nejlíp to bude vědět Baker, ale zřejmě Rios Oxford

Kluci dali jiné spony a opískovali je. Ovšem ta kůže je opravdu perfektní - krásně měkká, perfektní vintage vzhled, provedení odpovídá zbytku hodinek (tj. absolutně bez výhrad).

Upraveno uživatelem mmako
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 394
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 28. 1. 2013 v 10:26, Frantik napsal:

Jo a chtelo by to poradny PR a poradne to proflaknout - za prve to hrave trumfne vsechny Seryny, Berkuse, Broze a janevimkohojeste a taky to zavre hubu vsem pochybovacum a radobyfandum a radobyservrum smile_anim.gif

Tohle musi bejt ve vsech hodinarskejch casopisech, blozich, ve vsech lifestyle rubrikach. Kdyby majitele a autori chteli, mohu pomoci.

Na tomhle už se nějaký čas pracuje, předpokládám, že i na víc frontách :)
Odkaz ke komentáři

:photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Hnusný vlákno :(

Trhá mě to na malé kousky...........asi bych byl pro zrušení..........ale nevím, na co bych se zítra těšil........moje přítelkyně, která je chronobundusem naprosto netknutá a jen se usmívá nad mým zaujetím tímto forem, se poprve asi podívala na tyhle hodinky s malým chronomag světýlkem v očích....možná i pochopila....

Odkaz ke komentáři

Lukáši, nádherné fotky, díky za ně. Krásně ti vyšla struktura šroubu, teprve z takových detailů mi dochází, jakou nádheru mám doma. To snad ani není limitka, spíš 33 solitérů, z nichž ani dva nejsou stejné. Jsem opravdu šťastný, že jsem se sem primotal v pravý čas, i když do vzhledu hodinek jsem mohl promluvit teprve až v momente, kdy se hlasovalo o barvě antireflexu :-)

Odkaz ke komentáři

V 28. 1. 2013 v 21:50, NobodyR napsal:

Hnusný vlákno :(

Trhá mě to na malé kousky...........asi bych byl pro zrušení..........ale nevím, na co bych se zítra těšil........moje přítelkyně, která je chronobundusem naprosto netknutá a jen se usmívá nad mým zaujetím tímto forem, se poprve asi podívala na tyhle hodinky s malým chronomag světýlkem v očích....možná i pochopila....

Jojo ... ;) Přidám ještě jeden hnusný detail a jeden hnusný pohled na Nautily i s povídáním. :smile_anim:

Velký dík a pocta Bakerovi.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...