mmako Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 (upraveno) V 28. 1. 2013 v 10:24, Frantik napsal: Co to je za remen? Chci ho na Panerai Nejlíp to bude vědět Baker, ale zřejmě Rios Oxford Kluci dali jiné spony a opískovali je. Ovšem ta kůže je opravdu perfektní - krásně měkká, perfektní vintage vzhled, provedení odpovídá zbytku hodinek (tj. absolutně bez výhrad). Upraveno 28. ledna 2013 uživatelem mmako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 ok, diky, ten chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 V 28. 1. 2013 v 10:26, Frantik napsal: Jo a chtelo by to poradny PR a poradne to proflaknout - za prve to hrave trumfne vsechny Seryny, Berkuse, Broze a janevimkohojeste a taky to zavre hubu vsem pochybovacum a radobyfandum a radobyservrum Tohle musi bejt ve vsech hodinarskejch casopisech, blozich, ve vsech lifestyle rubrikach. Kdyby majitele a autori chteli, mohu pomoci.Na tomhle už se nějaký čas pracuje, předpokládám, že i na víc frontách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jata Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 veľmi pekná limitka ,iba škoda tých škrabancov na zadnom viku ( možno je to iba špina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 V 28. 1. 2013 v 11:00, zekon7302 napsal: Takhle má podle mně vypadat limitka,než vymýšlet úpravy už hotových... souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Jen slintám a brečím, že jsem do toho nešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Aji mě se moc líbí a tuze moc bych je chtěl. Ale uklidňuje mě, že když se to rozjíždělo, ještě jsem to tady neznal. Alespoň mám dream watch:sleeping_03anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 A ještě jedna poslední na pouzdru .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Jsou fakt dobry, nekteri hajzlici na me zaseli, ze budu prvni, kdo je proda, howno ! Jsou skvele, nechavam si je pro budouci generace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Ještě bych rád vychválil fotky.Ty míří přímo do kalendáře 2014. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Hnusný vlákno Trhá mě to na malé kousky...........asi bych byl pro zrušení..........ale nevím, na co bych se zítra těšil........moje přítelkyně, která je chronobundusem naprosto netknutá a jen se usmívá nad mým zaujetím tímto forem, se poprve asi podívala na tyhle hodinky s malým chronomag světýlkem v očích....možná i pochopila.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Lukáši, nádherné fotky, díky za ně. Krásně ti vyšla struktura šroubu, teprve z takových detailů mi dochází, jakou nádheru mám doma. To snad ani není limitka, spíš 33 solitérů, z nichž ani dva nejsou stejné. Jsem opravdu šťastný, že jsem se sem primotal v pravý čas, i když do vzhledu hodinek jsem mohl promluvit teprve až v momente, kdy se hlasovalo o barvě antireflexu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svenda Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Zkusím postnout detail spony, omlouvám se za kvalitu, je to mobil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 28. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 V 28. 1. 2013 v 21:50, NobodyR napsal: Hnusný vlákno Trhá mě to na malé kousky...........asi bych byl pro zrušení..........ale nevím, na co bych se zítra těšil........moje přítelkyně, která je chronobundusem naprosto netknutá a jen se usmívá nad mým zaujetím tímto forem, se poprve asi podívala na tyhle hodinky s malým chronomag světýlkem v očích....možná i pochopila.... Jojo ... Přidám ještě jeden hnusný detail a jeden hnusný pohled na Nautily i s povídáním. Velký dík a pocta Bakerovi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 pekny kusok ste pani vytvorili,len sypte fotky dalej ten dlhy cas stal za ten vysledok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 gratuluji šťastným majitelům... co krátký video, ať se můžem pokochat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 V 28. 1. 2013 v 22:48, Rudykopalsson napsal: gratuluji šťastným majitelům... co krátký video, ať se můžem pokochat?Dáte to na You Tube a zanedlouho to soudruzi z PRC začnou frkat pod značkou Navtilus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 V 28. 1. 2013 v 22:07, Petr Svenda napsal: Zkusím postnout detail spony, omlouvám se za kvalitu, je to mobil. Ta spona se fakt povedla (mimo jiné, samozřejmě ), perfektně se hodí k charakteru hodinek, ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2013 Hmm ...Začínám být pěkně nas.ranej sám na sebe, že jsem do toho nešel, když jsem mohl. Krásný hodinky a krásné fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se