Freddy14 Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Bronzový by byly parádní. Sledoval jsem vývoj od doby co jsem na foru. Dost me mrzí, ze jsem to nestihl byt mezi majiteli. Teď už tu týden tluču hlavou do zdi. Zatím hlava vypadá líp než zeď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 V 31. 1. 2013 v 5:15, sect napsal: Myslim ze bronzove nehrozi, taky se to resilo. preco nehrozia - je to technicky problem alebo nie je vôľa nieco take dat na svet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Uz si to presne nevzpominam, ale myslim ze tam byl nejaky problem s opracovanim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 31. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Aspoň jedna fotka na stránku, ať z toho nemáme kecací vlákno ... Tuším, že u toho bronzu byl problém jednak se sehnáním, jednak se zpracováním. Luk nebo Baker asi napíše více. Ale hlavně by nás zabil Cyril .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 (upraveno) Dnes jsem je díky ochotě Petra viděl naživo a musím říct, že jsou super, včetně kvality zpracování.Další neumělé fotky mobilem v šeru hospody ZDE.Nejvíc mě dostala rychlost (spíše pomalost) pohybu vteřinovky. Velmi zvláštní a uklidňující. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. ledna 2013 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 hosi, ja ten bronz mel uz i predbezne domluveny... ale jen tak od oka to je tezky. kamarad (tady v Anglii) ma firmu a specializuje se na bronzove dily - nechce mi rict vo co go... ono to je nejake svinstvo, castecne pro vrtne plosiny a castecne pro ministerstvo obrany (rikal, ze bronzove miny se beznym detektorem nedaji odhalit... toz co ja vim co vyrabi za "dily"). ten by se do toho klidne pustil. specifikaci bronzu (Marine Grade, cislo uz si nepamatuju) jsem mu daval, rikal ze to jeho dodavatele bezne dodavaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 no v pripade ze sa chcete pustit do bronzovej verzie - co by bola ultimatna vec aj za cenu ze by sa kvoli tomu muselo zjednodusit niekolko detailov - tak sa dobrovolne hlasim na zoznam. pokial viem tak CUSN8 ide opracovavat pomerne ok a s dostupnostou materialu nebude velky problem. Mam to predebatovane s nasim dodavatelom, ze aj nasa freza by to zvladla - teda ze nemusim kupovat specialne nastroje - ked tak mi poslite 3D file ja si to vystruham aj sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Nadherny cifernik,bozske indexy,pekny tvar pouzdra,luxusni sponaKdyby mela vzniknout bronzova verze,chtel bych ji mit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 (upraveno) instante, problem je spis v tom, ze se to musi vykrouhnout na jeden zatah. do bronzu se uz dodatecne moc rypat neda. P.S. ale ono je to stejne fuk. limitka je hotova, dalsiho Nautila bych uz neresil, pac potom uz by to nebyla limitka. tak zase priste Upraveno 1. února 2013 uživatelem little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Něco z knížky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 perfektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 příspěvek do fotogalerie: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 (upraveno) K probíhající či proběhlé debatě o imaginární bronzové LE Nautilus, bych rád dodal, že manželka má eminentní zájem o jeden kousek z případné LE pro ženy. Rozměr by si přála tak do 36mm a číslo z limitky upřesní později ! Upraveno 2. února 2013 uživatelem saida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Moje přítelkyně chce taky jeden bronzový, ovšem trvá na čísle 01 a rozměr musí být 38mm! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saida Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 V 2. 2. 2013 v 9:47, Josef01 napsal: Moje přítelkyně chce taky jeden bronzový, ovšem trvá na čísle 01 a rozměr musí být 38mm! Navrhujiu kompromis např. 37,235mm, přece nebudeme dělat voba rozměry. i když upřímě já jsem nedělal nic . Pouze jsem se s radostí svezl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Také přispěji svou troškou do mlýna. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 pár fotek, ještě se mám co učit, profi fotky to nejsou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 Chtěl jsem Vám všem upřímně pogratulovat, máte to moc pěkný :-)! Jsem rád, že po té práci tvůrců a trpělivém čekání zájemců máte radost. Indexy a ručky na mě působí opravdu chvályhodným dojmem. Zároveň mám prosbu. Pokud jsem se nepřehlédl, tak jsem nikde neviděl video točící se vrtulky. Nebude nějaký Youtube upload, prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 jacob: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2013 V 2. 2. 2013 v 18:42, Krupkic napsal: jacob: pohyb "sek..dovej ručičky" stojí zato ! Poklona všetkým, ktorí sa na projekte podieľali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se