Přejít na obsah

Nautilus L.E. - fotogalerie našich miláčků

lukin_ova

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 394
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Aspoň jedna fotka na stránku, ať z toho nemáme kecací vlákno ... :whistle:

Tuším, že u toho bronzu byl problém jednak se sehnáním, jednak se zpracováním. Luk nebo Baker asi napíše více.

Ale hlavně by nás zabil Cyril .... ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem je díky ochotě Petra viděl naživo a musím říct, že jsou super, včetně kvality zpracování.

Další neumělé fotky mobilem v šeru hospody ZDE.

Nejvíc mě dostala rychlost (spíše pomalost) pohybu vteřinovky. Velmi zvláštní a uklidňující.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Vit
Odkaz ke komentáři

hosi, ja ten bronz mel uz i predbezne domluveny... ale jen tak od oka to je tezky. kamarad (tady v Anglii) ma firmu a specializuje se na bronzove dily - nechce mi rict vo co go... ono to je nejake svinstvo, castecne pro vrtne plosiny a castecne pro ministerstvo obrany (rikal, ze bronzove miny se beznym detektorem nedaji odhalit... toz co ja vim co vyrabi za "dily"). ten by se do toho klidne pustil. specifikaci bronzu (Marine Grade, cislo uz si nepamatuju) jsem mu daval, rikal ze to jeho dodavatele bezne dodavaji. ;)

Odkaz ke komentáři

no v pripade ze sa chcete pustit do bronzovej verzie - co by bola ultimatna vec aj za cenu ze by sa kvoli tomu muselo zjednodusit niekolko detailov - tak sa dobrovolne hlasim na zoznam.

pokial viem tak CUSN8 ide opracovavat pomerne ok a s dostupnostou materialu nebude velky problem. Mam to predebatovane s nasim dodavatelom, ze aj nasa freza by to zvladla - teda ze nemusim kupovat specialne nastroje - ked tak mi poslite 3D file ja si to vystruham aj sam :D

Odkaz ke komentáři

instante, problem je spis v tom, ze se to musi vykrouhnout na jeden zatah. do bronzu se uz dodatecne moc rypat neda.

P.S. ale ono je to stejne fuk. limitka je hotova, dalsiho Nautila bych uz neresil, pac potom uz by to nebyla limitka. tak zase priste ;)

Upraveno uživatelem little_w
Odkaz ke komentáři

příspěvek do fotogalerie:

Odkaz ke komentáři

K probíhající či proběhlé debatě o imaginární bronzové LE Nautilus, bych rád dodal, že manželka má eminentní zájem o jeden kousek z případné LE pro ženy. Rozměr by si přála tak do 36mm a číslo z limitky upřesní později !

Upraveno uživatelem saida
Odkaz ke komentáři

V 2. 2. 2013 v 9:47, Josef01 napsal:

Moje přítelkyně chce taky jeden bronzový, ovšem trvá na čísle 01 a rozměr musí být 38mm!

Navrhujiu kompromis např. 37,235mm, přece nebudeme dělat voba rozměry. i když upřímě já jsem nedělal nic . Pouze jsem se s radostí svezl!

Odkaz ke komentáři

pár fotek, ještě se mám co učit, profi fotky to nejsou sad01_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem Vám všem upřímně pogratulovat, máte to moc pěkný :-)! Jsem rád, že po té práci tvůrců a trpělivém čekání zájemců máte radost. Indexy a ručky na mě působí opravdu chvályhodným dojmem. Zároveň mám prosbu. Pokud jsem se nepřehlédl, tak jsem nikde neviděl video točící se vrtulky. Nebude nějaký Youtube upload, prosím?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...