Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 394
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Musím se přidat k těm, kteří tyto hodinky shledávají nádhernými. Tu nádheru jim pochopitelně dodává i ta atmosféra a energie, která vedla k jeich vzniku. Zatím si nepřipouštím lítost :-)

Odesláno

Ahoj chronopacienti,

ozval se mi zdejší člen fora - PEVO, který mi nabídl, abych se za ním stavil si prohlédnout Nautiluse. Tak samozřejmě jsem nemohl odmítnout a domluvili jsme se na úterý - hospůdka v centru Prahy.cheers.gif

K nemilému překvapení zrovna nasněžilo a hezky se to uklouzalo - hospůdka byla v boční ulici, kterou pluh neviděl ani z rychlíku - tudíž první problém byl, se vůbec dostat na místo.

Petra jsem nikdy předtím neviděl, ale těšil jsem se, že poznám dalšího člověka z chronomagu. Zatím mám pouze skvělé zkušenosti s lidmi odtud.

Už to zkrátím. byl to super pokec, hodinky jsou bomba, chvíli jsem se s nimi mazlil a hrozně rád jsem poznal dalšího chronopacienta, kterému moc děkuji smile_anim.gif

Díkes moc a přidávám pár cvaků mobilem

Zde je krásně vidět antireflex

post-24192-083411400 1360849188.jpg

no slušely by mi clap.gif

post-24192-031293100 1360849279.jpg

Odesláno

Před tímto výkonem hluboce smekám (že už to hlouběji nejde). Hodinky jsou fakt nádherné. Sám si s podobnou myšlenkou pohrávám už několik let, ale zatím je z toho akorát plný adresář SolidWorksových malůvek. Chlapi, jste fakt borci. BTW ten lodní šroub asi není malá vteřinovka, co? Nebo jo? To už by byla totální bomba :)

Odesláno

Velká gratulace všem majitelům a tvůrcům těchto povedených hodinek. Na některých snímcích jsou opravdu exkluzivní. Věřím, že tvůrci časem neodolají a pustí se do nového projektu. Těším se...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...