Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

K tej cene vozu.. Vozím sa na 14rocnom aute a áno cena hodiniek (3kusy) ma o dosť vyššiu hodnotu.. To akože napr človek v C4 nemôže mať celoživotný sen na ruke? Bohužiaľ skôr sa mi stáva, že stretnem človeka v aute nad 30 000? a ma fake... Naposledy fake planet ocean chrono a Nissan GTR

GTR je trošku fake sportovního auta, vzhledem k jeho hmotnosti, převodovce a pohonu, tak se těm fejkům úplně nedivím :-)

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

pavelpu27, stepecken: srdce mi zaplesalo, že mi tady někdo rozumí, souhlasím se vším, období DTM hvězd M3 E30 a spol. je perfektní a Cayman, zvlášť novej GT4, to je paráda.

Aj ja som Ti rozumel, aj obrázky som dal a slávu zase vyžral stepecken. Ten chlapec je dieťaťom šťasteny.

Odesláno

Kamos ma zlaty fullgold IWC na fullgold naramku a normalne nema zadny auto a jezdi vlakem. To je nejaky podezrely :).

dal bych si bacha na ten vlak, za poslední týdny jsem už v pár fejcích seděl :lol2:

Odesláno

Kamos ma zlaty fullgold IWC na fullgold naramku a normalne nema zadny auto a jezdi vlakem. To je nejaky podezrely :).

Kamarád s vlastním vlakem se vždy hodí ... což mi připomnělo jeden starý vtip ... Šejk posílá svého syna na studie do Ameriky. Po 14 dnech přijde dopis. "Škola je dobrá. Všichni spolužáci jezdí do školy autobusem, jen já autem!" Šejk pošle šek na 500.000$ se vzkazem "Tak nám tam nedělej ostudu a ten autobus si taky kup!".

Odesláno

Kamarád s vlastním vlakem se vždy hodí ...

:D 

Něco obdobného: 

Chlapec dívce vyznal lásku a ta se ho zeptá: ,,Máš dva mercedesy?" ,,Nemám" odpoví chlapec. ,,A dvoupatrový dům?" ,,Také ne." ,,Tak to si nemáme co říct" odpoví dívka.

Chlapec celý smutný jde pro radu k otci. Otec mu poradí: ,,Můžeš prodat Ferrari nebo Lamborgini a koupit dva mercedesy... Ale tři patra kvůli nějaké holce bourat nebudu!"

Odesláno

Včera jsem vzal děti na Tunning sraz u Rozkoše. Největší zážitek - mladej rybíz ve Fiatu Barchetta, kde znaky a nápisy Fiat nahradil koněm Ferrari, na ruce ohromný Braitligy z Turecka. Už jsem hledal jen nápis na jeho čele "Jsem kok*t"

Odesláno

Nejen PC se těší velké oblibě. Kvalitativně srovnatelný Restart života (čti stejný odpad) má na Streamu pro mě nepochopitelný úspěch. Je mi to docela i líto, když si vezmu kolik úsilí bylo vloženo do natočení mnou vybraných produktů a přesto mají jen o pár zhlédnutí více/méně, než její "domácí video z kanceláře, parku nebo dětského hřiště"...
post-27786-0-65646800-1433076042_thumb.jpg

Odesláno

Nejen PC se těší velké oblibě. Kvalitativně srovnatelný Restart života (čti stejný odpad) má na Streamu pro mě nepochopitelný úspěch. Je mi to docela i líto, když si vezmu kolik úsilí bylo vloženo do natočení mnou vybraných produktů a přesto mají jen o pár zhlédnutí více/méně, než její "domácí video z kanceláře, parku nebo dětského hřiště"...

attachicon.gifsrovnání.jpg

Neverim zadne statistice, kterou jsem sam osobne nezfalsoval :lol2:

Odesláno

Včera jsem vzal děti na Tunning sraz u Rozkoše. Největší zážitek - mladej rybíz ve Fiatu Barchetta, kde znaky a nápisy Fiat nahradil koněm Ferrari, na ruce ohromný Braitligy z Turecka. Už jsem hledal jen nápis na jeho čele "Jsem kok*t"

Já mám taky Barchettu.... :mellow: Ale komplet původní teda...

Odesláno

Dnes jsem si prohlížel vlákno #rolex na instagramu.

Přiznám se, má angličtina je taky trochu fejk, ale chlapec to pochopil  :gunsmilie: .

post-36454-0-47140700-1433167205_thumb.jpg

post-36454-0-15452100-1433167208_thumb.jpg

Odesláno

Dnes jsem si prohlížel vlákno #rolex na instagramu.

Přiznám se, má angličtina je taky trochu fejk, ale chlapec to pochopil :gunsmilie: .

Hezký. I Luke it!

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...