Jörg8X Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Tak jestli měly nalepený display, tak se to poznat dá
mlsoun1 Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Můj kolega-nadřízený si dovezl z dovolené Breitling Navitimer na kovu.Vypadají moc pěkně,jen se mi nezdálo,že si takový škrt koupil takové hodinky.Prý se mu na mých líbí to okřídlené B.,tak neodolal.Tak jsem si je tak dlouho prohlížel a ta váha a ten tah,no plechařina.Nakonec mi řekl,že není kokot,aby si kupoval originál.Dal za ně 100éček a bude mi prý konkurovat.Už se nemůžu dočkat,co mu upadne jako první.
stosi Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Já prostě asi nikdy nepochopím tu mentalitu, vypláznout 100 ojro za fake ve zlomkové hodnotě, když za nějakých 150 euro a výš, jdou koupit pohodové hodinky, to je prostě iracionálnější než my, co kupujem originály.
mlsoun1 Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Zrovna u tohoto člověka mne to překvapilo,ale lidi jsou různí.Taky jsem mu říkal,že si měl raději koupit Seika.Je to vůl,no.
wizard-ov Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Pche, koupil draho. Já mám od kolegy z Kanárů BfB za 10 ojro a ještě mám limitkový strap Diver Pro III v bílé barvě
Jettero Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Ty rozeznáš Diesel fejk od originálu? Ciferníky jen nalepené
tommas4 Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 Ciferníky jen nalepené No tak v tom případě to byl originál.
instant Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 omyl, original ma vzdy aspon dva zo siestich cifernikov funkcne!
mAra_ Odesláno 2. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2015 omyl, original ma vzdy aspon dva zo siestich cifernikov funkcne!Ale ukazují stejný čas... Popř. Žádný...
malda Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Obracím se s odborníky na Breitling o radu s posouzením kolegových "navitimerů", které jsem v obrázcích na googlu nenašel ani mezi originály, ani mezi fejky. Pokusím se je popsat (fotku nemám): krémový číselník, jako indexy lumi čtverečky (slušně svítí), pouze arabská číslice 12, subciferníky na pozicích 3, 6 a 9 hodin, průhled na datum na 4:30. Hodinky má na hnědém řemenu (normální kůže, rozhodně ne aligátor) s trnovou sponou a s vyraženým (ne leptaným) logem Breitling. Nejdůležitější detail, kterého jsem si všiml, a podle kterého bych se spíš přiklonil k tomu, že to jsou fejky, je to, že subciferník na devítce má číslice 1-7 a na subciferníku na šesté je 24 hodinový režim (číslice 4, 8, 12, 16, 20, 24, hodinek jsem si všiml na obědě, takže ručička správně mířila někam ke dvanáctce). Subciferníku na 3 ani dalších detailů jsem si nevšiml. Hodinky na pohled ve slušné kvalitě. Co vy na to? EDIT: pravopis
Frantik Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Popis fotky je taky hustej, z toho se pozna dost
USER47 Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Obracím se s odborníky na Breitling o radu s posouzením kolegových "navitimerů"...Fejk tohohle ve světlý verzi.
malda Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Jo! Čtverečkové indexy i dvanáctka sedí. Ale jak jsem psal, subciferník na devítce měl indexy 1-7 a subciferník na šestce indexování 4,8,12,16,20,24. Jo a jak jsem zjistil (a jak je to i na této fotce) byly to (počítám fíky) Chronospaců, ne Navitimerů. Nebo viděl někdy někdo origo Béčka s takovými subciferníky, které jsou typické pro fejkové omegy?
m.n. Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2015 Co pořád řešíš? Subciferník 1-7 byl "manuální věčný kalendář", které má 90% všech fejků místo chronografu.
Verzim Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Odesláno 13. září 2015 Tak ja sa priznam, ze som si asi pred 10 rokmi kupil fejky. Vtedy sa mi dost pacili breitlingy ale boli pre mna dost drahe a tak som si objednal jedny z Ciny, stali okolo 80e. Nenasiel som vsak odvahu vyjst si s nimi medzi ludi, bal som sa, ze sa ma niekto na ne opyta a tak som ich radsej daroval mojmu znamemu, ktoremu fejky vobec navadili.
eskimak Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Odesláno 14. září 2015 Gratulujem k prvemu hodinkovemu postu!
daur Odesláno 15. září 2015 Nahlásit Odesláno 15. září 2015 Myslím, že začal dobře. Není nad očistu duše
Jettero Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Včera se mě snažil přesvědčit, že jsou originál
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.