siwi Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 Ty můžeš být úplně v klidu. Ty to máš pořád jenom z jednoho úhlu. Hehe nemyslel jsem u toho na nikoho konkretniho, takze muzes byt v klidu. V podstate sem si predstavil svoji chlupatou pazouru a premyslel, koho to tak muze zajimat :-) Edit: ufff, ted mi vyskocila ta fotka nahore a zacal sem koktat taky! Znáte to. Ozvala se potrefená husa
fed_ex Odesláno 21. září 2015 Nahlásit Odesláno 21. září 2015 už si mě zablokoval, ale to se dalo čekat a tváří se dál, jakoby se nic nestalo ach jo, svět se v p..u obracá Me si taky zablokoval, vitej v klubu Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk
Kristian.nov Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Nerekl jsem spatne, ale probuh proc??? Lidi co ji znaj vi jak vypada, a proto nemusi mit vyfocenou drzku 8x stejne, bez jakekoli pointy. Ty co ji neznaj zase nezajima a pokud jo, tak to stejne nevysvetluje duvod to delat :-) Pravda, neni v tom sama.Špatně je na těch fotkách akorát to, že je moc oblečená ;-)
Lu.ck Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Ji by treba prislo zas fakt divny, proc si tu hromada frajeru foti svoje chlupaty pazoury se stejnyma hodinkama kazdej den z jinyho uhlu.Tak to maji potom nazvat "Co mate dneska na krku" :-D
krakra Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Jednou při schůzce s realiťákem, jsem si všiml jeho hodinek, bez problémů se mi přiznal, že to není to co vypadají (Breitling), přiznal, že to jsou fejky, že aby si mohl koupit originály, musel by prodávat více nemovitostí.
filo-boxer Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 ...ale co mi nejde do palice jsou takový ty tyčky s mobilem na selfí, to už je moc .Tyhle tyčky existovaly daleko dřív, než mobily uměly fotit a používalo se to třeba na dovolených, když ses třeba s někým chtěl vyfotit takovým zařízením co se mu říká foťák a nebyl tam nikdo jiný, kdo by to udělal a ani nebylo možné foťák někam položit a použít samospoušť.
Sphinxx Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 To jo, tohle beru. Ale v Práglu tady vídám mlaďase, kteří se takhle fotí i jednotlivě . Přijde mi to prostě "divný" fotit sám sebe, respektive fotit se před zrcadlem apod. . EDIT: ale už jsem hold starej, tohle jde mimo mě .
filo-boxer Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Jasne, rozumim ti. Ja jen, ze ty tycky za to nemuzou.
tommas4 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Historie vynálezu selfie tyčky začala zhruba zde:
Sphinxx Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Jasne, rozumim ti. Ja jen, ze ty tycky za to nemuzou. Historie vynálezu selfie tyčky začala zhruba zde:Njn. člověk se pořád učí . A já dodnes nevěděl, že to má takovou historii a už končím s OT .
CEGY Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Njn. člověk se pořád učí . A já dodnes nevěděl, že to má takovou historii a už končím s OT .Ja spis u tebe vidim ninej problem, a to, ze tvoje tycka by musela mit asi tri metry, vzhled jak jses velkej. To jako, aby ses na fotku vesel. S tou normalni si muzes fotit detail nosu.
Sphinxx Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 CEGY: No já vidím problém ještě v tom, že šedesáttřidesítkou se moc nevyfotím . Takže tyhle obavy odpadaj .
Radek124 Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Já si u těch onansticků na "selfíčka" vždycky vzpomenu na nesmrtelnou sovětskou klasiku ...a ten příšernej song (0:40) https://www.youtube.com/watch?v=UVvdAgpZiJE
Klotzman Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Já si u těch onansticků na "selfíčka" vždycky vzpomenu na nesmrtelnou sovětskou klasiku ...a ten příšernej song (0:40) Wole, jsem si to pustil a teď to nemůžu dostat z hlavy...tydjamtydády tjam ty dam...
mazzi Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 A ta choreografie https://www.youtube.com/watch?v=T6l3pNXMLQU
mazzi Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Ty seš úchyl Úchyl? Jak jsi na to přišel?
Klotzman Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Ona je to regulérní píseň! Já myslel, že to spáchali přímo pro účely toho animáku ve studiu Sojuzmultfilmu :eek: Teď si ji budu muset stáhnout a pouštět furt dokola! A ještě najít text vo čom to je...to jsou šoky v úterý...
CEGY Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Úchyl? Jak jsi na to přišel?No jestli na tyhle šlágry koukáš po večerech, tak se to úchylkou nazvat asi dá.
Horhe Odesláno 22. září 2015 Nahlásit Odesláno 22. září 2015 Ona je to regulérní píseň! Já myslel, že to spáchali přímo pro účely toho animáku ve studiu Sojuzmultfilmu :eek: Teď si ji budu muset stáhnout a pouštět furt dokola! A ještě najít text vo čom to je...to jsou šoky v úterý... Tohle budeš mít jednodušší, pána asi zapomněli naučit v dětství mluvit.Choreografie a výbrus téměř souhlasí.https://www.youtube.com/watch?v=oavMtUWDBTM jinak teda sorry za OT
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.