Exiztence Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Divím se že Steinhart nedělá Royal Oaky.
gunman Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Nebo třeba Planet Oceany. A vůbec, nechte Štajny na pokoji nebo vás střelím do kolena Coltem 1911 od Norinca :-)
Jeremy Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Jinak,mel jsem k zapujceni rlx deep see a steinharty a chtel udelat srovnavacku,fotky mam,ale nakonec jsem sel od toho. Jeden duvod je ten,ze by se to tu pozabijelo a druhej je ten,ze to zkratka srovnavat fakt nejde ( a kdo me zna,ten vi,ze jsem chtel byt na strane steinu a jak se vyjadruju ci vyjadroval o rlx ).Já myslím, že by to nebylo od věci. Srovnávat to podle mě jde - jasně srovnávat Oktávku s Ferrari je těžký, ale možný. Podle mě by to mohlo bejt fajn čtení.(jinak já jsem taky v táboru: "kupte si každej co chcete")
Návštěvník Kamil Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Jinak,mel jsem k zapujceni rlx deep see a steinharty a chtel udelat srovnavacku,fotky mam,ale nakonec jsem sel od toho. Udělej to, bude sranda. Ale vážně to určitě pro spoustu lidí bude zajímavá záležitost.
raskiscz Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Rolex na Stainy sere Bo orel muchy nechytá. Verim i ze možná je to legální ale je to PARAZITOVANI a Já nemám parazity rád. Sou lidi kterým parazitovani nevadí. To je celý.Podivem se do vlákna s názvem: (h)ämij a možná procitneš :-) nic ve zlem :-) Odesláno z mého SM-A300FU pomocí Tapatalk
SCIFI Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Podivem se do vlákna s názvem: (h)ämij a možná procitneš :-) nic ve zlem :-) Odesláno z mého SM-A300FU pomocí TapatalkJá to vlákno znám. V cem bych jako měl procitnout? Je to vlákno plný parazitů pro pobavení ostatních. Steiny mezi nimi nechybí.
raskiscz Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Já to vlákno znám. V cem bych jako měl procitnout? Je to vlákno plný parazitů pro pobavení ostatních. Steiny mezi nimi nechybí.To sis zasedl na Steiny :-) Naprosto stejný design tam má desítky jiných, Grovana, Seiko, Citizen a co ja vim, kdo ještě. Ale to jen tak na okraj, každý to máme v hlavě jiné :-) Odesláno z mého SM-A300FU pomocí Tapatalk
SCIFI Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Ano zasedl. Na třídních schůzkách vysvětlím rodičům proč.
honza440 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Navrhuju přejmenovat vlákno na I HATE STEINHART official thread aneb jak se to pěkně stočilo z původního "Jak se tváří odhalení fejkaři". Vítejte na Rolex fóru
Tondaa73 Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Kdepak...pro obhájce Štajnů se založí vlákno "nemám na originál, a všichni co mají hodinky nad 10K jsou kikoti" ;-)
Kristian.nov Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Stajny mě zacinaj bavit víc než Damasko :-)
vraby Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Stajny mě zacinaj bavit víc než Damasko :-)mě baví SCIFISTEINHART
SCIFI Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 mě baví SCIFISTEINHART tebe bych chtěl poznat chytráčku. Prijdi na sraz někdy.
vraby Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 tebe bych chtěl poznat chytráčku. Prijdi na sraz někdy.Poslední dobou jseš tady strašně chytrej TY,ať si každý koupí na co má prachy .
SCIFI Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Poslední dobou jseš tady strašně chytrej TY,ať si každý koupí na co má prachy . ať se kazdej kupuje co chce. Napsal jsem snad někdy něco jinyho? Nemůže ale čekat ze mu to kazdej bude chválit. A nezapomeň na ten sraz.
vraby Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Myslíš sraz Rolex-Praha? Na to nemám sorry.
Maxel Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2016 Steinhart, resp. Günter, je ještě břídil. To takoví páni stojíci za firmou MKII dotáhli nábor oveček do téměr absurdo-vrcholu. Jak jinak si vysvětlit že např. houmejdž džýemtýčka eště nikdo nemá, čeká se na ně několik let, cena byla/je IMO v říši nesmyslu a přesto se za ně bijou i tady a ne zrovna nováčci fóra. Jasně, kvalita je prej někde jinde než třeba GMT-O1, psalo se v patřičném vlákně - co přesně a kde je těch cca 50k rozdíl, na to sem asi zrovna chyběl. Přitom je to podle mě naprosto totožný přístup jako ty štajny - houmejdžnu dizajn, frknu tam vlastní logo, done. Sry, nevidim v tom rozdíl. Ikdybych měl časem na rolády, nositelé Steinhart apod. by mi nevadili, je to prostě každého věc. Jen mě udivuje ten odlišný přístup tady na fóru - jeden se jakože toleruje, druhej je furt na pranýři. Pěkný pátek a neberte se tak vážně Peace.
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Maxeli, na zacatek uvadim, ze s tebou souhlasim v tom, ze se tu pranyruje v podstate jen Steinhart. Davosa, Squale nebo zmineni MKII se tu moc negativne nekomentuji.Ovsem diky tomu, ze jsem mel moznost se s borcema z MKII osobne potkat a pokecat, tak se jich musim trochu zastat. To, co u nich, narozdil od Steinhartu dostanes navic, je daleko lepe provedeny homage z hlediska designu a z hlediska kvality. Diky tomu, ze delaji jenom limitky v parsetkusovych seriich, tak si na te kvalite davaji hodne zalezet. Navic oni delaji "repliky" modelu, ktere Rolex uz nevyrabi. Kdyz si vezmes takovy Kingston (ktery tu je mimochodem ted k prodeji: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/95345-mkii-kingston/ ), tak ty jsou delany v podstate presne podle Conneryho Rolexek z Goldfingera. To same ten GMT model - design odpovida modelum pro piloty PanAm zpet tusim ze 60./70. let. Tohle jinde nedostanes.Delku dodani nekomentuju, tam je to pomerne velky fail. Cenove je to silene, v tom s tebou souhlasim a nutno dodat, ze hodne si ty ceny vysponovali majitele samotni. Na druhou stranu za podobne stare Suby v dobrem stavu zaplatis sakra o dost vic. Otazka pak zustava proc treba ale radeji rovnou nevzit Tudor Black Bay za podobne prachy
SCIFI Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2016 Vraby ggrand krtenek a co kdybyste napali něco o hodinkách? To neumíte? Já vím že to nevíte ale o tom tohle fórum je. Osobní útoky můžeme resit v sz. Nezajímá to me ani ostatní.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.