Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Jinak,mel jsem k zapujceni rlx deep see a steinharty a chtel udelat srovnavacku,fotky mam,ale nakonec jsem sel od toho. Jeden duvod je ten,ze by se to tu pozabijelo a druhej je ten,ze to zkratka srovnavat fakt nejde ( a kdo me zna,ten vi,ze jsem chtel byt na strane steinu a jak se vyjadruju ci vyjadroval o rlx ).

Já myslím, že by to nebylo od věci. Srovnávat to podle mě jde - jasně srovnávat Oktávku s Ferrari je těžký, ale možný. Podle mě by to mohlo bejt fajn čtení.

(jinak já jsem taky v táboru: "kupte si každej co chcete")

Návštěvník Kamil
Odesláno

Jinak,mel jsem k zapujceni rlx deep see a steinharty a chtel udelat srovnavacku,fotky mam,ale nakonec jsem sel od toho.

Udělej to, bude sranda. :)  Ale vážně to určitě pro spoustu lidí bude zajímavá záležitost.

Odesláno

Rolex na Stainy sere Bo orel muchy nechytá. Verim i ze možná je to legální ale je to PARAZITOVANI a Já nemám parazity rád. Sou lidi kterým parazitovani nevadí. To je celý.

Podivem se do vlákna s názvem: (h)ämij a možná procitneš :-) nic ve zlem :-)

Odesláno z mého SM-A300FU pomocí Tapatalk

Odesláno

Podivem se do vlákna s názvem: (h)ämij a možná procitneš :-) nic ve zlem :-)

Já to vlákno znám. V cem bych jako měl procitnout? Je to vlákno plný parazitů pro pobavení ostatních. Steiny mezi nimi nechybí.
Odesláno

Já to vlákno znám. V cem bych jako měl procitnout? Je to vlákno plný parazitů pro pobavení ostatních. Steiny mezi nimi nechybí.

To sis zasedl na Steiny :-) Naprosto stejný design tam má desítky jiných, Grovana, Seiko, Citizen a co ja vim, kdo ještě. Ale to jen tak na okraj, každý to máme v hlavě jiné :-)

Odesláno

Navrhuju přejmenovat vlákno na I HATE STEINHART official thread aneb jak se to pěkně stočilo z původního "Jak se tváří odhalení fejkaři". Vítejte na Rolex fóru :pokey:

Odesláno

Poslední dobou jseš tady strašně chytrej TY,ať si každý koupí na co má prachy .

ať se kazdej kupuje co chce. Napsal jsem snad někdy něco jinyho? Nemůže ale čekat ze mu to kazdej bude chválit. A nezapomeň na ten sraz.
Odesláno

Steinhart, resp. Günter, je ještě břídil. To takoví páni stojíci za firmou MKII dotáhli nábor oveček do téměr absurdo-vrcholu. Jak jinak si vysvětlit že např. houmejdž džýemtýčka eště nikdo nemá, čeká se na ně několik let, cena byla/je IMO v říši nesmyslu a přesto se za ně bijou i tady a ne zrovna nováčci fóra. Jasně, kvalita je prej někde jinde než třeba GMT-O1, psalo se v patřičném vlákně - co přesně a kde je těch cca 50k rozdíl, na to sem asi zrovna chyběl. Přitom je to podle mě naprosto totožný přístup jako ty štajny - houmejdžnu dizajn, frknu tam vlastní logo, done. Sry, nevidim v tom rozdíl.

Ikdybych měl časem na rolády, nositelé Steinhart apod. by mi nevadili, je to prostě každého věc. Jen mě udivuje ten odlišný přístup tady na fóru - jeden se jakože toleruje, druhej je furt na pranýři.

Pěkný pátek a neberte se tak vážně :) Peace.

Odesláno

Maxeli, na zacatek uvadim, ze s tebou souhlasim v tom, ze se tu pranyruje v podstate jen Steinhart. Davosa, Squale nebo zmineni MKII se tu moc negativne nekomentuji.

Ovsem diky tomu, ze jsem mel moznost se s borcema z MKII osobne potkat a pokecat, tak se jich musim trochu zastat. To, co u nich, narozdil od Steinhartu dostanes navic, je daleko lepe provedeny homage z hlediska designu a z hlediska kvality. Diky tomu, ze delaji jenom limitky v parsetkusovych seriich, tak si na te kvalite davaji hodne zalezet. Navic oni delaji "repliky" modelu, ktere Rolex uz nevyrabi. Kdyz si vezmes takovy Kingston (ktery tu je mimochodem ted k prodeji: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/95345-mkii-kingston/ ), tak ty jsou delany v podstate presne podle Conneryho Rolexek z Goldfingera. To same ten GMT model - design odpovida modelum pro piloty PanAm zpet tusim ze 60./70. let. Tohle jinde nedostanes.

Delku dodani nekomentuju, tam je to pomerne velky fail. Cenove je to silene, v tom s tebou souhlasim a nutno dodat, ze hodne si ty ceny vysponovali majitele samotni. Na druhou stranu za podobne stare Suby v dobrem stavu zaplatis sakra o dost vic. Otazka pak zustava proc treba ale radeji rovnou nevzit Tudor Black Bay za podobne prachy ;)

Odesláno

Vraby ggrand krtenek a co kdybyste napali něco o hodinkách? To neumíte? Já vím že to nevíte ale o tom tohle fórum je.

Osobní útoky můžeme resit v sz. Nezajímá to me ani ostatní.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...