Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Předevčírem kameraman z TV Nova, na ruce fejkové IWC Pilot. "Ale je v tom Myiota, žádnej shit..."hlesl, když jsem pochválil platové podmínky na barrandovském kopci :)

Odesláno

Zena dnes stretla toho mojho znameho co som o nom pisal ze mal tie fejkove Hubloty. Popri vseobecnom pokeci sa chalan zmienil ze veta "fake watches are for fake people" mu ostala trcat v hlave a aj to, ze som spoznal ze to je fake. Od nasho stretnutia tie hodinky vraj uz nemal na ruke. Stale sa mu vraj pacia aj funguju, ale nedokaze ich nosit, vypadala to ze pochopil. A rozmysla nad hodinkami ako investiciou. Moja evanjelizacia ma uspech :)

Odesláno

Zena dnes stretla toho mojho znameho co som o nom pisal ze mal tie fejkove Hubloty. Popri vseobecnom pokeci sa chalan zmienil ze veta "fake watches are for fake people" mu ostala trcat v hlave a aj to, ze som spoznal ze to je fake. Od nasho stretnutia tie hodinky vraj uz nemal na ruke. Stale sa mu vraj pacia aj funguju, ale nedokaze ich nosit, vypadala to ze pochopil. A rozmysla nad hodinkami ako investiciou. Moja evanjelizacia ma uspech :)

Čítanie z prvého listu svatého apoštola Ivana Korinťanom. Kapitola 989. :angel:

Odesláno

Moja evanjelizacia ma uspech :)

heretici se driv upalovali ne? ses mekej :-)

Ivan, ty si vlastne misionár...:-) .

ty to taky vlastne obcas pekne odskakali :-)

ja na fejky nemam este oko, takze nepolemizuju

Odesláno

zdar!

tohle vlánko je přesně o některých lidech z mého okolí... když vidím ty debaty o tom, že kdyby jim jejich přítelkyne sebrali jejich "omegy" a "langáče" a koupili si za ně různé značkové kabelky a bylo by jich hodně, zvedá se mi kýbl, otevírá rybička, a připravuju hlavičku na útok... pokusím se je nějako odhalit! co navrhujete??? fotky poslat nechtějí, jelikož prý mají pokazený telefon a opravovna je daleko... 

díky moc! chci aby trpěli...

Odesláno

Jirko, dojdi si s tím tvým žaludkem na gastro, když se ti tak často zvedá. To není úplně Ok.

Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk

Odesláno

řešil bych to spíše priznicovým zábalem a studenými obklady...ale to gastro bych nevynechával, aby se něco nezanedbalo, to by se pak mohlo opravdu škaredě vymstít....

Odesláno

Mna by stale zaujimalo, co moze vlastne cloveka viest k nakupu fiku. Lacnym fikom predsa nikoho neoblafnes a drahym este dajme tomu, ale poriadny fik bude za 500+?. Ked pominieme, ze za to su slusne hodinky, tak stale nedokazem si predstavit co by som urobil, keby sa ma niekto na rovinu opytal, preco som dal 500? za fik? Zbran nenosim, ale asi by som sa zo slusnosti aspon pokusil prebodnut sa plniacim perom. Proste lacny fik je uplne nanic a drahy fik je ako nechat si vytetovat na celo "kokot", kazde rano to zakryt mejkapom a dufat ze dnes nezaprsi.

Odesláno

Lacny fik je uplne nanic a drahy fik je ako nechat si vytetovat na celo "kokot", kazde rano to zakryt mejkapom a dufat ze dnes nezaprsi.

To je krásný, úplně si mi rozsvítil den. Super hláška! :)

Odesláno

cali +1 :lol2:  tak to je super trefné přirovnání!!! :notworthy: probudilo se spisovatelské (a básnické) střevo... jen pozor, aby se náhodou nepotkalo na té kolonoskopii s Jirkou Luděrou...pak by se mohlo leknout a utéct...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...