Frantik Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Neuvěřitelně to graduje :-) Tak cca. příští týden to bude bomba, jsem zvědav s kým bude snídat tentokrat :-)
Lobber Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Tvl ... Tak cekal jsem ze vyrukuje s pravnikama . A on dokaze nakonec prekvapit takovym vymyslem 1) Breitling o vsem vi 2) Kellner - skvele se do toho chlapec zamotal ... A snazi se ted vybruslit .... Nejhorsi je, ze on tem svym lzim veri a zije nima .....
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 mám psa s epilepsií, stačí?Tak na to se musíš zeptat CEOa. Ale jak by ti pes moh v Turecku koupit hodinky....?
JAJA Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Tak na to se musíš zeptat CEOa. Ale jak by ti pes moh v Turecku koupit hodinky....?Je cvičenej ne...
michalval Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Ten pes třeba zachránil uprchlíka připlavavšího z Libie do Turecka, vylovil ho z moře, a celá uprchlická rodina se složila na dar, no a víc než 30 éček dohormady nedali.
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Ciwe psa hned vycpat a vystavit v Centralu!
martar Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 C.: "Prvním, kdo ty hodinky (mimo moji rodinu) viděl, byl Honza Lidmaňský. Kdo se vyzná v hodinářském světě, ví. Je to pro mě největší nezávislý odborník v této zemi. A můj kamarád už 10 let." Kellnera tu nikdo nepřizná, ani kdyby ho znal, ale předpokládám, že tu má někdo vazby na Lidmaňskýho, ne? Resp. tu bude mít Lidmaňský jako velký fanda hodinek účet... Nebo se mýlím a skutečně mají něco společného? (Prezentace sebe sama jako experta či guru v určité oblasti, společenská obratnost, schopnost dostat se do médií..)? Lidmaňského jsem doteď vnímal spíše pozitivně, fandím každé poučené popularizaci hodinek a hodinařiny.
Ruiz.aw Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Ten pes třeba zachránil uprchlíka připlavavšího z Libie do Turecka, vylovil ho z moře, a celá uprchlická rodina se složila na dar, no a víc než 30 éček dohormady nedali. Jo, přesně tak se to stalo. Jak to víš?? :-)
lukassko2 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Budeš se budeš divit, ale fejky pro tyto účely zde má více lidí a dokonce i velmi vážení členové - tohle mi bylo dokonce jedním z nich osobně doporučeno, že to také tak řeší, že kdy jde do posilky, že nebude ve skřínce nechávat hodinky za statisíce... mají je dokonce i členové aktivní v této diskuzi ač mají třeba hodinky za několik set tisíc, tak prostě mají doma v krabici taky nějaký fejk nebo ho měli a někomu ho třeba už dali... ale nebudu nikoho jmenovat. Já mám prostě 4 nádherné originály, které pořád, denně nosím a jsem na ně patřičně hrdý a je to fakt nádhera a skvělý pocit, ale prostě když vím, že bych se o ně bál, tak si tak 1x za měsíc vezmu fejky jedněch originálů co mám. Já osobně s tím problém nemám, jestli tady někdo jo, tak ho chápu, ale prostě to tak mám a je to. Klidně mě za to můžete kamenovat... No ty vole! Takže ked pojdem do fitka, mám nehať g-shock, ktoré bežne do fitka nosím doma a mám si dať radšej fake brajtle?? Ako som tu už nejaký ten rok, prispievam sem sporadicky ale takáto pitchovina mi nedovolila nereagovať...zamysli sa na aké forum prispievaš
M10 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 A ostatně nejsem ani přesvědčený o tom, že by se někdo za tak zásadní pomoc v životě odvděčil darem v hodnotě cca 30EUR koupeným asi někde na pláži. A už vůbec ne o tom, že by si je pan Cé poté, co nošení fejků ve svém článku odsoudil, dobrovolně a bez vysvětlení vzal na svatbu a video se záběry přímo na hodinky pustil ven. OK, i když bych byl milionář, můžu si na svatbu vzít ošoupané primky co jsem dostal od táty namísto drahejch oblekovek, to chápu. Ale že bych si jen tak dobrovolně vzal na svoji svatbu příšerný fejkový plecháče (předpokládám, že údajní dárci s panem Cé na Mauriciu nebyli), aby si o mě každý mohl myslet co jsem zač, tak to možná na jiný planetě... Ale co já se s ním trápím... Přesně tohle jsem chtěl napsat : pokud mi někdo za "záchranu" života poděkuje fejkem, tak je vidět, jak si mojí pomoci váží... Kdovíjak to celé bylo, nebo je, ohlupování, že paní nemá na dražsí dar je pitomost : stačí hezký dopis, fotka...cokoliv, aneb, jak praví klasik :" nejkrásnější je takový dárek, který člověk tomu druhému vyrobí sám !"
michalval Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Jo, přesně tak se to stalo. Jak to víš?? :-) Udělal jsem FC Akademii, tam nám řekli všechno!
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Přesně tohle jsem chtěl napsat : pokud mi někdo za "záchranu" života poděkuje fejkem, tak je vidět, jak si mojí pomoci váží... Kdovíjak to celé bylo, nebo je, ohlupování, že paní nemá na dražsí dar je pitomost : stačí hezký dopis, fotka...cokoliv, aneb, jak praví klasik :" nejkrásnější je takový dárek, který člověk tomu druhému vyrobí sám !" Hand job?
ondralbc Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Přesně tohle jsem chtěl napsat : pokud mi někdo za "záchranu" života poděkuje fejkem, tak je vidět, jak si mojí pomoci váží... Kdovíjak to celé bylo, nebo je, ohlupování, že paní nemá na dražsí dar je pitomost : stačí hezký dopis, fotka...cokoliv, aneb, jak praví klasik :" nejkrásnější je takový dárek, který člověk tomu druhému vyrobí sám !" Třeba chlapeček pracoval v té továrně na fejky. Noční šichta ne.
utrejch Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Ja Kellnera teda neznam, ale nevim proc by spal v hotelu, kdyz bydli kousek od prahy a kdyz by byl nahodou na chate, tak tam ma zas helikopotvoru ...
M10 Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Hand job?... :D...tak tak to asi nebylo míněno v Pelíškách, ale jako fór výborný...to mi nedocvaklo...nicméně myslím, že Casanovi by to nemuselo přijít neobvyklý
Hasňa Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Fejky ať si klidně nosí, s tím nemám problém. Sám mám také jedny fejky (a určitě tu nejsem sám), protože přeci jenom brát si třeba do bazénu a nechat tam ve skřínce hodinky za 200 tisíc se mi opravdu nechce, takže mám fejky těch samých originálů, které mám a ty pro tyto příležitosti originály nechávám doma v trezoru a na chlastačku nebo do bazénu prostě razím s fejkama... :-DAle rozhodně nekážu že nemá fejky nikdo nosit, tak jak to dělá on. Kdyby o těch falešných kabelkách držel hubu, tak to nikdo neřeší, ale kritizovat nošení fejků a sám je mít na ruce je opravdu zhovadilost a může si za to sám.Chce se mi zvracet. Budeš se budeš divit, ale fejky pro tyto účely zde má více lidí a dokonce i velmi vážení členové - tohle mi bylo dokonce jedním z nich osobně doporučeno, že to také tak řeší, že kdy jde do posilky, že nebude ve skřínce nechávat hodinky za statisíce... mají je dokonce i členové aktivní v této diskuzi ač mají třeba hodinky za několik set tisíc, tak prostě mají doma v krabici taky nějaký fejk nebo ho měli a někomu ho třeba už dali... ale nebudu nikoho jmenovat. Já mám prostě 4 nádherné originály, které pořád, denně nosím a jsem na ně patřičně hrdý a je to fakt nádhera a skvělý pocit, ale prostě když vím, že bych se o ně bál, tak si tak 1x za měsíc vezmu fejky jedněch originálů co mám. Já osobně s tím problém nemám, jestli tady někdo jo, tak ho chápu, ale prostě to tak mám a je to. Klidně mě za to můžete kamenovat... A uz me to zas bere..
valjoux Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Super lidi, dokážete se tu pomlátit pro pár písmen na číselníku. A co takhle reklamní hodinky z automobilového průmyslu za 15 tisíc. A je to ten samej drek. A to nemluvím o tom co skládá do sebe SWATCH GROUP.
Lamiczka Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Hand job? už 3 dny to tu pravdidelně čtu a těším se co se objeví nového, protože je to fantastická komedie. Nicméně podobného lháře znám už pár let a všechno na něj prasklo cca měsíc zpět - falešný titul, proplácení falešných nákladů, lži na všechny strany.... Počínal si tak profesionálně, že mu to několik let vycházelo (já mu to žral, ale já jsem hrozná kafka důvěřivá ), co mě ale překvapilo bylo jak přesvědčivě to umí celou dobu hrát a že pořád to nějak zvládá koulet, navíc přesvědčil svoje okolí, jak jsou ostatní jen závistivý svině, kteří ho nemají rádi a tak mu dělají zle a on je jen chudák oběť
michalval Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Super lidi, dokážete se tu pomlátit pro pár písmen na číselníku. A co takhle reklamní hodinky z automobilového průmyslu za 15 tisíc. A je to ten samej drek. A to nemluvím o tom co skládá do sebe SWATCH GROUP. Nevím, jestli jsem Tě dobře pochopil a jestli píšeš k fejkům Breitlingů pana C, ale pokud ano, tak jako hodinář snad musíš vnímat rozdíl mezi fejkem kvalitních hodnek a reklamníma hodinkama, který jsou třeba předražené a kvalita nic moc, ale nedělají ze sebe jinou a mnonásobně dražší značku..
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.