Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já je tam ale uvedené mám, akorát u jedněch hodinek bych pak musel napsat, že je mám 2x.  

A teď vážně a pro Vaši informaci a klid duše jsem je neměl asi dva roky na ruce (a předtím jsem je měl asi 2x nebo 3x) a jsou někde zahrabané ani nevím kde, ale líbilo se mi tu, jak tu všichni moralizují, tak jsem se pěkně bavil... haha. Jo a už jsem psal tomovi SZ, ty fíky mu pošlu, pokud je najdu. :-D Tak se tu mějte, musím se odhlásit a už tu fakt nebudu reagovat, ať to nezasereme. Pokud se mnou máte někdo ještě nějaký problém, tak prosím SZ. :)

Ale ty je prave 2x nemas! Mas fejky.

Tomu druhemu odstavci s dovolenim neverim ani slovo. Zacina to znit presne jako Cassanova, kdyz se z toho chtel vymluvit na obycejnou mamu a vdecne dite. Nebo obycejne dite a vdecnou mamu? uz nevim. Proste stejne sracky. Odhaleni fejkari se tvari proste vzdycky uplne stejne.

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Mě ten kasanova vrtal hlavou, někde jsem ho už viděl, sakra

kde to bylo?

kdy?

při snídani s premiérem?

na obědě s Katy Perry?

nebo na večeři s vedením Applu?

ta moje hlava děravá, sakra

a pak

pak jsem si vzpomněl !!!!

Odesláno

Udavačství je tip na reportáž? A jak nazvete prevenci před šmejdy, vydělávající na neznalosti druhých? Protože ta "politická korektnost", kterou se tu oháníte mi připadá mírně alibistická a to mají mnozí z vás FB"přátele", co toho vyčůránka podporují...

Jinak do Blesku jsem to neposlal, jaksi toto "periodikum" nemám rád, jen jsem se mrknul na web a našel kontakt. :cheers:

Odesláno

Úplně to vidím... Donchuan, Casanova nebo jak se ten kikot jmenuje jak sedí v Pontiacu Fierorrari, na ruce Breitlingeny a jede na snídani s CEO Breitlingu :-)))

Odesláno

Osobně si myslím, že optimální je využít tu nabídku co tu padla - napsat o tom blogspot v pokračování na původní článek na objevit cz

Je to dokreslení situace k původním rozhovoru - informací je tu imho dost, takže to stačí jen sesumírovat. Na google to má slušnou pozici při hledání FC a pana C

Odesláno

Mileho Dana osobne neznam, ale jeho pobyt na foru spocivajici v preprodeji telefonu a tarifu, prolozeny "nakupem" Ferrari, k tem fejkum sedi docela dobre :) Jinak sleduji vse se zajmem, tesim se, kam se pohadky dua CD jeste rozvinou a vylepsi...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak mu udelame odkaz na Exotopedii, ne?

Edit: Aha, koukam, ze uz neexistuje. To se asi par blbum ulevilo...

Na kasanovu by se hodila znovu zavest exopedie. Kdo nezná tak je to takova Wikipedia českých netovych exotu. Škoda že je zrušena.

Odesláno

Přesně jak jsem psal, ty fejky tady má více lidí a dokonce i někteří zde velmi vážení členové s několika tisíci příspěvkami. Já ty fejky nemám proto, abych machroval jako že mám originály, ale proto, abych si ty originály tak 1x měsíčně ochránil, protože když jdu na disko a ožeru se, tak jsem schopnej všeho... už jsem takhle ztratil asi 3x klíče a pak spal před barákem na lavičce a ztrácet hodinky se mi fakt nechce. :-D

Tak jo, sice se nepovažuju za váženého člena, ale ten zbytek sedí, tak se k tomu přiznám: Taky jsem dřív nosil fejky. Steinharty  :goof:

Jinak potkat u obouvání na bazénu chlapa se Seikama, pochválím mu je a možná i padne koza. Potkat chlapa s fejkovýma béčkama, padne mi tak akorát kšilt přes oči a se znechuceným šklebem beze slova odejdu -  a bude mi celkem jedno, kolik originálů má doma v trezoru.

Odesláno

Steinharty nejsou fake, fake je padělek hodinek dané značky. To by musel S. na své potápky lepit logo Rolex, atd. 99 procentní inspirace designem ještě není padělek.

Odesláno

Steinharty nejsou fake, fake je padělek hodinek dané značky. To by musel S. na své potápky lepit logo Rolex, atd. 99 procentní inspirace designem ještě není padělek.

mít pod avatarem profi a napsat tohle? Brrr
Odesláno

Není to padělek, je to krádež ...

Odesláno

Měl jsem Steiní Navi B-Uhr, ty za fake nepovažuju - asi jsem tam dal málo smajlíků  :whistling:  :tongue_ss:  :rolleyes:  :lol:  :D  :P  ;)

Odesláno

Není to padělek, je to krádež ...

Podobný diskuse jsme vedli ohledně Marina Militare a Parnis před třemi lety.

A tehdy jsme to vyřešili.

Předpokládám, že od té doby nepřišlo nějaké zásadní osvíceni...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...