Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj hodinkoví spolupacienti,

potřeboval bych utvrdit ve výběru nebo najít další alternativy k novým potápkám. Musím totiž upgradovat, od Vánoc nemyslím na nic jinýho, než kam dál směřovat po prodeji roky skvěle sloužících Longines Hydroconquest automatic. S holou rukou je to peklo! Chci univerzální hodinky na dalších několik let, nejsem už chrono-promiskuitní. Z potápek jsem nevyrostl a k chronografu jsem ještě nevyspěl.

Mým favoritem je z druhé ruky jednoznačně Breitling Steelfish X-plus nebo Seawolf, nic jiného mě ale nenapadá. Líbí se mi z nových kousků i Victorinox Dive Master 500, ale tam mi popravdě chybí prestiž značky a nevim, jestli by mě dlouhodobě bavilo to PVD. Bondovky by byly logickou další metou, ale jsou na mě zkrátka "moc hodný" a promiňte - tuctový, chci něco masivnějšího. Nový, ale i pěkný z druhý ruky, samozřejmě ne po zedníkovi. Potápky musí splňovat:

• masivní pouzdro 44-45mm (41 je málo) na tahu
  • automat
  • ne chrono
  • WR min. 300m
  • cena 30-40k
  • swiss made

Datum, safír apod. je asi jasnej. Napadá Vás nějaká alternativa? Strašně mě lákají první Béčka a ten větší Steelfish mě moc bere. Vzhledem k tomu, že mi na obvyklou cenu druhorukých steelfishů chybí ještě pár nábojů, mám ještě měsíc dva na přemýšlení. Díky za reakce.

Upraveno uživatelem Radius
  • Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Nejlépe do sekce "Poraďte s koupí výběrem" :smile_anim:

kup SEIKO Marine Master, promiň nedočetl jsem SWISS made

EDIT: Oprava

Upraveno uživatelem funf5
Odesláno

Sice špatné vlákno, ALE. Seawolf jsem měl 3x (2x obyč, 1x chrono) a byl jsem s nima maximálně spokojený. Subjektivně to byly jedny z nepříjěmnějších hodinek, co jsem měl. Steelfish jsem zkusil a nezapůsobily na mě.

Odesláno

Pardon za špatné zařazení topicu. Seiko není swiss. Na novější seawolf se s rozpočtem do 40k asi nedostanu a o starším v titanu nevím, co si mysleti.

Měl by někdo foto na ruce staršího Seawolfu na tahu???

Odesláno

Ty titanové breitle se mi moc nepozdávají... :sad01_anim: Připadají mi vedle steelfishů jako chudí příbuzní.

Já bych vzal Steelfishe na gumě, postupně dokoupil tah a řemen a máš hodinky na všechny příležitosti... :)

Odesláno

tyfo: No, trochu přes limit.. viděls je aspoň pod padesát? Já je taky chtěl nabídnout, ale ta cena už je vedle. Ovšem, o fous je Heritage.. ikdyž jenom 200m:)

Odesláno

Taky bych volil Steelfishe, nosil jsem je a jsou super.

Navíc jsem měl combo - tah, guma a kůže - takže jen tak neomrzeli :)

Odesláno
  V 30. 1. 2013 v 13:29, Micey napsal:

tyfo: No, trochu přes limit.. viděls je aspoň pod padesát? Já je taky chtěl nabídnout, ale ta cena už je vedle. Ovšem, o fous je Heritage.. ikdyž jenom 200m:)

No jo ja vim, ja to beru podle sebe kdyz si reknu ze za 10 tak to je pak 15 tak jsem si rikal ze vysledna cena bude kolem 50 no to uz je tak nejak v limitu :-)

Odesláno
  V 30. 1. 2013 v 18:35, xxx.rada napsal:

Urcite Steelfishe. Mam je na ruce a premyslim podobne jak ty...kam dal.

Jsou vyborny.

ROLEXrolleyes.gif

Odesláno

Tak toto určitě není ledajaká Swiss bižuterie, ale parádnickej potápěčskej nástroj s krásnou historií, a za ty prachy budeš mít funglovky a ještě ti zbude na párek v rohlíku :D Já bach dal sice přednost Seamásterkám, jelikož je mám a vím, že jsou super, ale když jinak nedáš, tak Doxa jest dobrá volba :snorkle:

http://www.doxawatches.com/sub5000t_sharkhunter.htm

post-364-026819600 1359581031.jpg

Odesláno

Zkus něco od SAS - něco ti zbude na tahy a řemeny - ještě jsem je neviděl na něčem, co by jim neslušelo.

Odesláno

Asi mi bude vyčítáno, že s takovým přístupem bude na fóru obrovská nuda a žádné zajímavé kousky, ale bral bych v potaz také likviditu. Přeci jen vím tady na fóru minimálně o třech lidech, kteří jsme šli ze Steelfishů rovnou k RLX a když člověk nepřepískne cenu a potřebuje rychle prodat, tak jsou Steelfishe většinou do druhého dne pryč... :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...