M@chino Odesláno 25. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Orient King Diver GS469620-7CPT. Neuvěřitelný ciferník v barvě temně tmavé modři rozdělený do tří částí. Při normálním pohledu vypadá celý ciferník černý a pod úhlem se ukáže hluboká modrá na prostřední nebo horní a dolní části ciferníku. Perfektní detail který jsem se pokusil nafotit. Okolo datumovky je vidět kousek modré prostřední části. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 26. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2013 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 15. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 (upraveno) Orient King Diver GS 469617-7B PT. Více fotek v odkazu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59740-orient-king-diver-gs-469617-7b-pt/ . Upraveno 15. března 2013 uživatelem M@chino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2013 Te mesh na tych Orientkach je origo? Orient World Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 30. března 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Te mesh na tych Orientkach je origo? Není to originál. Ale neuvěřitelně jim sluší. Na hodinky se dával tah i guma (viz. dobové reklamy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Připojuji se do klubu. Tyhle hodinky jsem dostal od profesora. Profesor chodí do pingpongového klubu, kde se o mě zmínil nějakému staršímu pánovi. Ten si vzpomněl, že má doma troje hodinky, že mi je pošle. Profesor to donesl v kapse a hodil mi to do hrsti - byly tam Longines Conquest V.H.P. Perpetual Calendar, nějaké Swatch stopky a tohle. Neuvěřitelné štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 No to pozeram - nevedel som, ze do takeho niecoho sa FL niekedy pustili .... No vidim, ze mas na vychytavky dobry nos - samozrejme myslel som tie Vacherony.... su fakt topka.... nieco podobne sa podarilo nedavno kupit mne (Zenith) tiez som skoro odpadol..... Připojuji se do klubu. Tyhle hodinky jsem dostal od profesora. Profesor chodí do pingpongového klubu, kde se o mě zmínil nějakému staršímu pánovi. Ten si vzpomněl, že má doma troje hodinky, že mi je pošle. Profesor to donesl v kapse a hodil mi to do hrsti - byly tam Longines Conquest V.H.P. Perpetual Calendar, nějaké Swatch stopky a tohle. Neuvěřitelné štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 No to pozeram - nevedel som, ze do takeho niecoho sa FL niekedy pustili .... No vidim, ze mas na vychytavky dobry nos - samozrejme myslel som tie Vacherony.... su fakt topka.... nieco podobne sa podarilo nedavno kupit mne (Zenith) tiez som skoro odpadol.....Ahoj! Pochlub se, klidně do PM. To mě zajímá. Já to sbírám a zajímám se o to, takže brousím dost často na netu. Takže to ani taková náhoda není. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Ahoj - tu je link http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/59595-zenith-vintage-pure-gold/ som zvedavy co povies Ahoj! Pochlub se, klidně do PM. To mě zajímá. Já to sbírám a zajímám se o to, takže brousím dost často na netu. Takže to ani taková náhoda není. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Pridam taky jeden kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Teda pacienti, pěkně mě se..te. To je hrozný. Hned jak mi dorazí nový přírůstek, tak ho sem nahodím, abych byl zase trochu "snad" pochválen Jinak FL jsou krásný a navíc ještě Longines. Holt to má někdo štěstí no Kam si chodil na školu, abych taky trochu zaloboval u profesorů ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Gaga-ten pribeh je aktualni,nebo uz je to dele?Mam pocit,ze jsem tu uz neco takoveho cetl a matne si pamatuji,ze v tom hraly roli FL deep blue:-)Ze si to uz nekde tady kdysi zminoval...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 Jojo... Zmiňoval, ale ještě jsem neměl fotky po opravě a nebylo to v topicu. V létě jsem je nechal renovovat u mechana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2013 He he,tak me pamet neklame,pamatoval jsem si pinec a deep blue...no,mohu ti blaboprat,to je fakt legenda mezi diverama,sveho casu jsem je drazil na ebay,ale cena sla sakra,sakra vysoko...stejne tak jsem touzil po Ollech&Wajs Carribean 1000,ale tam to bylo obdobny...holt kultovky:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 5. května 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2013 Seiko ve verzi pro severní ameriku 6309 7049 ... můžu porovnat se 7040 a kromě označení na dýnku nevidím rozdíl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beladona Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Přidávám poslední úlovek. Zakoupeny na blešáku v ceně levných primek. Přesné, funkční pouze se nepřeklápí den v týdnu. I na dnešní dobu masivní a mohutné. Stav hodinek je po základním vyčištění a s novým řemenem, který jim myslím sluší..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 Dobrá práce.. Staré dobré Orienty mě pořád baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mi3 Odesláno 12. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2013 Pridam taky jeden kousek bulova_ad.png Tieto bulky ma dako fakt vzali za srdce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Pěkný vlákno doufám že časem taky něco z olddiveru splaším. Teď proběhly aukrem tyto Pryngeps, zaujal mě ten zlaceny strojek ETA což není u diveru moc obvykle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mclusky Odesláno 27. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2013 Pridam taky jeden kousek bulova_ad.png Tak tohle je fakt nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se