Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Orient King Diver GS469620-7CPT. Neuvěřitelný ciferník v barvě temně tmavé modři rozdělený do tří částí. Při normálním pohledu vypadá celý ciferník černý a pod úhlem se ukáže hluboká modrá na prostřední nebo horní a dolní části ciferníku. Perfektní detail který jsem se pokusil nafotit. Okolo datumovky je vidět kousek modré prostřední části.

post-11168-040638200 1361819503.jpg

• Hlasovat proti 1
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno
  V 28. 3. 2013 v 20:29, palmone1 napsal:

Te mesh na tych Orientkach je origo?

Není to originál. Ale neuvěřitelně jim sluší. Na hodinky se dával tah i guma (viz. dobové reklamy).

post-11168-0-62618500-1364634833_thumb.jpg

Odesláno

Připojuji se do klubu. Tyhle hodinky jsem dostal od profesora. Profesor chodí do pingpongového klubu, kde se o mě zmínil nějakému staršímu pánovi. Ten si vzpomněl, že má doma troje hodinky, že mi je pošle. Profesor to donesl v kapse a hodil mi to do hrsti - byly tam Longines Conquest V.H.P. Perpetual Calendar, nějaké Swatch stopky a tohle. Neuvěřitelné štěstí.

post-11004-0-38426300-1364902494_thumb.jpg

post-11004-0-06852700-1364902499_thumb.jpg

Odesláno

No to pozeram - nevedel som, ze do takeho niecoho sa FL niekedy pustili .... No vidim, ze mas na vychytavky dobry nos - samozrejme myslel som tie Vacherony.... su fakt topka.... nieco podobne sa podarilo nedavno kupit mne (Zenith) tiez som skoro odpadol.....

V 2. 4. 2013 v 11:35, Dr.Gaga napsal:

Připojuji se do klubu. Tyhle hodinky jsem dostal od profesora. Profesor chodí do pingpongového klubu, kde se o mě zmínil nějakému staršímu pánovi. Ten si vzpomněl, že má doma troje hodinky, že mi je pošle. Profesor to donesl v kapse a hodil mi to do hrsti - byly tam Longines Conquest V.H.P. Perpetual Calendar, nějaké Swatch stopky a tohle. Neuvěřitelné štěstí.

Odesláno
  V 2. 4. 2013 v 11:51, palmone1 napsal:

No to pozeram - nevedel som, ze do takeho niecoho sa FL niekedy pustili .... No vidim, ze mas na vychytavky dobry nos - samozrejme myslel som tie Vacherony.... su fakt topka.... nieco podobne sa podarilo nedavno kupit mne (Zenith) tiez som skoro odpadol.....

Ahoj! Pochlub se, klidně do PM. To mě zajímá. Já to sbírám a zajímám se o to, takže brousím dost často na netu. Takže to ani taková náhoda není. :-)

Odesláno

Teda pacienti, pěkně mě se..te. To je hrozný. Hned jak mi dorazí nový přírůstek, tak ho sem nahodím, abych byl zase trochu "snad" pochválen :) 

Jinak FL jsou krásný a navíc ještě Longines. Holt to má někdo štěstí no  :sad01_anim:  :thumbsup_anim:

Kam si chodil na školu, abych taky trochu zaloboval u profesorů ......

Odesláno

Gaga-ten pribeh je aktualni,nebo uz je to dele?Mam pocit,ze jsem tu uz neco takoveho cetl a matne si pamatuji,ze v tom hraly roli FL deep blue:-)Ze si to uz nekde tady kdysi zminoval...?

Odesláno

Jojo... Zmiňoval, ale ještě jsem neměl fotky po opravě a nebylo to v topicu. V létě jsem je nechal renovovat u mechana.

Odesláno

He he,tak me pamet neklame,pamatoval jsem si pinec a deep blue...no,mohu ti blaboprat,to je fakt legenda mezi diverama,sveho casu jsem je drazil na ebay,ale cena sla sakra,sakra vysoko...stejne tak jsem touzil po Ollech&Wajs Carribean 1000,ale tam to bylo obdobny...holt kultovky:-)

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Přidávám poslední úlovek. Zakoupeny na blešáku v ceně levných primek. Přesné, funkční pouze se nepřeklápí den v týdnu. I na dnešní dobu masivní a mohutné. Stav hodinek je po základním vyčištění a s novým řemenem, který jim myslím sluší.....

post-3628-0-28537600-1369301069_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Pěkný vlákno doufám že časem taky něco z olddiveru splaším.

Teď proběhly aukrem tyto Pryngeps, zaujal mě ten zlaceny strojek ETA což není u diveru moc obvykle.

post-13561-0-04056200-1380222568_thumb.jpg

post-13561-0-16907300-1380222764_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...