fermuello Odesláno 4. února 2019 Nahlásit Odesláno 4. února 2019 Pripájam sa s kladným hodnotením, všetko na 1*
OWG Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Odesláno 12. února 2019 Komunikace nadstandardní, velmi rychlý a efektivní obchod, hodinky byly do druhého dne doma, naprostá spokojenost. Doporučuji na 100%
MichalSVK Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Odesláno 26. února 2019 Vsetko perfekt, odoslane hodinky dokonca este predtym, ako bol prevod pripisany na jeho ucet. Za mna velke odporucanie.
JoyStick Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Odesláno 5. března 2019 Fofrakce na nejvyšší úrovni. Bylo mi ctí, děkuji a doporučuji všem chronopostižencům. Příště snad stihnem ten voběd
beeman Odesláno 14. července 2019 Nahlásit Odesláno 14. července 2019 Pozde, ale prece, diky za rychly obchod a osobni doruceni az pod nos, snad to i nekdy vyzkousim :-D
Kid_A Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Nemam, co bych vytkl. Skvele setkani se zapalenym hodinkarem. Tesim se na dalsi setkani:)))
JoyStick Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Já vopožděně druhej kšeft na výbornou s bonusem, takže slámochroup opět doporučuje všema možnejma vidlema. Díky Ádo.
dawe009 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Odesláno 30. července 2019 S Adamem všechno na pohodu, jak řekl, tak platilo, kafe nakonec taky klaplo, tak jsme mohli i pokecat a pomlouvat a samozřejmě probrat hodinkové problémy světa. Takže ode mně má nálepku chronogentleman a kdykoliv rád zopakuji a všem samozřejmě doporučuji. Díky.
clovenhoof Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Odesláno 23. října 2019 Příkladná komunikace. Zboží přesně podle popisu. Obchod s Adamem doporučuji. Děkuji a dávám pět hvězdiček z pěti.
Hans Gruber Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2019 Super domluva i předání, díky a těším se na příště.
jonyyy Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2019 Malý, nehodinkový obchod, radost je ale veliká. Komunikace, rychlost, balení - vše top. Díky!
patprom Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2019 S Adamem je radost obchodovat! Tak zase někdy :-)
long Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Děkuji a musím pochválit prodávajícího !A pozor je to blázen :-) ještě mi předmět mojí koupě dovezl až pod nos.Za mně veliký palec nahoru
Murphy97 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2019 (upraveno) Jednoznacny podpis pod vse uvedene vyse.Skvela domluva, bleskova reakce, sic kratky, ale skvely pokec pri osobnim setkani.Budu se tesit priste a moc diky! Upraveno 18. prosince 2019 uživatelem Murphy97
lukas.de Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Děkuji Adamovi za bezproblémovou domluvu a obchod. Přiblížení knihy napůl cesty mi velice bodlo.
mlsoun1 Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Odesláno 15. května 2020 I Já musím Adama pochválit.Aniž jsem za hodinky ještě zaplatil,nabídl se,že je hned pošle.Hodinky jsou perfektni.Moc příjemný obchod a těším se na případný,další.Tímto musím Adama pochválit a na 100% doporučit.Ještě jednou díky
seh1 Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Odesláno 22. června 2020 I já chválím, super rychlý deal, hodinky přesně jak popsal a k tomu fajn pokec. Přesně tak si to představuji. Každému doporučuji. Díky Adame
feltharg Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Odesláno 14. října 2021 S Adamem jsme si planovali docela dlouho nejaky foceni, ale hodila nam do toho vidle korona. Nakonec jsme se ale nedavno potkali pri jednom mensim kseftu a bylo to jak z chronogentlemansky prirucky. Super pokec, dlouho bychom klabosili Tak vrele doporucuju a budu se tesit na dalsi osobku.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se