Jeronimo Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 (upraveno) Ty jsou ovšem parádní.Ano, snažím se tady držet Tissot nad vodou co to jen jde. Jo, ty jsou fakt epesní. Dal bych jiný řemen, ale hodinky mě hodily do osmdesátek, jako nic.Díky. Řemen je spíš provizorní. Edit: Být taková barva v chronu, třeba u Navigátorů, to by byla teprve paráda. Upraveno 4. dubna 2018 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 skoda ze uz modry mam, protoze se mi tady libi hodne kousku. ale nestezuju si ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Ano, snažím se tady držet Tissot nad vodou co to jen jde.Ja mám Tissoty rád. Pořád mě mrzí, že jsem pustil Visodate heritage. Asi je pořídím znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 modra je dobra :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricchie Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Myslím, že tyto tady ještě nejsou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtekon Odesláno 12. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Ja myslim, ze by ses mel kouknout pov etsich hodinkach. Tyhle ti jsou dle meho trochu male.ten fotak děsně zkresluje, ale díky za názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 dalsi modra z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2018 kdyz teda modre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dslabak Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Tissoty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Taky modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav_H Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Modré hodinky na modrém HIRSCHi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Modrá je dobrá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 9. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2018 Tyhle jsem měl moc rád ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 10. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2018 Modrá je dobrámas pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrBejky Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Moje nejoblíbenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Wardy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 bejvalky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Avatarky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se