Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Nejsou někde k dispozici obrázky dřevěné krabičky Orlík a krabice vnějšího přebalu Orlík které jsou uvedeny v ceníku příslušenství ?

Upraveno uživatelem dabelM
Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Díky za fotky. Nebyl jsem si jistý, zdali se jedná o obaly na aktuální 42mm model anebo na 38mm model. Teď je vše vysvětleno.

Upraveno uživatelem dabelM
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Prim Hirošima  :D

Tpč já myslel, že si děláš prđel!! Prim Hirošima. :D :D :D

Odesláno

Nějak tomu nerozumím:

Tržby z prodeje hodinek cca 25 M, vyrobí 1000 mechanických hodinek za průměrnou cenu 50k a 4000 elektrických za 5 K. 

Nějak mi nejdou počty.

Odesláno

Asi proto, že ne vše, co se v tom roce vyrobí se taky prodá. Klidně může ležet ve skladu a na prodejnách 600 hodinek za 50 tisíc a 3000 hodinek za 5 tisíc.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Do jiného vlákna jsem dával jiné čísla:

Zajímalo mě, jak si Elton vlastně vede, tak jsem se na justice.cz mrknul na jejich uzávěrky a kolonka "tržby za prodej vlastních výrobků a služeb" vypadá následovně:

2004 - 13M

2005 - 12M

2006 - 22M

2007 - 27M

2008 - 26M

2009 - 35M

2010 - 41M

2011 - 40M

2012 - 32M

2013 - 24M

Takže dobré časy šly evidentně do pryč a vrátili se do čísel před skoro deseti lety.

Odesláno

Prim posiluje prodej, přichází noví lidé s novými nápady, také zřizují nové prodejny či prodejní místa (např. Bechyně je prodejce Prim), tak jim držím palce, ať se konečně vše v dobré obrátí a  a majitele pošlou někam do ciziny, aby do toho lespoň rok nekecal :)

Odesláno

Asi proto, že ne vše, co se v tom roce vyrobí se taky prodá. Klidně může ležet ve skladu a na prodejnách 600 hodinek za 50 tisíc a 3000 hodinek za 5 tisíc.

200% zásob  :eek:

Odesláno

Prim posiluje prodej, přichází noví lidé s novými nápady, také zřizují nové prodejny či prodejní místa (např. Bechyně je prodejce Prim), tak jim držím palce, ať se konečně vše v dobré obrátí a  a majitele pošlou někam do ciziny, aby do toho lespoň rok nekecal :)

Držím pěsti každé firmě, která něco vyrábí a zaměstnává lidi, zvláště v takové konkurenci.  :notworthy:

Návštěvník Mitak
Odesláno

Nemáš tam minulý rok a letošek bude podle mě taky o jiných číslech...

Nezlob se na mě.

Ještě bych s nějakými závěry počkal, že dobré časy jsou pryč, a tááák....

Logicky. Výsledovku za 2014 nejspíš teprve píšou.
  • po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...