sibirnaya Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 domlaceny bez not za 40 litru.. https://www.chrono24.de/iwc/fliegeruhr-mark-xii--id2267606.htm?dosearch=true&picnum=4&query=iwc+mark&resultview=list&searchexplain=1&suchen=Suchen&tab=details&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm
Josef01 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 (upraveno) Tyhle jsem viděl za 7 tis. USD. To co Honzo uvádíš jsou MARK XII ale tamty jsou IWC Mark XI British Military SS Upraveno 24. února 2013 uživatelem Josef01
sibirnaya Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Pepo, ja vim, ze nejsu tak chytrej jak ty, ale uplne blbej taky ne Alda nenapsal cislo, tudiz tamto pouzil jako ilustracni foto - tzn. jak na novinkach, no
Návštěvník Kamil Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 ... tak by to mely byt hodinky, ktere uz mi zustanou ...Měl bys to ještě promyslet. Přehodnoť limit, z tvého výběru mi jako hodinky, které zůstanou a dají se zdědit, nesedí ani jedny. Jako ideálního kandidáta bych viděl třeba něco takového. A i Omegy by mi seděly víc.
Chosef76 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 proč ne LLD :- viditelně prahneš po menším pouzdře ( max. 40mm). LLD mají 42mm a dlouhé nožky, které na užších zápěstích přečuhují a nevypadá to dobře. Tvar pouzdra a klenutí dýnka způsobuje, že ne na každé ruce se dobře nosí. - tyhle hodinky mají jednu zajímavou vlastnost. Hodně členů o nich mluví jako o definitivních a po poměrně krátké době je vetšina z nich posílá dál do prodeje( také osobní zkušenost). Jsou to teda mrchy promiskuitní.-podle toho, co píšeš o Rolexech, nejsi na LLD vnitřně připravený a nastavený. Prostě chceš R. ;-) Z obou kandidátů je Rolex jasná volba, nebo kup úplně jiné hodinky.
sibirnaya Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 na druhou stranu, pokud pak budou prechazet na dceru, rolex bude lepsi
Daemonultimate Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Podle názvu vybíráš definitivní hodinky a podle popisu Ti zvyšuje tep Rolex.Nemůžeš (ač Longines jsou super) tenhle pocit vyvážit ničím jiným.Dlouhodobé zvýšení tepu ukazuje cestu k definitivkám,jiný fungovat nebudou a budou kolovat.Podle průměru vybíraných hodinek odhaduji tvou ruku tak do 18 cm.Jestli toužíš po definitivkách k svému životnímu jubileu nedělej kompromisy.Hlasuju pro Rolex.Jako vyvážení pociti touhy po větších hodinkách můžeš pak mít kykoli cokoli jinýho v nižších třídách,ale Rolexu si budeš vážit a budou Tě s touto ikonou poutat i důvody a okolnosti nákupu.
Josef01 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Taky budu přemýšlet o hodinkách na kulatiny, definitvních hodinek již pár mám, takže to ber skalisi tak, že si stejně za nějakou dobu budeš kupovat další
cali Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 pise ze rolady mal a zbavil sa ich.... ked sa ich zbavoval tak asi neboli tak dokonale a medzi nami rolady naozaj nie su dokonale ja napr mam 4 ale takmer ich nenosim, hodinky ako take sa mi pacia, ale kazdy kto ma s nimi uvidi si musi pomysliet ze mam bud fiky, alebo som idiot, jednoducho sa nehodia k mojmu spolocenskemu statusu.... navyse kupit tie najlacnejsie RLX ake sa daju zohnat len pre to, aby som mal RLX to IMO nie je to prave, navyse ak do toho chce kolega zapojit rodinu tak by to mali byt hodinky nove ja hlasujem za nieco z rady Longines heritage alebo napr Hujer Carrera pripadne Omegy AT
Potkan Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Honzo kup si Rolady. Proste proto, ze se k tobe nejvic hodi, za ty prachy nic lepsiho nesezenes, vis jak se k nim dostat - uz jsi je mel, male budou sluset, touzis po nich a zadne jine ti je nevynahradi.A to ti rikam jako nekdo, kdo Rolex vubec nemusi...
honza71 Odesláno 24. února 2013 Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Milý kolego, LLD jsou fantastický hodinky, který se tu prodávají tak často jen proto, že většina z nás prostě potřebuje točit peníze na hodinky.Takže definitivní by klidně mohly být. Ale ty si je raději nekupuj, nemáš na ně IMHO zápěstí. No a starý prťavý RLX snad jen v případě, že by byly z roku tvého narození. Jednou už si je prodal, takže to asi takovej zázrak nebyl. Začni vybírat nové kandidáty. Stejně je to na tom všem to nejhežčí.
skalis Odesláno 24. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 24. února 2013 Diky vsem za reakce. Definitivni hodinky nejsou urcite posledni, spis bych si dal na nejakou dobu pauzu. Neni ucelem mit hodinky pro deti, ale pro me . Budget by asi vyssi mohl byt, kdybych setril dyl, ale v ramci umerenosti vydaju za zbytne veci vys jit nechci. RLX jsem se zbavil z duvodu cisteho chronobundusu, kdyz jsem strasne zatouzil po jinych a nebylo strelivo. Navic se mi tehdy hodily i zbyle penize na jine vydaje. Vybiral jsem ve vsech znackach. Prohlizel jsem Ball, Bell & Ross vintage, vsechno mozne, co by mohlo alternovat typologii Rolex Explorer/IWC Mark, ale nic nezabralo. Naopak se mi strasne libi Nomos, ale mala WR a absence sroubovaci korunky je pro me problem. Libi se mi i Damasko DA 36, ale ty by musely mit pouzdro z normalni oceli . LLD jsem na ruce mel, ale je mi jasny, ze 5 minut neni dokonale prukazna zkusenost. Ruku mam 17.5 cm, takze spis mensi, proto se poohlizim spis po mensich hodinkach. Omega AT se mi libi moc, ale az ta nejnovejsi generace a to jsme zase mimo rozpocet... LLD ani Oysterdate nejsou dokonale, ale oboji si dokazu predstavit. Kazde jsou uplne jine a pro kazde maji sve prednosti. Tim hur se z nich vybira.
kloubik Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Ja bych hlasoval za Explorer I 36mm nebo Mark XV (podle Tvych fotek by mi k Tobe sedely vic nez Rolex). Mark XV jsem vidal za 2500 dolaru, jakou vahu ma 15k Kc nad limit kdyz uvazis, ze ty hodinku budes mit treba 50 let. Oboje explorer i mark xv maji šroubovací korunku ale to urcite vis. Jinak jeste jeden napad. Co quartz Grand Seiko? Treba v modry SBGX065. Nemaji lumi, ale WR100M a nove za 1700 dolaru. Nevim kolik stoji ty relativne nove antimagneticky limitky, ty maji myslim i lumi a ochranu korunky. Jsem na mobilu tak se mi nechce hledat presny model.
Návštěvník Snow Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 (upraveno) Hodinky k jubileu, to znám, velká akce, užil jsem si s ní. Nakonec jsem vybral značku a tím pádem hodinky, o kterých jsem zde ve svých mnoha příspěvcích na toto téma vůbec nemluvil. Pro takového gentlemana jako jsi Ty by se hodily Vulcainy, které jsem postoval tento týden. KLIK Vulcainy jsou bohužel zcela mimo dostřel. Měl bych však jiný tip, který by se snad dal zrealizovat. Byly by to decentní hodinky od značky, která je synonymem kvality a trvanlivosti, Omegy, to je časomíra, která se dědí z otce na syna. Omega De Ville Hour Vision s magicky modrým číselníkem jsou podle mě ty pravé hodinky, které budou kulaté jubileum připomínat. Ovšem čeká Tě ještě podstatně kulatější a to bude padesátka, budeš mít ještě zamotanější hlavu. Nevím, kolik Ti přesně je, ale odhaduji tak třicet a to je prd kulaté jubileum. . Upraveno 25. února 2013 uživatelem Snow
panedge Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Snow-vzdyt stojej 120,jak to zrealizuje,kdyz ma 1500 eur?
marecenator Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Ahoj, z uvedenych 2 modelov by som asi isiel do LLD. Stotoznujem sa s nazorom, ze v pripade darceku by som asi chcel nove hodinky a nie pouzite. Osobne by som si k okruhemu jubileu vedel predstavit Sinn 6110 Technik.http://www.chronoshop.cz/sinn-6110/sinn-6110-technik
panedge Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 (upraveno) Fakt stojí 120000Kč ?No nejlevnejsi na chrono24 stojej107 a to odnekud z Ialie,z Nemecka zacinaj kolem 120,kolik to je u nas na krame nevim.Taky jsem po nich koukal,protoze jsou supr.Edit:ma to stroj 8500 Upraveno 25. února 2013 uživatelem panedge
Viktor Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Rolex Exp 1 jsou jasný, ale přes limit.Pokud by to nemusely být nový hodinky, podíval bych se po Tudor Oysterdate "Jumbo"Na Chrono24 jsou jedny za 1700 EUR v nabídce a vypadají luxusně, průměr 38 mm, je to teda z Itálie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Odesláno 25. února 2013 Ad Sinn technik... radit 44mm hodinky niekomu kto uvazuje nad exp1..... Ad oysterdate jumbo... ak by sa aj zohnali pekne bez olezlych ruciek a vytahaneho remena (co je dost vzacnost) tak hodnota bude skor zberatelska nez nositelska, vlastne plati to co pre snowflake... patina, vyflusla lumi, atd.... nehovoriac o tom, ze nakoniec to bude stale len 2824 v prtavom puzdre s akrylovym sklom (aj ked od tudoru). Pekny spolocensky model od Longines urobi neporovnatelne viac parady a keby sa to malo pojat naozaj so vsetkym patosom (jubileum, dedenie z otca na syna atd) mohli by tie hodinky byt este stale za relativne rozumnu cenu aj zlate.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se