sureshot Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 tak ono, centrum viedne, tu su zvyknuti na kadeco, uz to asi beru automaticky ked pride zakaznik, netusim,da sa akceptovat urcity stupen ignorancie ale tento typ AROGANCIE, urcite nie.seriozne by som to hnal vyssie.
shag Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Tak videnaci su kategoria, ale toto si dovolit platiacemu zakaznikovi s vopred dohodnutou zlavou...
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Dobré dopoledne a díky všem za projevenou účast. To s těmi rakušáky je pravda. I když němce musím asi tolik jako rusáky, faktem je, že to je nebe a dudy. Rakušáci vždy bývali arogantní už na hranicích. Pamatuju si, když jsem tam jel kdysi na jednání a měl jsem zrovna novou BMW 5. přijel jsem na smluvené místo a rakušanovi který na mne čekal v nějakém oplu se dalo z výrazu vyčíst: kruci jak to, vždyť ty jsi ubohý čech.Loni jsem se vydal s dcerou na pár dnů do Berlína. čekal jsem arogantní němce a byl jsem velmi mile zaskočen neuvěřitelnou vstřícností a to naprosto všude. Asi 2 měsíce nato jsme jeli na zahájení prodeje iPhone 5 do Drážďan. Až na fakt, že nás málem umačkali ruští překupníci, bylo to i v našich zprávách , tak jsem se opět všude setkal až s nečekanou slušností a vstřícností.Prostě jak psal někdo na předchozí schránce, já mohu také konstatovat že rakušané jsou jen takoví nepovedení němci.
Hasňa Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Nesklouzavejme k zobecnujicim zaverum. Prodavac byl kokkot. To ale neznamena, ze vsichni jsou kokkoti. Celnici byli vzdycky zmrrdi at byli jakekoliv narodnosti. A ti norsti jsou do dnes. Vyraz v ocich mohl byt lehce misinterpretovan a treba to bylo vsechno jinak. Treti dohoda rika: Nevytvarejte si zadne domnenky.
Frostie Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 10:16, MaxT napsal: Dobré dopoledne a díky všem za projevenou účast. To s těmi rakušáky je pravda. I když němce musím asi tolik jako rusáky, faktem je, že to je nebe a dudy. Rakušáci vždy bývali arogantní už na hranicích. Pamatuju si, když jsem tam jel kdysi na jednání a měl jsem zrovna novou BMW 5. přijel jsem na smluvené místo a rakušanovi který na mne čekal v nějakém oplu se dalo z výrazu vyčíst: kruci jak to, vždyť ty jsi ubohý čech.Loni jsem se vydal s dcerou na pár dnů do Berlína. čekal jsem arogantní němce a byl jsem velmi mile zaskočen neuvěřitelnou vstřícností a to naprosto všude. Asi 2 měsíce nato jsme jeli na zahájení prodeje iPhone 5 do Drážďan. Až na fakt, že nás málem umačkali ruští překupníci, bylo to i v našich zprávách , tak jsem se opět všude setkal až s nečekanou slušností a vstřícností.Prostě jak psal někdo na předchozí schránce, já mohu také konstatovat že rakušané jsou jen takoví nepovedení němci. moc mi do toho není, ale i tak po přečtení příběhu nechápu, proč jsi za takových potupných okolností hodinky vůbec u toho de.bi.la kupoval. A za 2. - nevybral jsi si vůbec dobré časové okolnosti, za to si můžeš sám. Proč jsi tam nepřijel trochu dříve? Kupovat Paneraie za takovou dardu, vzal bych si snad i dovolenou a byl tam mezi 10 - 11...
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 10:25, Hasňa napsal: Nesklouzavejme k zobecnujicim zaverum. Prodavac byl kokkot. To ale neznamena, ze vsichni jsou kokkoti. Celnici byli vzdycky zmrrdi at byli jakekoliv narodnosti. A ti norsti jsou do dnes. Vyraz v ocich mohl byt lehce misinterpretovan a treba to bylo vsechno jinak. Treti dohoda rika: Nevytvarejte si zadne domnenky.Zobecňovat určitě není úplně v pořádku a určitě se i v této zemi najdou slušní lidé. Třeba turci a ostatní gastarbeitři. Ne, to byl vtip. Faktem ale zůstává, že do styku s příslušníky tohoto národa přicházím poměrně často a již řadu let. A faktem také zůstává, že slušné a přátelské lidi které jsem za tu dobu potkal mohu spočítat na prstech jedné ruky. A toto tvrdím i přesto, že můj strýc je rodilým rakušanem a mám jej docela rád. A jak zde někdo psal, Vídeňáci to je úplně nejvyšší level. Bohužel v tom negativním slova smyslu. Zarážející je fakt, že když jsem se vrátil z Berlína a známým vykládal nadšeně o tom, jak jsem byl Berlínem a berlíňany okouzlen, ti znalí mi říkali: no jo, to víš, Berlín to je úplně jiný level než zbytek Německa. V Berlíně žijí berlíňané zatímco jinde němci a proto je to tam tak fajn.
Micey Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Frostie: Tomu nerozumim, oni snad neměli otevříno? Jakýpak proboha "dobré časové okolnosti"? Chtěl jim tam nechat dost peněz, to si ještě kvůli nim má brát dovolenou, aby tam nedejbože nebyl skoro do zavíračky..?
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 10:40, Frostie napsal: moc mi do toho není, ale i tak po přečtení příběhu nechápu, proč jsi za takových potupných okolností hodinky vůbec u toho de.bi.la kupoval. A za 2. - nevybral jsi si vůbec dobré časové okolnosti, za to si můžeš sám. Proč jsi tam nepřijel trochu dříve? Kupovat Paneraie za takovou dardu, vzal bych si snad i dovolenou a byl tam mezi 10 - 11... Proč? No to je jednoduché. čekal jsem až mi milostivě odpoví na mail což se stalo někdy po 13 hodině tedy až doobědvali. No a jak jsem psal již výše, řekli mi, že je mohou rezervovat jen do večera. A to ještě možná lhali, jelikož když jsem přijel tak je vytahovali z výlohy. Dále mi v mailu napsali, že pokud mi mají poskytnout nějakou slevu tak preferují hotovost. Než jsem dojel do směnárny tak bylo 14 hodin. Takže proto.
Frostie Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 10:44, Micey napsal: Frostie: Tomu nerozumim, oni snad neměli otevříno? Jakýpak proboha "dobré časové okolnosti"? Chtěl jim tam nechat dost peněz, to si ještě kvůli nim má brát dovolenou, aby tam nedejbože nebyl skoro do zavíračky..? já tomu rozumím. Peníze jsi jim tam sice nechat chtěl, ale všechno má svůj čas. Nezlob se na mne, ale nepřipadá mi psychologicky vhodné chtít řešit slevu s "unaveným" zaměstnancem, který se už vidí doma nebo minimálně v hospodě, 10 minut před zavíračkou. Obávám se, že podobně by to asi dopadlo všude...
Frostie Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 10:49, MaxT napsal: Proč? No to je jednoduché. čekal jsem až mi milostivě odpoví na mail což se stalo někdy po 13 hodině tedy až doobědvali. No a jak jsem psal již výše, řekli mi, že je mohou rezervovat jen do večera. A to ještě možná lhali, jelikož když jsem přijel tak je vytahovali z výlohy. Dále mi v mailu napsali, že pokud mi mají poskytnout nějakou slevu tak preferují hotovost. Než jsem dojel do směnárny tak bylo 14 hodin. Takže proto. tak to už začíná mít logiku. Takže tě do toho v podstatě dotlačili - hotovost, rezervace do večera. No, přístup hodně špatnej, škoda. Jinak hodinky samozřejmě ok. Bude foto?
Cyril Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Moc se omlouvám za OT, ale musím. Mám spoustu kamarádů kteří jsou čistokrevní rakušáci a jsou to čestní a přející lidé. S jedním již od roku 1996 spolupracuji ve společné firmě. Je to o zkušenostech a o tom, za jakých okolností se s nimi setkáváme. Je jasné, že vůči čechoslovákům měli a mají předsudky, protože jsme zemí, kam za společnou hranici mizela jejich auta výměnou za Gastarbeitery, kteří jim brali práci a individua, která zvýšila úroveň kriminality v příhraničních oblastech a velkých městech v řádech sta procent. Chování sprosťáka u Wempe je zavrženíhodná událost, která by nás neměla vyprovokovat ke stejnému škatulkování, jako to možná udělal on. Osobně mám rád rakušáky, němce i švycary stejně, jako jiné národnosti. Zatím nejvíc nekorektností v životě, jsem zažil od ukrajinců, slováků a čechů. V každém případě máš díky tomu zážitku hodinky s příběhem! Tak ještě jednou přeji, ať slouží.
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 10:53, Cyril napsal: Moc se omlouvám za OT, ale musím. Mám spoustu kamarádů kteří jsou čistokrevní rakušáci a jsou to čestní a přející lidé. S jedním již od roku 1996 spolupracuji ve společné firmě. Je to o zkušenostech a o tom, za jakých okolností se s nimi setkáváme. Je jasné, že vůči čechoslovákům měli a mají předsudky, protože jsme zemí, kam za společnou hranici mizela jejich auta výměnou za Gastarbeitery, kteří jim brali práci a individua, která zvýšila úroveň kriminality v příhraničních oblastech a velkých městech v řádech sta procent. Chování sprosťáka u Wempe je zavrženíhodná událost, která by nás neměla vyprovokovat ke stejnému škatulkování, jako to možná udělal on. Osobně mám rád rakušáky, němce i švycary stejně, jako jiné národnosti. Zatím nejvíc nekorektností v životě, jsem zažil od ukrajinců, slováků a čechů. V každém případě máš díky tomu zážitku hodinky s příběhem! Tak ještě jednou přeji, ať slouží.Po přečtení se kaju a stydím. Velmi moudře napsáno. Se vším souhlasím a pro mne tímto Wempestory končí. Díky za umravnění.
Vit Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 8:28, NIGHTinGALE napsal: Zajímavá zkušenost, to bych je poslal do p.i.č.i.Já vypadám jako kokot, peněz moc nemám, do víděnskýho Wempe jsem přišel v níže vyobrazeném tričku a obdélníkový Wempe Chronometer mi ochotně ukázali, k nim dali čokoládu, manželce kafe a nabídli slevu 10%, i když jsem se neptal. Asi se lekli toho trička. Edit: na ruce jsem měl netopýří Corum, abych hezky ladil. Super triko.
Jeremy Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Fuj. Prodavač byl evidentně na straně Temna, ale že i šéf, to je šílený. V Drážďanech je to teda proti tomuhle úplnej ráj..
sery.vlk Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 11:40, Jeremy napsal: Fuj. Prodavač byl evidentně na straně Temna, ale že i šéf, to je šílený. V Drážďanech je to teda proti tomuhle úplnej ráj..A ještě desetkrát lepší ráj je u Wempeho v Mnichově. (Jinak nic ve zlým, ale proč se šidit o peníze a dávat slevu někomu, kdo se prezentuje, že je evidentně natěšenej tak, že je jasný, že s prázdnou neodejde?)
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 13:08, sery.vlk napsal: A ještě desetkrát lepší ráj je u Wempeho v Mnichově. (Jinak nic ve zlým, ale proč se šidit o peníze a dávat slevu někomu, kdo se prezentuje, že je evidentně natěšenej tak, že je jasný, že s prázdnou neodejde?) To jistě, ale jak jsem psal, tak na uzavření obchodu zůstávalo 15 minut. No a za druhé když mi v mailu psali o slevě, ptal jsem se jich v odpovědi v jaké výši bude. Také jsem dodal že jsem nakupoval v Mnichově u Bucherera a běžně nakupuji u nás no a že 10-15 % je normální. Na to mi paní odpověděla, že O.K., že se o slevě budeme bavit na místě. Logicky jsem tedy očekával minimálně 500 Euro a ne 100. Ale dost už.
panedge Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 10-15% na Panerai nedostanes,to se dava na Omegu,nebo Breitling.
MaxT Odesláno 28. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2013 V 28. 2. 2013 v 14:00, panedge napsal: 10-15% na Panerai nedostanes,to se dava na Omegu,nebo Breitling. No Teď už to vím.
Josef01 Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Odesláno 28. února 2013 Je to smutná zkušenost, tady leží v prodejní sekci tyhle hodinky o 30 tis. levnější a nákup nových hodinek má být krásný zážitek a ne odejít naštvaný, fakt mrzuté....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se