Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jinak na iPhone tapatalk2 jede fórum výborně, včetně fotek

Mně to tedy některé fotky neukazuje.

Odesláno

Díky moc.

A taktéž děkuji za toto nové forum. Sice je potřeba na některých detailech ještě trošku zapracovat, ale prozatímní výsledek je myslím si výborný. Žádné hlášky 503, asi i spamu ubylo a rychlost a funkčnost je opět posunuta do jiné dimenze. Vím kolik se za takovýmto upgradem skrývá práce, a to tvrdé práce z tvojí strany, tak prosím přijmi můj dík v této formě

Mrkneme na to.

Odesláno (upraveno)

Tak ani po aktualizaci FW na Samsung Galaxy Tab, Android 3.2, mi nejede ani v Desktop verzi moznost upravy textu. Myslim ty moznosti, co byvaji nad rameckem textu, vyber typu fontu, vkladani hypertextoveho odkazu apod.

A to mam Javu v menu prohlizece zaskrtnutou a tak nejak vsechno dalsi mam povoleno.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

bandi: Tak jsem kvůli tobě zapnul Samsung Galaxy Tab a prohlížeč Dolphin a lišta tam taky chybí, na iPhone to samé.

Odesláno

Zkusil bych instalovat novější verzi Opery,nebo zkus prohlížeč Chrome.Je gratis a mobilni verze ti pofrci bez nutnosti nastaveni.

starý forum mi na ty Opeře co mám jelo normálně, tak myslím, že by i tohle mělo makat...tak nevím....Ještě někdo poradí, jak to vyřešit, aby mě to na mobilu jelo v mobilní verzi??

Odesláno

Jestli se na to už někdo ptal, tak sorry, ale nenašel jsem to.

U starého fóra mi chodilla do mailu upozornění na nový inzerát v prodejním vlákně, ale teď ani ťuk.

Můžu si to někde nastavit, aby mi to zase chodilo? Děkuji.

Odesláno (upraveno)

Jestli se na to už někdo ptal, tak sorry, ale nenašel jsem to.

U starého fóra mi chodilla do mailu upozornění na nový inzerát v prodejním vlákně, ale teď ani ťuk.

Můžu si to někde nastavit, aby mi to zase chodilo? Děkuji.

Mám za to, že se zrušila všechna sledování. Takže si v příslušným vlákně musíš znova zapnout upozornění na email.

Jinak když si otevřeš Prodám, tak vpravo nahoře je Sledovat toto fórum. Dokonce hned vedle vidíš, kolik lidí to už sleduje :)

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

starý forum mi na ty Opeře co mám jelo normálně, tak myslím, že by i tohle mělo makat...tak nevím....Ještě někdo poradí, jak to vyřešit, aby mě to na mobilu jelo v mobilní verzi??

Ano, použít Chrome nebo Tapatalk. Mobilní Opera nemá stoprocentní podporu.

Odesláno

Tak jsem nainstaloval na androida firefox a na tom uz bezi vsechny ty ficury pri psani prispevku.

Pouzival jsem doted defaultni prohlizec.

Trochu divny, ale hlavne ze to facha. Akorat je firefox lehce pomalejsi.

Odesláno (upraveno)

Ano, použít Chrome nebo Tapatalk. Mobilní Opera nemá stoprocentní podporu.

Chronomagu, díky...tak tedy vyzkouším....Jen je škoda, že jsem byl na Operu zvyklej (maká rychle a hlevně není tolik náročna na data)

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno

Pánové, nevíte, proč mám na úvodní obrazovce chronomagu nahoře v nejnovějších obrázcích v galerii všude místo fotek "No permission"?

Já to taky nevěděl,ale pak jsem si přečetl tohle téma a už je jasno.Jinak mi běží vše jak má a je to paráda.Díky.

Odesláno

Mám za to, že se zrušila všechna sledování. Takže si v příslušným vlákně musíš znova zapnout upozornění na email.

Jinak když si otevřeš Prodám, tak vpravo nahoře je Sledovat toto fórum. Dokonce hned vedle vidíš, kolik lidí to už sleduje :)

K tomu bych taky něco měl, (a předem se omlouvám jestli to blbě popisuju), dřív mi přišel mail ve kterém bylo třeba 8 složek, co složka to přehled za 1 vlákno, po kliknutí na odkaz na konci složky jsem se dostal na první nepřečtený příspěvek. Teď chodí v mailu složek třeba 30 co by přehled jedlotlivých příspěvků. Dřívější systém byl přehlednější, došlo ke změně nebo jsem to blbě nastavil ? 

p.s. mám nastavený denní souhrn

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...