marosh Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Obcas se mi stane, ze chci zobrazit nove prispevky a napise mi to, ze zadny novy obsah nebyl nalezen. Nevite jak na to? V mezicase jsem se nepripojil z zadnyho jinyho zarizeni, stejny pocitac, stejny browser. Proste rano vypnu comp, vecer ho pustim a nove prispevky 0. Mám úplně stejný problém, dost mě to s.e.r.e. Já jsem se ale připojil z jiného compu. Taky nevím, co s tím. Při novém otevření mám zakliknutou v ostatních kolonku jen témata, které sleduji, tu odkliknu a najede to normálně.
filo-boxer Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Jak pise marosh. Delalo mi to taky, zjistil jsem, ze to zacalo pote, co jsem si na telefonu nainstaloval Tapatalk. Tak jsem v Tapatalku zrusil nastaveni, ze mam dostavat zpravu, kdyz neco pribude ve sledovanem obsahu a od te doby mi to nedela.
bandicoot Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Mě na androidu furt nefungují (ve full verzi stránek) takový ty extras k formátování textu, vkládání smajlíků, hypertextu apod. Vůbec tam tu dlaždici nemám.
marosh Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Jak pise marosh. Delalo mi to taky, zjistil jsem, ze to zacalo pote, co jsem si na telefonu nainstaloval Tapatalk. Tak jsem v Tapatalku zrusil nastaveni, ze mam dostavat zpravu, kdyz neco pribude ve sledovanem obsahu a od te doby mi to nedela. Díky filoushi. Odtaď větry vanou...Idu přenastavit ten fotrpalk.
filo-boxer Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Rado se stalo. Dej vedet, prosim, jestli ti to taky zabralo.
marosh Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Rado se stalo. Dej vedet, prosim, jestli ti to taky zabralo.Zabralo, ještě jednou dík.
pebe Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Mě na androidu furt nefungují (ve full verzi stránek) takový ty extras k formátování textu, vkládání smajlíků, hypertextu apod. Vůbec tam tu dlaždici nemám.a neni to prohlizecem? Takhle to mam v Opere
kloubik Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 (upraveno) Panove diky, tapatalk taky pouzivam, ale tentokrat jsem ho nemel vubec pusteny...asi i tak bezi v telefonu nejaky proces na pozadi. Vypnul jsem notifikace kompletne a uvidim co to udela. Upraveno 23. října 2013 uživatelem kloubik
siwi Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Odesláno 23. října 2013 Panove diky, tapatalk taky pouzivam, ale tentokrat jsem ho nemel vubec pusteny...asi i tak bezi v telefonu nejaky proces na pozadi. Vypnul jsem notifikace kompletne a uvidim co to udela. Tapatalk běží v telefonu jako proces právě kvůli těm zapnutým notifikacím. Třeba jejich vypnutí pomůže, když se ta aplikace bude startovat pokaždé odnova. Mně třeba upozornění nechodí ani když je mám zapnutý
Návštěvník Kamil Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Škoda té galerie...Galerii sám nezprovozním. Ale přišel jsem na jinou věc. Pokud se vám ve starých vláknech nezobrazují vaše fotky (vložené přímo na Chronomag), asi je umím vrátit. Takže sem dávejte odkazy, jestli máte někdo zájem.
HB63 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Tak já to hned zkusím.č.1:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14601-tag-heuer-2000-aquaracer/č.2:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/24164-rado-original-diver/
HB63 Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Fotky zpět na svém místě,text už zase dává smysl. Děkuji!
tenge Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2013 Tak se mi od včera chronomag neustále odhlasuje i když mám nastavené pamatovani..
sashator Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Jsem asi lama, ale nemůžu přijít na to, jak nastavit, abych u kolonky Naposledy aktivní mohl mít Soukromé, jak to kluci mám udělat?
lolohh Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Odhlaš se a při přihlašování zaškrtni příslušné políčko...
sashator Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2013 Odhlaš se a při přihlašování zaškrtni příslušné políčko...Díky moc, na tohle bych asi nikdy nepřišel (je pravda, že to políčko jsem nikdy nechápal a hlavně se přihlašuju automaticky a tudíž už jsem si ani nepamatoval, že tam je), pořád jsem to hledal někde v nastavení.
Luk Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Dnes se mi dlouho nedařilo připojit na server Chronomagu. A teď mi nejde používat citace (nezobrazí se mi v odpovědi) a taky mi nejde vložit kopírovaný text. Odhlásil jsem se a znova přihlásil, ale problém přetrvává. Před výpadkem to fungovalo. Nevíte někdo, prosím, co s tím?Teď mně napadlo, že jsem aktualizoval Windows (7 a Explorer) nemůže to mít souvislost? Díky za pomoc.
tombed Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Po půlnoci dle Patrika spadla databáze, fórum až do půl šesté nejelo.
filo-boxer Odesláno 15. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2013 Luku, co se mi nainstaloval IE11 tak mam s citacema to same co ty. Ve Firefoxu mi to funguje dobre. Mas taky Internet Explorer 11?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se