Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

U mě je ten problém koukám jen v práci, tak to budou asi nějaký tamní blokády, doma vše jde.

Upraveno uživatelem Radius
  • po 3 týdnech...
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Nevíte někdo, proč se mně nezobrazujou nové příspěvky, když na to kliknu, na to "Zobrazit nové příspěvky"?

Odesláno

Nevíte někdo, proč se mně nezobrazujou nové příspěvky, když na to kliknu, na to "Zobrazit nové příspěvky"?

A máš správně nastavený ten filtr nalevo?

Když jsem používal Tapatalk, tak se mi přenastavovalo a nic jsem taky neviděl

post-23099-0-52546000-1393229881_thumb.jpg

Návštěvník Zmizík
Odesláno

No, mám. Ale je fakt, že jsem si včera nainstaloval tapatalk na tableta.... Tak ho odpoledne smažu a uvidím.. Dík za tip.

Odesláno

Zmizík-to mi dělá občas taky i normal verze na PC a vždycky se mi samo zaškrtne "Jen položky,které sleduji",nevím proč to dělá.

Apropo nevíte někdo proč mi to v tapatalku ukazuje jen některý příspěvky?prostě jsem ve vlákně,ale některý příspěvky chyběj oproti normal webový verzi.Díky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Zmizík-to mi dělá občas taky i normal verze na PC a vždycky se mi samo zaškrtne "Jen položky,které sleduji",nevím proč to dělá.

Apropo nevíte někdo proč mi to v tapatalku ukazuje jen některý příspěvky?prostě jsem ve vlákně,ale některý příspěvky chyběj oproti normal webový verzi.Díky

Jj, todle to bylo. Aktivoval to asi nějak ten tapatalk, nebo co.

• po měsících...
Odesláno

Netusite proc se mi kdyz jsem na mobilu a pozivam Chrome najednou zacaly ukazovat nazvy vlaken malym (hodne malym) pismem a nick zakladatele,datum zalozeni a tagy velkym? Je to docela neprehledne. Predtim to bylo presne naopak.

• po měsíci...
Odesláno

vyhledávač mi píše tohle...

Fatal error: Call to a member function searchFilters() on a non-object in /domains1/xh003500/public/forum./admin/applications_addon/other/links/extensions/search/form.php on line 86

• po měsících...
Odesláno

Před pár dny přibyl "palec nahoru", nedávno "palec dolů" a teď už není reputace žádná.

Ne že bych to považoval za životně důležité, jen se ptám, jestli je problém u mě nebo nějaká úprava?

Odesláno

Změna reputace souvisí s hlasováním do kalendáře. Předchozí "palec nahoru" nahradil Kamil hlasovací šipkou, aby bylo možné sečíst hlasy u fotek. Dneska vlivem zmatků na chvíli zapnul na chvíli i šipku dolů. Nicméně hlasy jsou sečteny, takže je hlasování opět vypnuto. Návrat k předchozímu "palci nahoru" je na Kamilovi, nevím, zda ho zrušil schválně či omylem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...