long Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 To : FILODěkuji za Tip a měl jsem Seznam a nyní Google : stále stejně na pšouk
filo-boxer Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 Nene, ja myslel, jaky mas browser - IE, Firefox, Opera, Chrome... Treba v Exploreru ja mam problemy s citacema, nefungujou. V Mozila Firefox vse funguje.
Honza.manta Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 V chrome funguje taky a pokud se pamatuju, tak v IE jsem taky měl nějaké problémy.
Radius Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 (upraveno) U mě je ten problém koukám jen v práci, tak to budou asi nějaký tamní blokády, doma vše jde. Upraveno 3. února 2014 uživatelem Radius
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Nevíte někdo, proč se mně nezobrazujou nové příspěvky, když na to kliknu, na to "Zobrazit nové příspěvky"?
pebe Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Nevíte někdo, proč se mně nezobrazujou nové příspěvky, když na to kliknu, na to "Zobrazit nové příspěvky"? A máš správně nastavený ten filtr nalevo?Když jsem používal Tapatalk, tak se mi přenastavovalo a nic jsem taky neviděl
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 No, mám. Ale je fakt, že jsem si včera nainstaloval tapatalk na tableta.... Tak ho odpoledne smažu a uvidím.. Dík za tip.
panedge Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Zmizík-to mi dělá občas taky i normal verze na PC a vždycky se mi samo zaškrtne "Jen položky,které sleduji",nevím proč to dělá. Apropo nevíte někdo proč mi to v tapatalku ukazuje jen některý příspěvky?prostě jsem ve vlákně,ale některý příspěvky chyběj oproti normal webový verzi.Díky
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Zmizík-to mi dělá občas taky i normal verze na PC a vždycky se mi samo zaškrtne "Jen položky,které sleduji",nevím proč to dělá. Apropo nevíte někdo proč mi to v tapatalku ukazuje jen některý příspěvky?prostě jsem ve vlákně,ale některý příspěvky chyběj oproti normal webový verzi.DíkyJj, todle to bylo. Aktivoval to asi nějak ten tapatalk, nebo co.
panedge Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Hele a v tom tapatalku máš všechny příspěvky ve vlákně,nebo ti taky ňáký chyběj oproti webový verzi?
El Nano Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Odesláno 28. května 2014 Netusite proc se mi kdyz jsem na mobilu a pozivam Chrome najednou zacaly ukazovat nazvy vlaken malym (hodne malym) pismem a nick zakladatele,datum zalozeni a tagy velkym? Je to docela neprehledne. Predtim to bylo presne naopak.
bandicoot Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 vyhledávač mi píše tohle...Fatal error: Call to a member function searchFilters() on a non-object in /domains1/xh003500/public/forum./admin/applications_addon/other/links/extensions/search/form.php on line 86
siwi Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Od počátku července se mi velice zlepšila spolupráce fóra s tapatalkem. Běží o mnoho rychleji. Díky.
Toams Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Odesláno 21. července 2014 nejak blbnou nove posty, na to, ze je jenom 9:21 "today"
Honza.manta Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Odesláno 21. července 2014 Taky mám hodinu navíc, ale nepřikládal jsem tomu význam, neboť jsem v Řecku a tady ta hodina navíc reálně je. Třeba to způsobuje můj počítač?
michalval Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Před pár dny přibyl "palec nahoru", nedávno "palec dolů" a teď už není reputace žádná.Ne že bych to považoval za životně důležité, jen se ptám, jestli je problém u mě nebo nějaká úprava?
prischera Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Změna reputace souvisí s hlasováním do kalendáře. Předchozí "palec nahoru" nahradil Kamil hlasovací šipkou, aby bylo možné sečíst hlasy u fotek. Dneska vlivem zmatků na chvíli zapnul na chvíli i šipku dolů. Nicméně hlasy jsou sečteny, takže je hlasování opět vypnuto. Návrat k předchozímu "palci nahoru" je na Kamilovi, nevím, zda ho zrušil schválně či omylem.
pebe Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 špatně vidím nebo jsi opravdu povýšil? Gratuluju
siwi Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 No jooo!!! A jsi další nebo místo někoho?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se