Robertilos Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Nebo tenhle - o něco levnější, stejný princip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Ak by si mal záujem, tak toho lanskyho mám doma a nepouzívam ho, len neviem ci sa to oplati k cenam posty do cz.. ale ak tak napis PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) Hele kucí, tak jinak. Jelikož se v tom moc nevyznám, ale nože mám rád, chtěl bych poprosit o radu/doporučení.Limit je 4k v českých. Nemusí být nový, nevadí mi jetý bez poškození. Zavírák. Design je free krom loveckých modelů, představu máte - něco jako uvedený Mcusta, případně se mi líbí Spyderco Police, nebo Lion Steel TS1 v titanu. Bude nošen spíše sporadicky, sem tam nakrájí salám, nařízne buřty nad voheň nebo otevře balík s novými hodinkami Prostě moc mu zabrat nedám, na to mám jiný tool. Jsem skoro rozhodnut pro ten Mcusta, ale je fajn si rozšířit obroz. Do čeho byste šli? Spyderco Caly 3.5. Na spyderco velmi dobry pomer cepel/rukojet. Skvele padl do ruky, do dnes jediny Spyderco u ktereho lituji ze jsem ho prodal a neudelal z nej definitivni (koupil jsem misto nej Benchmade 707 Sequel - dalsi tip). Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 Spyderco Caly 3.5. Na spyderco velmi dobry pomer cepel/rukojet. Skvele padl do ruky, do dnes jediny Spyderco u ktereho lituji ze jsem ho prodal a neudelal z nej definitivni (koupil jsem misto nej Benchmade 707 Sequel - dalsi tip). Oba vypadají skvěle, díky za tip!Kdybys chtěl náhodou pustit B707S, dej vědět, ten mně zaujal asi víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 http://www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-noze--nozirske-vyrobky-progress/102-BN-1:L/mikov-pocket-l.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mandak Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Nezaspal (čti nepos*al se) ten Mikov trochu ? N690 na čepeli a ocelovy střenky za 4600 ,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Oboje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 No ale dizajn dělali slavní dizajnéři! Tak určitě proto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Prave proto je to takova ubohost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Četl jsem zcela vážně míněné názory, že tahle řada není pro fandy nožů, ale pro fandy designu a že Mikov ví, co dělá. Tak jsem na to docela zvědavý - je fakt, že lidi kolem mě jsou schopni vyvalit neskutečný prachy za věci, nad kterýma kroutím hlavou a nechtěl bych je ani zadarmo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Ten Mikov sa uz riesil myslim v humore (ak to bolo tu na fore).. A aby som nebol mimo - moje nove prirastky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 Les george ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 V Mikovu si museli dát práci... Takový kousek se jen tak nevidí. To je ten co dostal jakousi cenu za design? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2015 (upraveno) 2X :-SS Upraveno 6. listopadu 2015 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Kromě pár kousků různých Victorinoxů mám jen tyto dva kousky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Tady je moje úprava Kwaikenu VG10. Co na to říkáte? Že je to mírně kýčovité vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Les george ???Jj, Les George VECP V3, model pre Monkeyedge, teda bez stabilizatora frame-u.. Zatial max spokojnost - nahradi klasicku sebenzu 21, co som zhanal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Tady je moje úprava Kwaikenu VG10. Co na to říkáte? Že je to mírně kýčovité vím Mě se to líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Tady je moje úprava Kwaikenu VG10. Co na to říkáte? Že je to mírně kýčovité vím ]Výchozí stav? Jaký byl postup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2015 Frézování, broušení, leštění, anodizace, v různém pořadí a ve více stupních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se