JohnDoeX Odesláno 8. října 2008 Nahlásit Odesláno 8. října 2008 Moc hezke, treba tento: Mas s nima nejake zkusenosti? Osobni zkusenosti bohuzel nemam. Ale s kvalitou by nemel byt problem . Jejich zaviraci a hlavne kuchynske noze jsou dost prodavany. Me se vic libi Seki-Cut SC-107 SD a pak Seki-Cut SC-139D na tyhle strance: Seki-Cut
afrikab Odesláno 13. října 2008 Nahlásit Odesláno 13. října 2008 Sice to nejsou tak uplne survival nože, ale pro preziti jsou taky nutne. Pan Josef Pok dela vyborne kuchynske noze. Muzu vrele doporucit, viz: http://www.pok.cz
maxs Odesláno 21. října 2008 Nahlásit Odesláno 21. října 2008 V novinových stánkoch je Strelecká Revue Special len o nožoch.
Ghill Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Chodte vsetci dokelu. Tak som vcera zacal citat tento thread a prave som objednal nozik CRKT H.U.G Ma zrujnuje toto forum diky! skocim si pro ni, uz jsem se tesil...
bandicoot Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Ghill: pěkná konstrukce, takový EDC nůž se záchranářskou funkcionalitkou (tedy možnost se vyříznout z pásu při bouračce). Můj vývoj byl opačný, z knife.cz jsem přišel sem a potkal zde mnohé známé nicky :-)
Ghill Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Je jedno ktorym smerom sa sem dostanes, nakoniec zmagoris, budes mat 5 nozov, 10 hodiniek, pistol, pera ... Tato stranka by namala sa volat chronomag, ale testosteronmag, alebo machomag Ghill: pěkná konstrukce, takový EDC nůž se záchranářskou funkcionalitkou (tedy možnost se vyříznout z pásu při bouračce). Můj vývoj byl opačný, z knife.cz jsem přišel sem a potkal zde mnohé známé nicky :-)
bandicoot Odesláno 24. října 2008 Nahlásit Odesláno 24. října 2008 Tak jako tady kdysi HCIQ úžasně ztvárnil onoho opilého a kouřícího židovského myslivce, tak podobně komplexní osobností je i chronomagor. Vyzrálá osobnost, na ruce německé pilotky, kouří kubánský doutník, popíjí jamajskou kávu a pozorujíc odlesk amerického nože ve svých leštěných manžetových knoflíčcích zapisuje si myšlenky japonským perem do nyní italského moleskinu.
afrikab Odesláno 28. října 2008 Nahlásit Odesláno 28. října 2008 V novinových stánkoch je Strelecká Revue Special len o nožoch. Diky za upozorneni, je to hezke poctenicko.
maxs Odesláno 29. října 2008 Nahlásit Odesláno 29. října 2008 Diky za upozorneni, je to hezke poctenicko. Objednal si niečo od tých Japoncov? Mňa S.R.Special najviac zaujali nože od A.Pospíšila.Krása:
maxs Odesláno 2. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2008 (upraveno) Ďakujem všetkým za rady.Nakoniec som sa rozhodol takto: Helle Symfoni - výrobca Helle - Nórsko - vyrábajú nože od roku 1932. Prevažuje manuálna výroba.Najväčší Nórsky výrobca nožov. Čepel - 8,9 cm - trojitý laminát.Na strednú vrstvu používa Helle oceľ vlastného zloženia. Rúčka - 11,2 cm - fínska breza a sobí roh Púzdro - sobia koža Upraveno 2. listopadu 2008 uživatelem maxs
JaK Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Je jedno ktorym smerom sa sem dostanes, nakoniec zmagoris, budes mat 5 nozov, 10 hodiniek, pistol, pera ... Tato stranka by namala sa volat chronomag, ale testosteronmag, alebo machomag Čoveče tys to trefil úplně přesně. Miluju a vlastním nože (taky jsem přišel z Knifu jako bandicoot), střelné zbraně, plnící pera a nově i hodinky. Prostě hračky pro velký kluky PS: všechny ty věci samozřejmě nutně pořebuju k životu
Andreas.ks Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 (upraveno) dovoluji si nabidnout ctene pozornosti forum o holeni britvou... Něco podobného jsem objevil v anglické verzi již před nějakou dobou, ale z obavy před vyloučením z Chronomagu jsem to zde neuvedl... Ještě že se neholím, pouze zastřihávam... To by byla zase pohroma... EDIT: ShaveMyFace.com Badger & Blade (tady zvlášť oceňuji ten název... ) Upraveno 5. listopadu 2008 uživatelem Andreas.ks
cali Odesláno 5. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2008 Jo britva je fajn zabavka ... namotal som sa na to uz ani neviem na akom fore cca dva roky do zadu a jednu si kupil v noziarstve na Mustku od tej doby sa holim takmer vyhradne britvou .... holenie samotne mi prijde v celku bezproblemove mal som vsak trochu problem ju brusit,.... zo zaciatku to bol dost otras casom som sa zlepsil a uz je to sice pouzitelne ale este je co zlepsovat Cely proces je pracnejsi nez gilette ale kedze sa holim stylom "nehol sa ak nemusis" tak sa to raz za ten tyzden dva v pohode znesie a hlavne britva sa k tomuto sposobu dokonale hodi lebo si v pohode poradi aj s odrastenejsim porastom a nezasiera sa na rozdiel od N cepelovych superholicov z ktorych aj tak holia vzdy len prve dve
filo-boxer Odesláno 6. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2008 (upraveno) Tak toto je vrchol hnusu... A ma toho vice druhu ten zas*anej nacek. www.aukro.cz Upraveno 6. listopadu 2008 uživatelem Jeremy smazal jsem odkaz, netřeba dělat reklamu na takovéhle věci
filo-boxer Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2008 Victorinox nozu nema clovek (nebo teda aspon ja) nikdy dost: 1x Bundeswehr Victorinox 1x WorkChamp 1x SwissChamp 1x Compact 1x Schweizer Soldatenmesser 1x Midnite Manager 1x Classic z Jizniho Tirolska
Conrad Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2008 Má tady někdo SPYDERCO TENACIOUS a jaká je spokojenost klady a zápory díky
JohnDoeX Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2008 Ja ho mam. Za tu cenu dobry nuz na kazdodenni noseni.
filo-boxer Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2008 skvele pouzdro! A jak krasne voni!! pokud ma nekdo zajem: http://www.weinstein.wz.cz/noze.htm
Návštěvník milosklikar Odesláno 9. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2008 Má tady někdo SPYDERCO TENACIOUS a jaká je spokojenost klady a zápory díky taky ho mám, za tu cenu jenom klady, zápor zatím žádný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se