Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak .... úpravu jsem nestihnul ..... 

limitovaná edice má jiný !!! virobloc .... je na něm nápis BREVET a čepel jde jistit z obou stran .... nejde ovšem jistit v zavřeném stavu

více vidno z mých rozmazaných fotografií

A není to tím, že limitka je asi z toho roku 1992 a to se ještě Viroblock s blokací zavřené čepele nedělal?

Odesláno (upraveno)

Opinel: Jištění čepele asi nebylo třeba, u limitky se s používáním nepočítalo. A jestli jo, tak pilník... :)

Nebo přehodit kroužek z jiného nože.

Upraveno uživatelem Karlos
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

tak to nevím .... tipuju to na malou ocílku :D .... čepel a kroužek je snad potaženej titanem nebo kýho výra .... nevím jestli se titanem dá škrtat

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Opinel: Jištění čepele asi nebylo třeba, u limitky se s používáním nepočítalo. A jestli jo, tak pilník... :)

Nebo přehodit kroužek z jiného nože.

prej to je tak, že jištění v zavřeném stavu se používá až od roku 2000 .... měl sem zeptat rovnou na knajfu a né pytlíků skrzeva hodinky

vlastně mi to napsal filltos .... tak sem zase za vokurku :D

Upraveno uživatelem YPO
Návštěvník YPO
Odesláno

Aha, tak je to. Informací není nikdy dost. Díky.

vono je to ještě jinak ....oboustranné jištění na horní straně (otevřený nůž) je prý standard .... na mé první fotografii je to jenom na jednu stranu ... 

jištění na jednu stranu mám na třech nožích .... takže je to buď nepodarek, nebo vzácná rarita :D

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Nebo mezičlánek ve vývoji pojistky :)

třeba by se to taky tak dalo vysvětlit

zajímavostí tohodle nožejku je, že se vyrobilo 9800 kusů anglicky, španělsky, francouzsky a italsky .... celkem tedy 39200 kousků

potom mi tady nesedí ani to číslovaní (von ten opinel bude asi taky národní poklad jako ten náš prim) .... vlastně ani nevím jakej mám ... asi italskej

ale je krásnej :D

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno (upraveno)

Třeba je to optimalizace - jednostranné jištění stačí, ušetří se jeden výrobní krok :)

39 tisíc kusů? No to je teda limitka :)

Upraveno uživatelem Karlos
Návštěvník YPO
Odesláno

39 tisíc kusů? No to je teda limitka :)

na hovno co ... to moh babiš rozdávat zdarma v kladně a na každýho by se dostalo

Návštěvník YPO
Odesláno

Ciwe teď nemůžu, mam na cestě zásilku od nuz-noze za pěkných pár palackých. Musim taky vobčas z něčeho uvařit ne.

Si počkam, až tě do přestane bavit ;)

si určitě nakupoval ty rezavý japonský nožejky co ? .... já je koupil mámě (používá jenom jeden) a ostatní reznou ve špalku

Odesláno

si určitě nakupoval ty rezavý japonský nožejky co ? .... já je koupil mámě (používá jenom jeden) a ostatní reznou ve špalku

Těch mam dost, jeden hnije na liště v kuchyni, další vodpočívaj zabalený ve skříni.

Jinak fuckt díky, sem ho musel vobjednat! Sem zvědav, jestli to byl opravdu poslední kus :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...