km.kmk Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Odesláno 24. března 2019 (upraveno) Tahle nesmrtelna klasika, dnes uz takrka nesehnatelna me porad bavi...https://www.sheffieldcollectableknives.com/about/george-wostenholm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. března 2019 uživatelem km.kmk
kilosunky Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Odesláno 26. března 2019 Pekne chytá patinu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kilosunky Odesláno 27. března 2019 Nahlásit Odesláno 27. března 2019 Dnes snaha o zrkadielko.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Pořídil jsem toto a musím říct, že je to fakt super a blbuvzdorný Přelíznul jsem celou sadu Wüsthofů a až na ten nejmenší, všechny zase holí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Večerní dietka helemese kansbol ....... taky mám , ještě sem ho nevytáh z pouzdra
Maxel Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 helemese kansbol ....... taky mám , ještě sem ho nevytáh z pouzdraJá ho mam pár týdnů a zatim teda velká spokojenost ? za ty lowe parádní kudlák!
Návštěvník YPO Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 za ty lowe parádní kudlák!určitě ..... já ho mám připnutej na batohu a nevím kde je batoh
filltos Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Nechte toho Nepotřebuju ho.... (ale chci ho)
Návštěvník YPO Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Nechte toho Nepotřebuju ho.... (ale chci ho) tak to je ti ještě potřeba zamotat hlavu modelem Garberg ....... je to fulltang, takže by to mohlo víc vydržet
filltos Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 (upraveno) Tak o něm samozřejmě taky vím Ale má tlustší čepel. A nemá ten praktickej výbrus. Upraveno 29. března 2019 uživatelem filltos
Kapo Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Tu moru si už 14 dní zdůvodňuji, jestli ji tak nutně potřebuji, nebo mi stačí nože co mám. V létě jedu na jachtu a tam ji stoprocentně budu potřebovat.
Návštěvník YPO Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Za 2,5 litru máš osobitý kudel od nožíře.jo jo s 5mm tlustou čepelí .... to je do kuchyně ideální
Radek124 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 deály nelze zevšeobecňovat. Mora neni nic extra, jen obyč. masovka.Ta Morá má 5 mm čepel???On taky ani ten "batoningový" Garberg nemá 5 ale 3,2mm, zatímco ostatním zmiňovaným Morám na jejich práci bohatě stačí i 2 mm Každopádně po letech v kuchyni stejně nedám dopustit na to "dvojité válcování" á la Bushcraft/2000/kansbol, chová se to s ním jak dva nožíky v jednom - no a to poslední co bych při krájení erteplí, cibule, uheráku a nebo kližky na guláš postrádal je Fulltang
km.kmk Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Mne tyhle tlusty kudly nesmej do kuchyne. Bramboru nebo mrkev to spis rozstipne nez rozrizne...
cali Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Na take to domace prazske outdoorenie (rozumej lezanie v batohu, ktory neviem kde mam) je Mora absolutne idealny nozik. Za 2k5 to od noziara nebude rozhodne ziadna hitparada to proste nevychadza matematicky. Pokial je to noziar a nie samaritan ci nezamestnany, ktory predvcerom objavil v kolni zverak a sadu pilnikov po dedovi, tak bude chciet zarobit minimalne liter (skor dva) za 8 hodin, takze co unikatneho Ti asi moze vystruhat noziar za ani nie dva dni prace?
jankoxxx Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 (upraveno) tlusta kudla do kuchyne je jak tlusta zena do postele!!! (v preklade: par exotov co to ma rado sa najde, ale vseobecne to moc dobre nefunguje..) Upraveno 29. března 2019 uživatelem jankoxxx
Radek124 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Janko, ty neznáš přísloví "velká prdel - základ rodinného štěstí!"?
cali Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Podla mna tym tlstym nozikom Janko este hodne fandi, nikdy som osobne nepocul a ani nevidel online vyrok ziadneho nozofila v style ze "Na porcovanie nedelneho obeda preferujem MOD4". (a klucove slovo "BBW" si vygoogli kazdy sam.)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se