janoj Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Jsem spokojenej. super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Jsem spokojenej.podle poptávky v inzerci to moc nevypadá :-) Neumím to vyfotit, ale pořád mě ten nožík baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 podle poptávky v inzerci to moc nevypadá :-) Neumím to vyfotit, ale pořád mě ten nožík bavíJsem spokojenej se Sinkevichech, to mi nebrání přemýšlet na Sebenzou Objednal jsem novou přímo ze stránek Chris Reeve, i přes tu ukrutnou cekacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 31 by myslím měla mít bushing stejně jako 21 a to je hodně příjemná a návyková záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 čekačka na novou Sebenzu je strašná. S tím blbnou skoro jak s Rolexem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Tak ono se už pár let říká, že Chris Reeve Knives jsou mezi noži něco jako Rolex mezi hodinkami. Asi se to Chris doslechl a vzal si to příliš k srdci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Tak to jsem dopadl. Čekám na Batmany a Sebenzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Sebenza je super ... ale lepší je Umnumzaan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Jarku, tys tu chyběl :-)Ještě by ty starý modely 21 mohly cenově poskočit jak plechový Suby a v trezorech budou ležet Sebenzy ve foliích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Jarku, tys tu chyběl :-)Ještě by ty starý modely 21 mohly cenově poskočit jak plechový Suby a v trezorech budou ležet Sebenzy ve foliích. Kdo chvíli stál, už stojí opodál ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Sebenza je super ... ale lepší je Umnumzaan Nemá flipper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Kdo chvíli stál, už stojí opodál ... přesně. Nemá flipper by vypadala blbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 (upraveno) Nemá flipper Měl jsem Sebenzy dvě ... Umnumzaan je víc nůž. Když Sebenzu, tak malou damaškovou, ta se dá i k obleku Upraveno 19. ledna 2020 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Spíš než tuctovej titanovej plecháč (co IMHO pasuje tak k montérkám/džínám) si teda k solidnímu obleku umím líp představit zrovna menší neomlácený Microtech (ať to nevypadá že je chci jenom poštívat) - a nebo ještě lépe gentlemanský kousek od nožíře, za směšný zlomek ceny "luxusních" hodinek ...Ale čert to vem, buďme rádi že se tu vůbec můžeme takhle pošťuchovat - v progresivním Alemanistánu i Britanistánu už jsou tyhle hračky jednou provždy mimo zákon a basta. A připravte se na to že po loňském "zkracování zásobníků" na nás bruselští kreativci v Nejvyšším Sovětu (mnozí s čerstvým irským pasem) chystají další utahování šroubů právě tímto směrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Mne delá společnost tenhe Hinderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Vzal sem dva levnější kusy na práci na chalupu a zahradu. Ontario Joe Pardue a Ruger All-cylinders. Ontario je fajn do ruky a Ruger je už opravdu kus nože (velikostí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 (upraveno) Tak už jsem po kurzu. Brousili jsme nože, nůžky, dláta, želízka a vrtáky. Moc pěkný kurz započtený v ceně výrobku. Neříkám, že by to bez toho kurzu nešlo, na internetu je návodů spousta, ale některý "fígle" byly opravdu užitečný. Navíc byla možnost vyzkoušet si všechny nabízené přípravky a příslušenství, takže jsem zas odjížděl s lehčí peněženkou. Musím říct, že tento brusný systém mi připadá super. Jednoduché nože, nůžky a rovná ostří zvládne jouda jako já na první dobrou, pokud udělá vše jak má. Složitější tvary a např. ty vrtáky chtějí trochu cviku, ale ty přípravky jsou udělané opravdu velmi pěkně, takže stačí dodržovat postup. Skvělé bylo, že jsou vždycky jen 4 účastníci kurzu a na ně 2 instruktoři. Upraveno 20. ledna 2020 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Nemáte prosím někdo zkušenost s tímto klonemhttp://www.vystrelovacinoze.cz/Vystrelovaci-nuz-Delta-Elite-cerny-1134-d161.htm Hele, já nevidím "klon" ale sprostej FAKE - a pro jejich vědomé kupující (notabene za ty prachy!) nemám jiné hodnocení než pro usery FAKE hodinek... To je fakt takovej problém vybrat a pořídit si Číňana, na kterém by nebylo falešné logo a nebyl ve falešné krabičce s falešným certifikátem/záručákem? Sorry, ale k těm šmejdům z "vystřelovací nože.cz" by měla místo objednávky vyrazit spíš kontrola od celníků+ČOI a nařídit konfiskaci+likvidační flastr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Dík za názor, ale otázka zněla jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 (upraveno) Dík za názor, ale otázka zněla jinak.Hele je neslušné se tady bavit o nelegálních fejcich (s výjimkou toho, když na tyto nekalé praktiky někdo upozorňuje) . Myslím, že ti kolega dal jasně najevo, že tvůj dotaz si odpověď nezaslouží. Upraveno 20. ledna 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se