Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Možná už to tady někdo dával, ale jsem línej to hledat. Anyway, možná je čas oslovit Unčovskýho s návrhem limitky pro Chmag ;-)

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Já si nemyslím, že je to super nápad. Když uděláš limitku z hodinek, kterých jsou mraky, má to smysl. Když uděláš 20 stejných nožů od někoho, kdo dělá skoro každý nůž jako originál, smysl v to příliš nevidím.

Odesláno

To spíše nakoupit ?pár? kusů např. Spyderco a nechat si od Mydlinky ?vymodelovat? střenky. Což? 

Odesláno

To spíše nakoupit ?pár? kusů např. Spyderco a nechat si od Mydlinky ?vymodelovat? střenky. Což?

To už je zajímavější

Odesláno

To se mi líbí..klidně bych se upsal..

A btw jděte už fakt někam. Čtyři objednané nože za poslední tejden. Přitom je fakt nepotřebuju vůbec na nic!

Odesláno

Občas si na cvakání vytáhnu starý dobrý Solingen :-)

Tak ten je krasnej škoda že poškrábany, co fotka druhý strany aby byl vidět výrobce. Je rozebiraci nebo ne?

Odesláno (upraveno)

moc nerozumím slouvu rozebírací? ;)

ale takhle vypadají střenky

Výrobce ontario RAT1, ale dá se udělat třeba Spy Tenacious a další...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem mydlinkaTM
Odesláno

Mě by se líbily limitkový Chronomag střenky na Bugout. Jo a jinak ten Microtech už mám teda na cestě, už k němu vybírám vhodnej paracord na pěknej lanyard :-D

Odesláno

A btw jděte už fakt někam. Čtyři objednané nože za poslední tejden. Přitom je fakt nepotřebuju vůbec na nic!

Jsem rád, že jsou jedinci, co jsou na tom hůř:)))

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...