Dokusan Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Dnes Uncovsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 V 10. 5. 2020 v 18:53, prischera napsal: Hele já to mám přesně naopak. Zůstal jsem in, jen abych netrhal partu a teď mi strašně baví. Mě baví taky, ale můžu zrovna já vlastně říct něco jinýho? Naštěstí si projednou nemusím nic vymýšlet, tahám ho furt, už jsem ho i trochu omlátil, když mi spadl na dlažbu, ale to k tomu patří. Tak jen doufám, že nejsme jediný dva spokojený ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Určitě sami nejste. Já z něj mám radost od začátku a i když ho už nenosím pořád, ale střídám, tak mě baví pořád stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Tak to mě těší, až se to trochu uklidní, tak počítám s tím srazem všech účastníků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 (upraveno) Už jsem trošku ošoupal stonewash z exponovaných částí čepele a ta mi teď přijde úplně skvělá. Navíc se s ním opravdu dobře pracuje. Možná se konečně dočkám Genta z Dropu, tak se mi to v kapsách posune, ale aktuálně je to 70% Dividend, 20% dřevěná RATka a 10% CoAx RATka. A k tomu teda pořád v tašce laguiolka, protože nemá klip a bylo by jí to líto :-D Edit: Se srazem počítám. Upraveno 12. května 2020 uživatelem prischera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Jinak dnes mi dorazila tady tenhle italskej oldschool vystřelovák. Díky @bandicoot který mě inspiroval a @Traveller který dodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 @dawe009 a dobrý co? Má to kouzlo. Já ho nedám z ruky. Naštěstí mi do kanclu nikdo jen tak neleze, tak si cvakam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 před 1 minutou, bandicoot napsal: @dawe009 a dobrý co? Má to kouzlo. Já ho nedám z ruky. Naštěstí mi do kanclu nikdo jen tak neleze, tak si cvakam... Jako mezi námi..je to strašnej krumpl Ale proste ho musíš mít rád. Je to takový milý, potěšil mě moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 @dawe009 Je to jak píšeš. Když jsme v týhle cenový kategorii, tak mně dává větší smysl nožík sťukanej nějakým italským dědkem v kuchyni než precizní strojová kudla z Číny. Na začátku nožokariéry bych se z tý znatelný lidský ruky ale posral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 U mě bohužel limitka taky jen leží v šupleti, asi by i ležet mohla dál, ale bohužel z důvodu náhlé potřeby financí bych ji někomu, kdo z ní bude mít radost přenechal. Než půjde do inzerce, dám to sem mezi milovníky nožů Jedná se Kershaw Dividend v oranžové L.E. Chronomagu - je to jedenáctý kus, kterým to všechno začalo a navíc s bonusem červenných střenek. Pokud mi za něj někdo dá 3333 je jeho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Já bych si ho s dovolením vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 před 16 hodinami, bandicoot napsal: @dawe009 Je to jak píšeš. Když jsme v týhle cenový kategorii, tak mně dává větší smysl nožík sťukanej nějakým italským dědkem v kuchyni než precizní strojová kudla z Číny. Na začátku nožokariéry bych se z tý znatelný lidský ruky ale posral. To mi připomíná moji počáteční spolupráci s Mikovem, kdy byl každý nůž úplně jiný. A to včetně brusu na čepeli. Některé rovné, některé vlnovka... Něco už se zlepšilo, ale stále mají kus práce před sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Jdu s dovolením do fronty, kdyby si to kolega náhodou rozmyslel. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 V 10. 5. 2020 v 18:21, prischera napsal: Já sebou vozím na vandry Horoně od Červa a k tomu zavírák. V poslední době hlavně Dividend. Taky ho dost tahám, střídám ho s Ebonyboyem. V 10. 5. 2020 v 23:24, Filip.J napsal: Ty jo, vy jezdíte na vandry? Jezdím na vandry jako o život a tahám Divident. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 13. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 (upraveno) Chybi jen Mora Companion HD v rezovce, ale nechtelo se mi jit do auta. Zelena snurka je hnus, ale uz jednou jsem diky te barve nasel nuz v lese. Kdybych si mel nechat jen jeden, byl by to cerny Real Steel zavirak e571, prvni nuz, co jsem si koupil a taky nejpraktictejsi-celoocelovy framelock se zamkem, perfektni nevtiravou zastitou pro prsty, relativne tenka cepel s plochym vybrusem, 14ovy Sandvik, kulickove loziska, deepcarry klip, hezke zpracovani a cena, pri ktere se o nuz nebojim. Upraveno 13. května 2020 uživatelem ggrand Zapomnel jsem na svycarak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Nova hracka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Já už si taky hraju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 A je dobrej viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 taky jsem si ho pořídil jako cvakací hračku, ale nesedl mi do ruky, bohužel, jinak ale perfektní nožík ... a taky se mi nechtělo předělávat to pseudotanto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se