filltos Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 (upraveno) Ještě mě napadá tenhle https://www.lamnia.com/cs/p/38263/noze/nůž-fällkniven-wm1 Nebo tady https://kravacut.com/ Upraveno 26. října 2021 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Díky za tip. Prohlídnu komplet ty stránky. A zatím jeden co me v prvním kole zaujal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 (upraveno) @Daemonultimate Než tuhle předraženou hovadinu s dírou na nesmyslném místě, to si kup radši poctivou Izulu v retail balení... Upraveno 26. října 2021 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2021 Mne spíš zaujalo to pouzdro. Izu jsem měl. Tu bez střenek omotanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 @Daemonultimate a co Kershaw? 2085 Na krk si myslím, že dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 48 minutami, Michal93 napsal: @Daemonultimate a co Kershaw? 2085 Na krk si myslím, že dobrý Mrknu na ně, nebo máš na mysli konkrétní kus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Myslel tenhle https://www.noze-nuz.com/kershaw/KS2085.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 1 hodinou, Daemonultimate napsal: Mrknu na ně, nebo máš na mysli konkrétní kus? https://www.mujnuz.cz/noze/noze-s-pevnou-cepeli/kershaw-brace.html Ano mám na mysli tenhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Se dnes asi nepodivam, nejak mi to blbne a ani Messenger mi nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 (upraveno) Není to úplně nůž, ale doufám ze teď trochu potrénuju. Myslíte že tohle projde přes check třeba na letišti? Jako je to celý z plastu a nijak ostrý, ale člověk dneska neví. Upraveno 27. října 2021 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 6 minutami, Waya03 napsal: Není to úplně nůž, ale doufám ze teď trochu potrénuju. Myslíte že tohle projde přes check třeba na letišti? Jako je to celý z plastu a nijak ostrý, ale člověk dneska neví. Tyo ten je super! Na kolik to vyslo? Tak ja myslím, že to není bráno jako nůž ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 14 minutami, Daemonultimate napsal: Se dnes asi nepodivam, nejak mi to blbne a ani Messenger mi nejde. Tak aspoň takhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 27 minutami, Michal93 napsal: Tyo ten je super! Na kolik to vyslo? Tak ja myslím, že to není bráno jako nůž ne? Celkem balík za kus PVC, 84EUR. Já právě doufám, že to nikdo jako nůž brát nemůže. Ale když si pak vzpomenu na arogantní úředníky na hranici s UK, tak jsem zapochyboval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Před hodinou, Michal93 napsal: https://www.mujnuz.cz/noze/noze-s-pevnou-cepeli/kershaw-brace.html Ano mám na mysli tenhle. Díky, tak ten beru určitě. Uvidíme co dalšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 17 minutami, Waya03 napsal: Celkem balík za kus PVC, 84EUR. Já právě doufám, že to nikdo jako nůž brát nemůže. Ale když si pak vzpomenu na arogantní úředníky na hranici s UK, tak jsem zapochyboval Aha tak to já nevím. Ale v zemích kde je balisong jako takovej zakázanej, se dá i treningáč koupit. Mám takovej pocit, že se dá koupit i celkem pěknej balisong ale bude brán jako treningový a ty si jej doma musíš nabrousit. (Možná kecám ale nějak mi to zůstalo v hlavě, ze jsem to někde četl) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 3 hodinami, Michal93 napsal: @Daemonultimate a co Kershaw? 2085 Na krk si myslím, že dobrý Tak už je na cestě, splňuje to, co momentálně hledám. Drží v pouzdře, malinkej, lehounkej, já s tim totiž i spim. Tak mam dva malý, dva střední a jeden větší. Teda myslím jen nože na krk. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 12 minutami, Daemonultimate napsal: Díky, tak ten beru určitě. Uvidíme co dalšího Tak to jsem rád, že ti padnul do oka.. Hlavně aby seděl v ruce. Já s noži teprve začínám a Kershaw mi přišlo celkem dobrý. Mám od nich Luchu a Shuffle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 2 minutami, Daemonultimate napsal: Tak už je na cestě, splňuje to, co momentálně hledám. Drží v pouzdře, malinkej, lehounkej, já s tim totiž i spim. Tak mam dva malý, dva střední a jeden větší. Teda myslím jen nože na krk. Dík. Musím se opakovat a ještě jednou napsat, že z toho mám radost. Těším se na nějakou fotku a pocity.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 před 24 minutami, Michal93 napsal: Musím se ... Písnu k sobě do fotogalerie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 27. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2021 Ja som si spravil malu radost: preco malu? lebo: 79g + deep carry znamena ze to nosim v naprsnom vrecku a vyzera to ako pero Kizer V2541N5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se