Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 6 minutami, Waya03 napsal:

Není to úplně nůž, ale doufám ze teď trochu potrénuju. Myslíte že tohle projde přes check třeba na letišti? Jako je to celý z plastu a nijak ostrý, ale člověk dneska neví.

45A9DEC7-E94B-499A-ABD3-B0022B8E40FB.jpeg

Tyo ten je super! Na kolik to vyslo? Tak ja myslím, že to není bráno jako nůž ne? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 27 minutami, Michal93 napsal:

Tyo ten je super! Na kolik to vyslo? Tak ja myslím, že to není bráno jako nůž ne? 

Celkem balík za kus PVC, 84EUR. Já právě doufám, že to nikdo jako nůž brát nemůže. Ale když si pak vzpomenu na arogantní úředníky na hranici s UK, tak jsem zapochyboval 🙂

Odkaz ke komentáři

před 17 minutami, Waya03 napsal:

Celkem balík za kus PVC, 84EUR. Já právě doufám, že to nikdo jako nůž brát nemůže. Ale když si pak vzpomenu na arogantní úředníky na hranici s UK, tak jsem zapochyboval 🙂

Aha tak to já nevím. Ale v zemích kde je balisong jako takovej zakázanej, se dá i treningáč koupit. Mám takovej pocit, že se dá koupit i celkem pěknej balisong ale bude brán jako treningový a ty si jej doma musíš nabrousit. (Možná kecám ale nějak mi to zůstalo v hlavě, ze jsem to někde četl) 

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Michal93 napsal:

@Daemonultimate a co Kershaw? 2085 Na krk si myslím, že dobrý👍

Tak už je na cestě, splňuje to, co momentálně hledám. Drží v pouzdře, malinkej, lehounkej, já s tim totiž i spim. Tak mam dva malý, dva střední a jeden větší. Teda myslím jen nože na krk. Dík.

Odkaz ke komentáři

před 12 minutami, Daemonultimate napsal:

Díky, tak ten beru určitě. Uvidíme co dalšího 😀

Tak to jsem rád, že ti padnul do oka.. Hlavně aby seděl v ruce. Já s noži teprve začínám a Kershaw mi přišlo celkem dobrý. Mám od nich Luchu a Shuffle..

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Daemonultimate napsal:

Tak už je na cestě, splňuje to, co momentálně hledám. Drží v pouzdře, malinkej, lehounkej, já s tim totiž i spim. Tak mam dva malý, dva střední a jeden větší. Teda myslím jen nože na krk. Dík.

Musím se opakovat a ještě jednou napsat, že z toho mám radost. Těším se na nějakou fotku a pocity.. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...