Juraj11 Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 (upraveno) Jeste par majitelu a muzeme ho prohlasit za oficialni nuz fora No von je na Noze-nuz neoficiálním nožem roku 2008-tak proč ne oficiálním nožem chronomagu Upraveno 25. května 2009 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 ja som sp nikdy moc nemusel...ale poslednu dobu sa mi zacala pacit endura... lenze zase na knife.cz su sem tam staznosti na ten backlock tak neviem... je tu nejaky stastny majitel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 (upraveno) Mam Delicu 4. S pojistkou zadny problem. Delica Endura edit: doplneny odkazy Upraveno 25. května 2009 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2009 když je řeč o tom přežití s nožem, vzpomínáte na tohle? MacGyver Většinou teda strašný blbosti ale pobaví to. Blbosti??Wolle......já na tom vyrostl.....a mezi náma,spousta těch jeho vychytávek fakt funguje....sic ne na 100%,ale funguje....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detvanec Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 (upraveno) ja som sp nikdy moc nemusel...ale poslednu dobu sa mi zacala pacit endura... lenze zase na knife.cz su sem tam staznosti na ten backlock tak neviem... je tu nejaky stastny majitel? Ja mám Spyderco Police vyše roka a som veľmi spokojný. Rovnako je to aj s bratovou Endurou 4. Drží mu dobre - a to je úspech, lebo on pokazí aj železnú guľu Oba nože majú minimálne vôle, poistka drží. Tá Endura je nebezpečne ostrá a vďaka svojim rozmerom a váhe sa dobre nosí. Police je trochu ťažší, ale to je vec zvyku. Upraveno 28. května 2009 uživatelem detvanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 (upraveno) Dneska kudla dorazila, 200 vrstev. "Měkčí" ocel odleptána. Edit: Omlouvám se za tu velikost, nějak jsem to netrefil. Tak jsem to napravil. Upraveno 28. května 2009 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 cali: backlocku bych se nebál. Kluci ne knife jsou ortodoxní zastánci linerlocku (a framelocku). Backlock může zklamat jen když se tam dostane bordel, což ve většině běžných situací nehrozí. Je tam sice vzhledem ke konstrukci jistý potenciál pro minimální vůli, ale Spyderco to má celkem vymakaný. Sám mám backlock na Calypso a nehne se ani o fous. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Jeste par majitelu a muzeme ho prohlasit za oficialni nuz fora Už několik měsíců slouží k naprosté spokojenosti a vynikajícím poměrem výkon/cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Minulý týždeň som navštívil v Prievidzi nožiara p.Látku s tým, že chcem kúpiť od neho ako darček pastiersky (alebo bačovský) nôž pre kamaráta na zrekonštruovanú chalupu v Štiavnických vrchoch. Po veľmi zaujímavej debate o výrobe rukovätí s cínovými vzormi, keď mi ukázal nielen výber svojich výrobkov, ale aj svoju zbierku historických nožov , som odchádzal s dvomi nožmi - neodolal som a kúpil jeden aj pre seba... Ťažké bolo potom rozhodovanie, ktorý pôjde "z domu"... Nakoniec išiel ten s rohovinou uprostred rukoväte... Nepodařilo se mi na něj najít mail jen webové stránky a telefon hned bych si objednal je to paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Nepodařilo se mi na něj najít mail jen webové stránky a telefon hned bych si objednal je to paráda E-mail máš napr. tu: http://www.uluv.sk/product/latka-milan-maj...ej-vyroby-2979/ Telefonoval som s ním, uvedená adresa súhlasí, takže mu môžeš napísať. Na najbližšej výstave bude v Čechách na jeseň v Příbrami. Ešte pár info o ňom od Mr.Googla: http://www.noziri-anbc.cz/noziri_latka.htm http://www.sme.sk/c/2876992/slovensko-ma-s...kej-vyroby.html http://mesto.sk/prispevky_velke/bojnice/vy...841669560.phtml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Už několik měsíců slouží k naprosté spokojenosti a vynikajícím poměrem výkon/cena To jsem rad. At slouzi dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Jeden z trojice Tenacious, Delica, Endura sú aj moji kandidáti. Tenacious je zrejmý víťaz v pomere cena/výkon. Endura 4 je aj v prevedení z ocele 189-ZDP, čo by mal byť fajnovejší materiál ako chrómmolybdénová oceľ na Tenaciouse, dokonca by mal predčiť aj VG 10. Prehľad ocelí na nožiarskom fóre som preštudoval, no nepomohlo. Moje prvé Spyderco bude zrejme Tenacious, ďalej uvidím. Ak niekto z vás mal možnosť v praxi vyskúšať a porovnať čepele z týchto ocelí, všetky postrehy pre a proti by ma potešili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 (upraveno) Ja muzu porovnat VG10 a 8Cr13MoV. VG10 o neco lip drzi ostri, ale nic dramatickeho. S Tenacious chybu neudelas. Porovnani: Edit: doplneni obrazku Upraveno 28. května 2009 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Mám Spyderca různá, ale musím konstatovat, že Kershaw sedí v tlapce líp a Junkyard DogII je fantastika. Za mě volba jasná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 E-mail máš napr. tu: http://www.uluv.sk/product/latka-milan-maj...ej-vyroby-2979/ Telefonoval som s ním, uvedená adresa súhlasí, takže mu môžeš napísať. Na najbližšej výstave bude v Čechách na jeseň v Příbrami. Ešte pár info o ňom od Mr.Googla: http://www.noziri-anbc.cz/noziri_latka.htm http://www.sme.sk/c/2876992/slovensko-ma-s...kej-vyroby.html http://mesto.sk/prispevky_velke/bojnice/vy...841669560.phtml Díky poslal jsem mu hned mailík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Pánové, má někdo z vás kukri? Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 (upraveno) Pánové, má někdo z vás kukri? Díky za odpověď Jdi na www.knife.cz tam je vlákno o kukri se stovkami příspěvků.přesně řečeno 52 stránek Upraveno 28. května 2009 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Díky za odkaz, šlo mi spíš na co se zaměřit při koupi. Mám se tím směrem pracovně vydat za cca. 14 dní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Díky za odkaz, šlo mi spíš na co se zaměřit při koupi. Mám se tím směrem pracovně vydat za cca. 14 dní. to jako přímo tam, Nepál a ty místa kolem? Já osobně z kukri nejsem nějak moc odvázanej ale kdybych tu možnost měl tak bych se snažil sehnat autentický od nějakého domorodce v zapadlé divočině, odřený a otlučený od sekání dřeva, prostě originál. Ono se to stalo módou takže jich vyrábějí spousty pro turisty i na vývoz. Ale původně to je lidový nástroj takže takový bych chtěl i já. Ten vyrobený na kšeft nemusím vozit z Nepálu, ten koupím za pár stovek tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruda Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 to jako přímo tam, Nepál a ty místa kolem? Já osobně z kukri nejsem nějak moc odvázanej ale kdybych tu možnost měl tak bych se snažil sehnat autentický od nějakého domorodce v zapadlé divočině, odřený a otlučený od sekání dřeva, prostě originál. Ono se to stalo módou takže jich vyrábějí spousty pro turisty i na vývoz. Ale původně to je lidový nástroj takže takový bych chtěl i já. Ten vyrobený na kšeft nemusím vozit z Nepálu, ten koupím za pár stovek tady. Dillí a pak nutnost cesty skoro až na Nepálskou hranici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se