Gres Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna (upraveno) před 16 minutami, Happy88 napsal: A ta Izula byla zavrhnutá? Na to se Vojta tvářil docela pozitivně, ne? Ja bych byl taky pro Izulu, sikovnej malej pevnej by se me hodil, narozdil od dalsiho zaviraku, ale to jsme asi jen dva. A barevne by se na ni dalo taky vyradit Upraveno 12. ledna uživatelem Gres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Me se libi ta myslenka mit neco s logem. Nejradsi EDC takze bych preferoval bugout, nebo Izulu, ale urcite zvazim i dalsi varianty. Hodinkove nastroje na viktorinoxu bych za sebe prilis neocenil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Za sebe raději cokoliv z toho, co zmínil Mydlinka, kromě vinoxu, ten mě fakt vůbec neláká. Ten zmíněný hodinářský nápad se mi sice líbí a je taky fakt, ze vinox bude úplně něco jiného, než minula limitka, ale i tak bych raději šel jiným směrem, ať už některý z ostatních navrhovaných zaviraku nebo klidně pevný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Za mňa je to ratka 1/2. Avispu mám. A hoci aký Tena by bol zaujímavý Vinox tiež skôr nieOdoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Klip jsem na Vinoxy uz realizoval, idealni velikosti byl od firmy Ruike. Bylo to na modely 111mm. U modelu 91 zatim nevim, jestli pujdou implementovat? Otazka je kolik klipu bude mit dovozce k dispozici? Minuly rok jsem je skoupil vsechny. Snad jich pujde nejaky potrebny pocet objednat? Ten nastroj na dynka jsem na zadnem, bezne koupitelnem Vinoxu nevidel - teda spis nenarazil. Ale urcite ho delaji. Umim sesroubovat max tri rady zelizek. Ono taky kdyz tam bude klip, je blbost tam mit vic nez ty tri rady. V kapse uz by to bylo nepohodlne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Takhle vypada ten Tenacious, i s umistenym logem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna A klip na Vinoxu 111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna A nebo mě napadl ještě Buck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 20 minutami, mydlinkaTM napsal: Takhle vypada ten Tenacious, i s umistenym logem. Tak tohle mě oslovilo, do toho bych šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Já bych taky rád něco od pavouka. Ale jak již bylo několikrát řečeno, chtělo by to svoje vlákno. Pokud se toho nikdo neujme, tak ho večer zalozim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Ten klip na vinoxu je super, dal bych vyvrtku a vystezejkovac s otvirakem na dynka pravý nozik správného chronomagora! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Já bych do toho šel taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Jako nepřeceňujte mé možnosti co se týká Vinoxů, ty nástroje musí existovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Ja si rikam, ze vystezejkovac je asi trochu narocne prani. Me osobne by asi stacil spartan, nebo camper. Ale verim, ze nekdo prijde se zajimavejsim modelem, moc se v nich nevyznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Tak to bylo myšleno s humorem ale moc by se mi něco takového líbilo, jinak Ti samozřejmě bezmezně věříme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Vlákno vytvořeno, uvidíme, čeho se dobereme. díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna (upraveno) před 3 hodinami, atim napsal: Ten klip na vinoxu je super, dal bych vyvrtku a vystezejkovac s otvirakem na dynka pravý nozik správného chronomagora! před 2 hodinami, mydlinkaTM napsal: Jako nepřeceňujte mé možnosti co se týká Vinoxů, ty nástroje musí existovat. před 1 hodinou, Pepino777 napsal: Ja si rikam, ze vystezejkovac je asi trochu narocne prani. Me osobne by asi stacil spartan, nebo camper. Ale verim, ze nekdo prijde se zajimavejsim modelem, moc se v nich nevyznam. Jen pro informaci, švýcaráky se seriózními hodinářskými nástroji Bergeon se svého času skutečně dělaly u firmy Wenger, v "oplastovaném" i "nóbl" (hliník + kožené inlaye) provedení v rámci 85mm řady Minathor. Ale vzhledem k tomu že Victorinox se značku Wenger už před 10 lety rozhodl zaříznout a v produkci po (IMHO nepříliš povedeném) rebrandingu už se na tyhle "speciality" nedostalo, muselo by se u limitky jít cestou reverzního inženýrství a tomu by pak odpovídala i cena. I když při pohledu na to o co se dnes zaprdění překupníčci pokoušejí i u nejmizernějších generických Wengerů (historicky sekaných doslova na tuny) je tenhle parametr asi dost relativní. Každopádně jsem rád že mě prvotní chronobundus zastihl ještě v době kdy se hračky jako tahle daly sehnat "ve výprodejích" za pár šušní... PS: není a nebude na prodej. Upraveno 12. ledna uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Akam: nádherná fotka, fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se