Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 16 minutami, Happy88 napsal:

A ta Izula byla zavrhnutá? Na to se Vojta tvářil docela pozitivně, ne? :)

Ja bych byl taky pro Izulu, sikovnej malej pevnej by se me hodil, narozdil od dalsiho zaviraku, ale to jsme asi jen dva. 🙂

A barevne by se na ni dalo taky vyradit

image.thumb.jpeg.4af3abe477af2f9c5518fcda006002d5.jpeg

Upraveno uživatelem Gres
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za sebe raději cokoliv z toho, co zmínil Mydlinka, kromě vinoxu, ten mě fakt vůbec neláká. Ten zmíněný hodinářský nápad se mi sice líbí a je taky fakt, ze vinox bude úplně něco jiného, než minula limitka, ale i tak bych raději šel jiným směrem, ať už některý z ostatních navrhovaných zaviraku  nebo klidně pevný.

Odkaz ke komentáři

Klip jsem na Vinoxy uz realizoval, idealni velikosti byl od firmy Ruike. Bylo to na modely 111mm. U modelu 91 zatim nevim, jestli pujdou implementovat? Otazka je kolik klipu bude mit dovozce k dispozici? Minuly rok jsem je skoupil vsechny. Snad jich pujde nejaky potrebny pocet objednat?

Ten nastroj na dynka jsem na zadnem, bezne koupitelnem Vinoxu nevidel - teda spis nenarazil. Ale urcite ho delaji. 

Umim sesroubovat max tri rady zelizek. Ono taky kdyz tam bude klip, je blbost tam mit vic nez ty tri rady. V kapse uz by to bylo nepohodlne.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, atim napsal:

Ten klip na vinoxu je super, dal bych vyvrtku a vystezejkovac s otvirakem na dynka😁 pravý nozik správného chronomagora!👍

před 2 hodinami, mydlinkaTM napsal:

Jako nepřeceňujte mé možnosti co se týká Vinoxů, ty nástroje musí existovat. 

před 1 hodinou, Pepino777 napsal:

Ja si rikam, ze vystezejkovac je asi trochu narocne prani. 

Me osobne by asi stacil spartan, nebo camper. Ale verim, ze nekdo prijde se zajimavejsim modelem, moc se v nich nevyznam.

Jen pro informaci, švýcaráky se seriózními hodinářskými nástroji Bergeon se svého času skutečně dělaly u firmy Wenger, v "oplastovaném" i "nóbl" (hliník + kožené inlaye) provedení v rámci 85mm řady Minathor. Ale vzhledem k tomu že Victorinox se značku Wenger už před 10 lety rozhodl zaříznout a v produkci po (IMHO nepříliš povedeném) rebrandingu už se na tyhle "speciality" nedostalo, muselo by se u limitky jít cestou reverzního inženýrství a tomu by pak odpovídala i cena. I když při pohledu na to o co se dnes zaprdění překupníčci pokoušejí i u nejmizernějších generických Wengerů (historicky sekaných doslova na tuny) je tenhle parametr asi dost relativní. Každopádně jsem rád že mě prvotní chronobundus zastihl ještě v době kdy se hračky jako tahle daly sehnat "ve výprodejích" za pár šušní... :smoke:

image.thumb.jpeg.d874adedbddc118d32e6b62163e1b7b6.jpeg

PS: není a nebude na prodej.

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...