Traveller Odesláno 13. prosince Nahlásit Odesláno 13. prosince V 8. 12. 2025 v 22:20, Prochy68 napsal: Tak vám pěkně děkuju, včera jsem objednal dvoje hodinky a dneska už pro změnu čumím po nožích Hodinky, nože, džíny, boty, košile, bundy, kola, auta, parfémy, atd. Tato ostatní vlákna jsou mor. 2
runner Odesláno 13. prosince Nahlásit Odesláno 13. prosince před 11 minutami, Traveller napsal: Hodinky, nože, džíny, boty, košile, bundy, kola, auta, parfémy, atd. Tato ostatní vlákna jsou mor. Máš recht 4
Pivas Odesláno 14. prosince Nahlásit Odesláno 14. prosince @VlastaK. To tady dlouho nebylo. Zkus dát smajliky do jeste vic vlakem. 1
horal Odesláno 20. prosince Nahlásit Odesláno 20. prosince Funguje vám knife.cz? Mně od rána nenačitá..
Kasprik Odesláno 20. prosince Nahlásit Odesláno 20. prosince (upraveno) Dnes přišel nejlevnější bráška v černé barvě. Zpracování vynikající, žádné vůle, čepel uprostřed, keramická ložiska, nůž holí, hluboký klip, ocel D2. Jednoduchy tvar, rozměry akorát do kapsy a ergonomie parádní. Jako nechápu, za ty peníze. Kdo chce parádní EDC do litru, doporučuji. Upraveno 20. prosince uživatelem Kasprik 1
Pozorovatel Odesláno 20. prosince Nahlásit Odesláno 20. prosince před 24 minutami, horal napsal: Funguje vám knife.cz? Mně od rána nenačitá.. Nefunguje a to jsem tam ještě včera sjížděl inzerci
Pozorovatel Odesláno 20. prosince Nahlásit Odesláno 20. prosince To se tak sejdou Japonec, Čech a Američan (Číňan) ne, to není začátek vtipu 1
juk Odesláno 20. prosince Nahlásit Odesláno 20. prosince před 2 hodinami, horal napsal: Funguje vám knife.cz? Mně od rána nenačitá.. Nejede.
papun Odesláno 24. prosince Nahlásit Odesláno 24. prosince Frčí si tu někdo v Higonokami? Já jsem za pár peněz koupil Warikomi z uhlíkové oceli SK5 - 75 mm a jsem z něj úplně vedle. Ostrost slušná, žádný zázrak (to by se dalo asi naladit), ale o to by nešlo. Jde o celkový pocit. Pojistka veškerá žádná, do ruky to řeže, ale přitom je to něco tak krásného. Hned bych si koupil další. Je to takový ten nožík, který s hrdostí někde vytáhneš, ufikneš kousek provázku a zase ho schováš a pohladí tě to na duši. Respektive ten nožík má duši. 1
Irwinek Odesláno 24. prosince Nahlásit Odesláno 24. prosince před 19 minutami, papun napsal: Frčí si tu někdo v Higonokami? Já jsem za pár peněz koupil Warikomi z uhlíkové oceli SK5 - 75 mm a jsem z něj úplně vedle. Ostrost slušná, žádný zázrak (to by se dalo asi naladit), ale o to by nešlo. Jde o celkový pocit. Pojistka veškerá žádná, do ruky to řeže, ale přitom je to něco tak krásného. Hned bych si koupil další. Je to takový ten nožík, který s hrdostí někde vytáhneš, ufikneš kousek provázku a zase ho schováš a pohladí tě to na duši. Respektive ten nožík má duši. Jasně, takový malý nipponský dělník do kapsy asi před dvěma měsíci jsem ho někde vytrousil ježura dnes přinesl deejo 27g, krásný, lehoučký, ale ten pocit jednoduchosti tam není
Vir Odesláno 25. prosince Nahlásit Odesláno 25. prosince Ano taky ho mám. Taková japonská rybyčka 1 1
horal Odesláno 25. prosince Nahlásit Odesláno 25. prosince Kuci, mají ti japončíci hladký výbrus do 0 nebo mikrofazetku?
papun Odesláno 25. prosince Nahlásit Odesláno 25. prosince Čuměl jsem na YouTube na nějakého Poláka a ten to tam hezky vysvětluje. Je to až v té poslední části. Je tam fazetka. https://youtu.be/kupyRCxGMCA?si=gETitguxrmQaYlcQ 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se