Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 8. 12. 2025 v 22:20, Prochy68 napsal:

Tak vám pěkně děkuju, včera jsem objednal dvoje hodinky a dneska už pro změnu čumím po nožích 😆

Hodinky, nože, džíny, boty, košile, bundy, kola, auta, parfémy, atd. Tato ostatní vlákna jsou mor. 😂

• Haha 2
Odesláno
před 11 minutami, Traveller napsal:

Hodinky, nože, džíny, boty, košile, bundy, kola, auta, parfémy, atd. Tato ostatní vlákna jsou mor. 😂

Máš recht 👍🙂

IMG_20251213_103434997_HDR.jpg

• Like 4
Odesláno (upraveno)

Dnes přišel nejlevnější bráška v černé barvě.  Zpracování vynikající,  žádné vůle, čepel uprostřed, keramická ložiska, nůž holí, hluboký klip, ocel D2. Jednoduchy tvar, rozměry akorát do kapsy a ergonomie parádní. Jako nechápu, za ty peníze. Kdo chce parádní EDC do litru, doporučuji. 

20251220_102932.jpg

20251220_102944.jpg

20251220_103339.jpg

20251220_103350.jpg

20251220_102925.jpg

Upraveno uživatelem Kasprik
  • Like 1
Odesláno
před 2 hodinami, horal napsal:

Funguje vám knife.cz?

Mně od rána nenačitá..

Nejede.

Odesláno

Frčí si tu někdo v Higonokami? Já jsem za pár peněz koupil Warikomi z uhlíkové oceli SK5 - 75 mm a jsem z něj úplně vedle. Ostrost slušná, žádný zázrak (to by se dalo asi naladit), ale o to by nešlo. Jde o celkový pocit. Pojistka veškerá žádná, do ruky to řeže, ale přitom je to něco tak krásného. Hned bych si koupil další. Je to takový ten nožík, který s hrdostí někde vytáhneš, ufikneš kousek provázku a zase ho schováš a pohladí tě to na duši. Respektive ten nožík má duši. 

image.png.82cffc29ad2c62705e1cf5c380ab28e1.png

• Like 1
Odesláno
před 19 minutami, papun napsal:

Frčí si tu někdo v Higonokami? Já jsem za pár peněz koupil Warikomi z uhlíkové oceli SK5 - 75 mm a jsem z něj úplně vedle. Ostrost slušná, žádný zázrak (to by se dalo asi naladit), ale o to by nešlo. Jde o celkový pocit. Pojistka veškerá žádná, do ruky to řeže, ale přitom je to něco tak krásného. Hned bych si koupil další. Je to takový ten nožík, který s hrdostí někde vytáhneš, ufikneš kousek provázku a zase ho schováš a pohladí tě to na duši. Respektive ten nožík má duši. 

image.png.82cffc29ad2c62705e1cf5c380ab28e1.png

Jasně,  takový malý nipponský dělník do kapsy 🙂 asi před dvěma měsíci jsem ho někde vytrousil 😞 ježura dnes přinesl deejo 27g, krásný, lehoučký, ale ten pocit jednoduchosti tam není

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...