Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ten kdo mluví o noži jako o břitvě, neví o ostrosti vůbec nic. Chce to vidět ostří nože a břitvy pod mikroskopem. Rozdíl jako mezi svetluškou a bleskem.

Odesláno

Také se říká mít jazyk ostrý jako břitva.
Ale leckdy je třeba hledat zbytkové stopy common sense opravdu až pod mikroskopem... 😄

• Like 1
  • Haha 2
Odesláno
před 8 minutami, horal napsal:

Úplnej Pisak, ... co vytváříš?

Uklid (a jakoze tady v tom starym baraku je co uklizet, vsak jsi to videl) plus predelavame predni cast baraku, aby se mati mohla nastehovat. Ale dnesek byl uspech. Prisel soused sberatel a odvezl si: detskou 2t motorku, boxovaci pytel a skiboby made in USSR Cuk&Gek 😁

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Cuk a gek jsem měl pro děti, striknul jsem to neonovou růžovou, mělo to asi 40 kilo a jelo to jako tank 🤣

Upraveno uživatelem Prochy68
Odesláno

Cau, vratil sem se z dovolene, kde jako obvykle varim. Beru sebou jen minimum nastroju. Dva zakladni noze (vetsinou na ryby) a ocilku. Ted vybaluju a koukam ze nekde na dne more skoncil mosazny listecek z rukojeti ocilky. Dost me to mrzi, nemate nekdo tip, jak to dat zase trochu do kupy ? Diky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno
před 3 hodinami, warann napsal:

To ja to mel v kumbalu jeste po mne a brachovi. Takze asi 100 let 😁

No jo honorace, my měli jen na sáňky když jsem byl malej😅

• Haha 2
Odesláno
před 10 minutami, nazdarhodiny napsal:

Cau, vratil sem se z dovolene, kde jako obvykle varim. Beru sebou jen minimum nastroju. Dva zakladni noze (vetsinou na ryby) a ocilku. Ted vybaluju a koukam ze nekde na dne more skoncil mosazny listecek z rukojeti ocilky. Dost me to mrzi, nemate nekdo tip, jak to dat zase trochu do kupy ? Diky

Od koho je ten nožík?

Odesláno
před 12 minutami, nazdarhodiny napsal:

Koupit si kousek mosazného plechu, do papíru obtisknout tvar listu, vystřihnout šablonu, obkreslit na plech,
vystřihnout hrubý tvar, dopilovat, prohnout list, přilepit, nafotit, pochlubit se. 🙂

• Díky 1
Odesláno

Tož, neporadili jste mi, poradil jsem si sám:

Funguje to, nezabírá to místo. Když se dva zmagnetizovaný nože scvaknou na lince, je to divný - ale většinou má člověk v ruce jeden, tak jo.
Nechal jsem tam i kudly, na který už tu skoro nikdo nesahá a když jsem s nima musel couvnout až na 400 diamant tak ano, na ostří se lepily piliny - jdou utřít, že áno, neotěžuje mne to.

Tedy sukces, fenomenální nikoli, ale jako jo. 

Mimochodem: vyrostl jsem v podstatě bez otce, vrtám do zdi už nějakých pětačtyřicet let. A když se mi snad poprvé v životě povedou obě díry přesně do laseru - ještě jednou: všechny dvě přesně! - ukáže se, že lišta má vzadu z výroby díry trochu šejdrem :)  Ale jak je to ježatý (Iron Throne), neni to vidět.

• Like 3
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...