Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil

...chování trolla by mělo být důvodem pro ban. Například přijde do vlákna fandů nožů, začne jim nadávat do debilů a nepřímo vyhrožovat. To je normální?

No zrovna dnes ráno jsem o tom přemýšlel. Docela mi to pokazilo včera večer náladu a radost z nového nože a nevím proč a za co nás někdo napadá. Vždyť se na vlákno, které ho nezajímá, nemusí dívat. Naváží se do lidí, které nezná a kteří mu nic neudělali. Je to agresivní jednání a to by bylo vhodné krotit, měl by se mimimálně, je-li trochu soudný omluvit, jinak by byl ban zcela na místě.

Trochu jsem doufal, že zaúřaduje nový moderátor, jenže to tady asi nečte. Kdyby to chtěl quartzik znovu zkoušet, dostane minimálně měsíční dovolenou.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

vím, že tohle se sem úplně nehodí, ale nechce se mi zakládat nové téma... Chtěl bych si koupit švýcarák, a protože Victorinox má každej, tak jsem se rozhodl pro Mikoh. Teď ale řeším dilema, jaký model vybrat - chci vyváženou kombinaci mezi funkcemi a velikostí nože. Co se funkcí týče, tak nemám žádně speciální záliby ani požadavky. Původně jsem si myslel, že by mi mohl stačit tenhle model: http://www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-kapesni-zaviraci-noze-z-nerezove-oceli-bez-pojistky/200-NH-4/mikov-s-cernymi-strenkami.html

Pak jsem se ale podíval na Vitorinoxy a nejzákladněšímu modelu Spartan (který jsem ztratil) odpovídá tenhle Mikov http://www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-kapesni-zaviraci-noze-z-nerezove-oceli-bez-pojistky/200-NH-6/mikov-s-cernymi-strenkami.html

Co myslíte?

Odkaz ke komentáři

Pavča presvedčí sám seba, že bezpodmienečne potrebuje okrem hodiniek aj pekný nožík, urobí si radosť a quartzík sa mu to (a nielen jemu) duchoprázdnou reakciou snažil znechutiť... Reakcie schytal. Pavča, dúfam, že Ťa to neznechutilo. Tvoj nový Kershaw je vcelku univerzálny pracant, budeš s ním spokojný. Ja som s ním "vypackal" už niekoľko štráfov slaniny...

Snáď nevadí priložené foto, ktoré som už do tohoto vlákna vkladal.

post-3792-060577200 1289129592.jpg

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Pavča presvedčí sám seba, že bezpodmienečne potrebuje okrem hodiniek aj pekný nožík, urobí si radosť a quartzík sa mu to (a nielen jemu) duchoprázdnou reakciou snažil znechutiť... Reakcie schytal. Pavča, dúfam, že Ťa to neznechutilo. Tvoj nový Kershaw je vcelku univerzálny pracant, budeš s ním spokojný. Ja som s ním "vypackal" už niekoľko štráfov slaniny...

Ahoj a díky, trochu mě to, co včera produkoval quartzík otrávilo, ale Tvoje inspirativní fotka mně pozvedla náladu, to se mi líbí - slivovička, uzené, cibulka, chlebíček, hodinky a nožík - jsou ještě lidé, kteří umějí žít. A to je dobře. Ještě jednou díky a ahoj.

Trochu jsem doufal, že zaúřaduje nový moderátor, jenže to tady asi nečte. Kdyby to chtěl quartzik znovu zkoušet, dostane minimálně měsíční dovolenou.

Kamile, díky za reakci.

Odkaz ke komentáři

Zdravím,nějak jsem tady zabloudil a vypadá to na nákup nožíku.Co říkáte na značku BÖKER.Nebo jestli máte někaký dobrý tip,radu.Díky

http://www.youtube.com/watch?v=gORzwGucLL8&feature=player_embedded#!

Pokud jsi samozřejmě nemyslel něco takovýho

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

...chování trolla by mělo být důvodem pro ban. Například přijde do vlákna fandů nožů, začne jim nadávat do debilů a nepřímo vyhrožovat. To je normální?

Ano je, ve vlákně o zbraních člověku, který chtěl legálním způsobem získat zbrojní průkaz a zbraň taky nadávali a označovali ho, za všechno možné a nic se nikomu nestalo, to stvořilo precedent, kterého se quartzik asi chytil :)

A abych nebyl úplně OT - chci si k vánocům pořídit asi něco od Ondřeje Berkuse, máte od něj už někdo něco? :)

• Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Ano je, ve vlákně o zbraních člověku, který chtěl legálním způsobem získat zbrojní průkaz a zbraň taky nadávali a označovali ho, za všechno možné a nic se nikomu nestalo, to stvořilo precedent, kterého se quartzik asi chytil :)

A abych nebyl úplně OT - chci si k vánocům pořídit asi něco od Ondřeje Berkuse, máte od něj už někdo něco? :)

Tado, neblbni. Mohl sis za to sam, svou hlouposti a omezenosti sveho chovani a vyjadrovani. A navic ty jsi taky podvadel v prodejnim vlakne a nic se ti nestalo, tak klid. Posted Image

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tado, neblbni. Mohl sis za to sam, svou hlouposti a omezenosti sveho chovani a vyjadrovani. A navic ty jsi taky podvadel v prodejnim vlakne a nic se ti nestalo, tak klid. Posted Image

Já vím, že jsem si za to z části mohl sám. Jsem splachovací a nehrotím to. Jen poukazuji na to, že quartzik mohl usoudit, že je to běžný model chování vůči ostatním, když mají jiné názory a zájmy. A dost už, hádat se nechci. :)

Radši si vyberu nějaký pěkný nůž :)

bandicoot: Jo, máš pravdu. Halt, ohrotit se dá diskuse i o kočárcích...

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Zdravím,

vím, že tohle se sem úplně nehodí, ale nechce se mi zakládat nové téma... Chtěl bych si koupit švýcarák, a protože Victorinox má každej, tak jsem se rozhodl pro Mikoh. Teď ale řeším dilema, jaký model vybrat - chci vyváženou kombinaci mezi funkcemi a velikostí nože. Co se funkcí týče, tak nemám žádně speciální záliby ani požadavky. Původně jsem si myslel, že by mi mohl stačit tenhle model: http://www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-kapesni-zaviraci-noze-z-nerezove-oceli-bez-pojistky/200-NH-4/mikov-s-cernymi-strenkami.html

Pak jsem se ale podíval na Vitorinoxy a nejzákladněšímu modelu Spartan (který jsem ztratil) odpovídá tenhle Mikov http://www.mikov.cz/cz/produkty/mikov-kapesni-zaviraci-noze-z-nerezove-oceli-bez-pojistky/200-NH-6/mikov-s-cernymi-strenkami.html

Co myslíte?

Ahoj, proti Mikovu nic nemám, naopak, mám vyhazovák v parohu, pár starých stříbrňáků a i jednoho "jakošvýcara". Ale v tomhle ranku jednoznačně doporučuju, kup si Vnox!

Odkaz ke komentáři

Mám cholesterol 8,5 a tlak 180/115. Fakt se musím dívat na obrázky takovýdle hezký slaniny? Asi sem přestanu strkat rypák, stejně jako ho nestrkám do Plnících Pér.

post-376-089828800 1289154697.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník milosklikar

Mám cholesterol 8,5 a tlak 180/115. Fakt se musím dívat na obrázky takovýdle hezký slaniny? Asi sem přestanu strkat rypák, stejně jako ho nestrkám do Plnících Pér.

vem si lexaurin....
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...