pavča Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Tak před chvílí mi přišel další kousek. Je to CRKT M21-04, jinak pěkný macek, zajímavá je pojistka pojistky (AutoLAWKS). Jsem z něj celý paf, syn se mi směje, to jsem dopadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 M21 je dobrej velkej nůž se spoustou fun faktoru. A za dobrý peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 @pavča tak si ho pěkně a bezpečně užívej na syna nehledě Já koketuji s myšlenkou koupit menší sestřičku 21-02 ale pořád pro ni nemám využití. Zatím nejlepší funkci u mě plní Victorinox Camper. Ve městě jsem zatím více nepořeboval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 grakij: tak to neber, hodinky ve městě taky nepotřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 M21 je dobrej velkej nůž se spoustou fun faktoru. A za dobrý peníze. Cena byla, myslím, dobrá, přišel na 1.080,- Kč (včetně poslání z USA, dodávka trvala týden). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 @pavča tak si ho pěkně a bezpečně užívej na syna nehledě Já koketuji s myšlenkou koupit menší sestřičku 21-02 ale pořád pro ni nemám využití. Zatím nejlepší funkci u mě plní Victorinox Camper. Ve městě jsem zatím více nepořeboval. Díky, na M21-02 jsem se díval také, ale tentokrát jsem chtěl naopak větší nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 Buddy je soused a v garáži má prdlajs. Hotový věci má v rolce v obýváku a rozdělaný věci a materiál ve sklepě. Garáž/sklep - minule jsem z toho byl tak paf, že už ani nevím, co to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 29. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2010 grakij: tak to neber, hodinky ve městě taky nepotřebuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 4. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2010 Kershaw Junkyard Dog Composite Blade a Ontario RAT-1 dostali "brata" - Fällkniven TK3, ktorý by nemal byť v konflikte s "Waffengesetz"-ami pri cestách autom po Európe. Takto som (aj sám seba ) presvedčil o nevyhnutnosti nákupu...Zatiaľ je v "ilegalite", z ktorej vystúpi 24.12. Prvé skúsenosti: Je to "malý veľký muž" medzi nožami... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2010 gratuluju, vyspělá volba, já mám na wishlistu obyč U2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Tak jsem zase nevydržel. Koupil jsem si další nožík, tentokrát je to Kershaw Junkyard Dog II Composite Blade Knife 1725CB. Hned jak jsem ho před časem uviděl, tak jsem cítil, že ho musím koupit. Tvrdě jsem odolával a zdůvodňoval jsem si velmi rozumně proč ho nepotřebuji, ale dnes se na eBay objevil za 1.400,- Kč i s posláním, tak to už na mě byla moc silná káva a podlehl jsem. Teď už se na něj jen třesu, snad dorazí hodně brzy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 (upraveno) Jak koukám, tady je to samej vostrej chlapák, ale kdyby došlo na lámání chleba, tak... :DDD Já jsem se asi za 2 roky 3x pořádně popral s ledajakýma magúrkama, ale ani jednou mě nenapadlo použít núž, a to mám pořád v kapse macgyver švýcara používaný hodně v práci. Je rozdíl, jestli někomu nakopneš držku nebo vrazíš núž někde do těla, to už je pokus o vraždu a při dnešních zákonech je to k hounu. No ale jednou mě přeci vytočila banda smradú a vytáh jsem demonstrativně núž, aby viděli, že jestli se vo něco pokusí, tak to schytaj všichni. Pak jsem si to bez nože vyříkal ručně-stručně s nejvíce uřvaným prasátkem a bylo. Upraveno 6. listopadu 2010 uživatelem quartzik 12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Jak koukám, tady je to samej vostrej chlapák, ale kdyby došlo na lámání chleba, tak... :DDD Já jsem se asi za 2 roky 3x pořádně popral s ledajakýma magúrkama, ale ani jednou mě nenapadlo použít núž, a to mám pořád v kapse macgyver švýcara používaný hodně v práci. Je rozdíl, jestli někomu nakopneš držku nebo vrazíš núž někde do těla, to už je pokus o vraždu a při dnešních zákonech je to k hounu. No ale jednou mě přeci vytočila banda smradú a vytáh jsem demonstrativně núž, aby viděli, že jestli se vo něco pokusí, tak to schytaj všichni. Pak jsem si to bez nože vyříkal ručně-stručně s nejvíce urvaným prasátkem a bylo. Co to blábolíš? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Co to blábolíš? Klídek chlapáku. 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Jak koukám, tady je to samej vostrej chlapák, ale kdyby došlo na lámání chleba, tak... :DDD Já jsem se asi za 2 roky 3x pořádně popral s ledajakýma magúrkama, ale ani jednou mě nenapadlo použít núž, a to mám pořád v kapse macgyver švýcara používaný hodně v práci. Je rozdíl, jestli někomu nakopneš držku nebo vrazíš núž někde do těla, to už je pokus o vraždu a při dnešních zákonech je to k hounu. No ale jednou mě přeci vytočila banda smradú a vytáh jsem demonstrativně núž, aby viděli, že jestli se vo něco pokusí, tak to schytaj všichni. Pak jsem si to bez nože vyříkal ručně-stručně s nejvíce uřvaným prasátkem a bylo. Úplně jsem nepochopil o čem hovoříš, ale, já si myslím, že jsme tady lidé, kteří jak hodinky, tak i nože mají jen tak rádi. Proto mnoho ze zdejších členů nenosí ani hodinky, které jsou k tomu určené, do vody, podobně nože určitě nemáme k tomu, abychom někoho píchli do bříška, ale proto, je jsou to nádherně zpracované perfektní materiály. Alespoň takový je můj přístup. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 tak to je moc pekna volba... skvela cepel, prijemny tvar... skvely tool! Skvělý tool? No neříkej, že si s tím krajíš chleba nebo v práci strouháš tužky... :DDD 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník quartzik Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Úplně jsem nepochopil o čem hovoříš, ale, já si myslím, že jsme tady lidé, kteří jak hodinky, tak i nože mají jen tak rádi. Proto mnoho ze zdejších členů nenosí ani hodinky, které jsou k tomu určené, do vody, podobně nože určitě nemáme k tomu, abychom někoho píchli do bříška, ale proto, je jsou to nádherně zpracované perfektní materiály. Alespoň takový je můj přístup. Nevím, proč se tady psaje o nožících, když je to tady o hodinkách. A nechápu lidi, kterým se líbí zbraně. Jsou to podle mě stejní magoři jako ti, které jsem naposled vypáckal... 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 (upraveno) Tak jsem zase nevydržel. Koupil jsem si další nožík, tentokrát je to Kershaw Junkyard Dog II Composite Blade Knife 1725CB. Hned jak jsem ho před časem uviděl, tak jsem cítil, že ho musím koupit. Tvrdě jsem odolával a zdůvodňoval jsem si velmi rozumně proč ho nepotřebuji, ale dnes se na eBay objevil za 1.400,- Kč i s posláním, tak to už na mě byla moc silná káva a podlehl jsem. Teď už se na něj jen třesu, snad dorazí hodně brzy. Já u sebe vždy nosím jednoho z těchto 2 krasavců.Jinak ten Dog II Composite Blade je dost dobrej,jen mě u něj trošičku zklamala tloušťka čepele-je to takovej trošku kuchyňák Upraveno 6. listopadu 2010 uživatelem Juraj11 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 Nevím, proč se tady psaje o nožících, když je to tady o hodinkách. A nechápu lidi, kterým se líbí zbraně. Jsou to podle mě stejní magoři jako ti, které jsem naposled vypáckal... Zato ty nemáš v hlavě vůbec nasráno. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2010 (upraveno) Jak koukám, tady je to samej vostrej chlapák, ale kdyby došlo na lámání chleba, tak... :DDD Já jsem se asi za 2 roky 3x pořádně popral s ledajakýma magúrkama, ale ani jednou mě nenapadlo použít núž, a to mám pořád v kapse macgyver švýcara používaný hodně v práci. Je rozdíl, jestli někomu nakopneš držku nebo vrazíš núž někde do těla, to už je pokus o vraždu a při dnešních zákonech je to k hounu. No ale jednou mě přeci vytočila banda smradú a vytáh jsem demonstrativně núž, aby viděli, že jestli se vo něco pokusí, tak to schytaj všichni. Pak jsem si to bez nože vyříkal ručně-stručně s nejvíce uřvaným prasátkem a bylo. Klídek chlapáku. Skvělý tool? No neříkej, že si s tím krajíš chleba nebo v práci strouháš tužky... :DDD Nevím, proč se tady psaje o nožících, když je to tady o hodinkách. A nechápu lidi, kterým se líbí zbraně. Jsou to podle mě stejní magoři jako ti, které jsem naposled vypáckal... Ty si trochu víc pil, viď? Upraveno 6. listopadu 2010 uživatelem filo-boxer 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se