Gilius Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Mno.....když už bych si nechal něco dělat,tak jedině něco sy(u)rovýho od Želvy(bohužel mu ale nejedou stránky a linkovat vlákno na knifu se mi nechce). Na to Spyderco už koukám přes měsíc a ne a ne mne pustit - a až tak drahý taky nejni,koukal jsem ještě na Vinnetouovu Pumu,ale tolik fakt nedám....manželka by mne s ní okamžitě inhumovala(jen by zjistila cenu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Seldžuk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Nekupuj za ty peníze seriovku, podívej se třeba na Dohnaly, mají krasavce už od 4000,- CZK. 100% souhlas. Já se na seriové nože už ani nedívám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 momentálně čím dál tím víc očumuju tohle.....ještě chvilku a koupím to Udrž svůj nemravný chtíč na uzdě ještě do 12.12 v Praze bude výstava nožů kromě Doh- nalů tam bude spousta nožířů a nebudeš vědět který si vybrat na seriovku se vykašli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Martini: Ten Remington je pěknej Že bych si ho koupil abych měl kompletní setík? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Udrž svůj nemravný chtíč na uzdě ještě do 12.12 v Praze bude výstava nožů kromě Doh- nalů tam bude spousta nožířů a nebudeš vědět který si vybrat na seriovku se vykašli Conráde...já mám celkem jasno. Co se týká nožířů,oslovují mne pouze sy(u)rové kousky Hloha(u zavíráků) a Želvy(pevné nože).......a konkrétně jeho kousky jsou naprosto bombózní. Ale pořád si nějak nedokážu představit takovou kudlu nosit. Zas je fakt,že se mi trošinku "ekluje" za to Spyderco dát ty fufně ,když vím,že tady platím hlavně za značku a "díru". To je též možná důvod,proč jsem to ještě nekoupil,nepatřím zrovna mezi Spyderco-milce ( z jejich produkce mne oslovil pouze model Yojimbo.....ale za ty prachy,to ať si jej nacpou do špic). Se spíš bojím,že když se začnu domlouvat s konkrétním člověkem na konkrétní kudle,že z toho vyleze paskvil.......i když zrovna u Želváka i paskvil bude zupr. Pod stromečkem najdu Higokonami,to už vím...... Jinak nosím (jako EDC) V-noxe + tohohle Walthera v práci. Ale chci nějakou pevnou kudličku a ať koukám jak koukám,tak lidi sice chválej Fallknivena,Ratky......ale tohle Spajderko mi prostě přijde o řád vejš. Beru to jako takovej posun....tohohle babouka,potom třeba nějakou "Želvu"...... A ještě...kdyby náhodou něco...u kudličky za pět hadrů se sic možná budu rozmejšlet,jestli jí hodím do kanálu,ale nakonec jo,protože si ji,kdyžtak,budu moci koupit znova. Custom kudlu bych do kanálu asi nehodil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 mne fakt bere tahle kryska... http://www.noze-nuz.com/ontario/ON8632.php Kibi mám a mohu vřele doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 (upraveno) Conráde...já mám celkem jasno. Co se týká nožířů,oslovují mne pouze sy(u)rové kousky Hloha(u zavíráků) a Želvy(pevné nože).......a konkrétně jeho kousky jsou naprosto bombózní. Ale pořád si nějak nedokážu představit takovou kudlu nosit. Zas je fakt,že se mi trošinku "ekluje" za to Spyderco dát ty fufně ,když vím,že tady platím hlavně za značku a "díru". To je též možná důvod,proč jsem to ještě nekoupil,nepatřím zrovna mezi Spyderco-milce ( z jejich produkce mne oslovil pouze model Yojimbo.....ale za ty prachy,to ať si jej nacpou do špic). Se spíš bojím,že když se začnu domlouvat s konkrétním člověkem na konkrétní kudle,že z toho vyleze paskvil.......i když zrovna u Želváka i paskvil bude zupr. Pod stromečkem najdu Higokonami,to už vím...... Jinak nosím (jako EDC) V-noxe + tohohle Walthera v práci. Ale chci nějakou pevnou kudličku a ať koukám jak koukám,tak lidi sice chválej Fallknivena,Ratky......ale tohle Spajderko mi prostě přijde o řád vejš. Beru to jako takovej posun....tohohle babouka,potom třeba nějakou "Želvu"...... A ještě...kdyby náhodou něco...u kudličky za pět hadrů se sic možná budu rozmejšlet,jestli jí hodím do kanálu,ale nakonec jo,protože si ji,kdyžtak,budu moci koupit znova. Custom kudlu bych do kanálu asi nehodil.... Pokud chceš pevnou kudličku vřele doporučuji Dohnalův Elmaxák,u nás ve sdružení jsou 2 a nemají chybu a do 5 se vejdeš a je to custom Upraveno 18. listopadu 2010 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2010 Mám kamaráda co nože dělá a když jsem vzal do ruky jeden z jeho kousků,měl jsem úplně jiný pocit než když jsem poprvé sáhnul na svoji krysu(RAT3) co často nosím.Dělanýho nože si člověk nějak víc váží,hýčká ho a opatruje.Jinak Hlohův selskej zavírák je bomba-stále si říkám,že si jej u něj objednám,ale nějak se k tomu nemohu dokopat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Pokud chceš pevnou kudličku vřele doporučuji Dohnalův Elmaxák,u nás ve sdružení jsou 2 a nemají chybu a do 5 se vejdeš a je to custom Nechci Dohnala(jsou šikovní,to ano,ale jejich nože mne absolutně neoslovují) a asi nechci custom...zatím ještě pořád ne. To Spyderco Temperance mne stále drží......no....nějako to dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Nechci Dohnala(jsou šikovní,to ano,ale jejich nože mne absolutně neoslovují) a asi nechci custom...zatím ještě pořád ne. To Spyderco Temperance mne stále drží......no....nějako to dopadne Pokud by to nevadil lovecký image,slušné zpracování a více než přijatelné ceny najdeš zde http://www.nozirstvibares.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 hmm...možná tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dík za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 hmm...možná tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To snad ne, to je jako od Čangů z tržnice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Neměl jsem ho v ruce,takže nevím. Tohle bych si potřeboval osahat.....Spajderko bych si lajznul koupit i přes net. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 19. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2010 Můj nový přírůstek - první od Dohnalů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 hmm...možná tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. dík za tip. Je to docela pěkná asociace na Pumu White hunter-mám ji a je to pracant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 JJ...Puma se mi taky líbí. Uvidíme,co nakonec bude . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 To snad ne, to je jako od Čangů z tržnice.... Asi bych nebyl tak rezolutní v odsouzení, tady je recenze z Knife http://www.knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/Details/mid/381/ItemID/266/Default.aspx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 (upraveno) Nový přírůstek od Dohnalů, variace na Reeva.Tenhle typ nožů jsem nikdy moc nemusel a teď nějak jo.Chtěl jsem k originálnímu Pacificu ještě ručně vyrobenou alternativua nezklamala. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. listopadu 2010 uživatelem Ondraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dřevák Odesláno 20. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2010 Teda pánové, já nevím, kudly co tu ukazujete jsou fakt hezký, jen si tak nějak neumím představit, že s tím otvírám pivo a konzervy, štípu dříví a vůbec dělám věci který se s takovou kudlou snad ani nesluší dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se