Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Mno.....když už bych si nechal něco dělat,tak jedině něco sy(u)rovýho od Želvy(bohužel mu ale nejedou stránky a linkovat vlákno na knifu se mi nechce).

Na to Spyderco už koukám přes měsíc a ne a ne mne pustit - a až tak drahý taky nejni,koukal jsem ještě na Vinnetouovu Pumu,ale tolik fakt nedám....manželka by mne s ní okamžitě inhumovala(jen by zjistila cenu).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

momentálně čím dál tím víc očumuju tohle.....ještě chvilku a koupím to :)

Udrž svůj nemravný chtíč na uzdě ještě do 12.12 v Praze bude výstava nožů kromě Doh-

nalů tam bude spousta nožířů a nebudeš vědět který si vybrat na seriovku se vykašli :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Udrž svůj nemravný chtíč na uzdě ještě do 12.12 v Praze bude výstava nožů kromě Doh-

nalů tam bude spousta nožířů a nebudeš vědět který si vybrat na seriovku se vykašli :smile_anim:

Conráde...já mám celkem jasno. Co se týká nožířů,oslovují mne pouze sy(u)rové kousky Hloha(u zavíráků) a Želvy(pevné nože).......a konkrétně jeho kousky jsou naprosto bombózní. Ale pořád si nějak nedokážu představit takovou kudlu nosit. Zas je fakt,že se mi trošinku "ekluje" za to Spyderco dát ty fufně ,když vím,že tady platím hlavně za značku a "díru". To je též možná důvod,proč jsem to ještě nekoupil,nepatřím zrovna mezi Spyderco-milce ( z jejich produkce mne oslovil pouze model Yojimbo.....ale za ty prachy,to ať si jej nacpou do špic).

Se spíš bojím,že když se začnu domlouvat s konkrétním člověkem na konkrétní kudle,že z toho vyleze paskvil.......i když zrovna u Želváka i paskvil bude zupr.

Pod stromečkem najdu Higokonami,to už vím......:) Jinak nosím (jako EDC) V-noxe + tohohle Walthera v práci. Ale chci nějakou pevnou kudličku a ať koukám jak koukám,tak lidi sice chválej Fallknivena,Ratky......ale tohle Spajderko mi prostě přijde o řád vejš. Beru to jako takovej posun....tohohle babouka,potom třeba nějakou "Želvu"......

A ještě...kdyby náhodou něco...u kudličky za pět hadrů se sic možná budu rozmejšlet,jestli jí hodím do kanálu,ale nakonec jo,protože si ji,kdyžtak,budu moci koupit znova. Custom kudlu bych do kanálu asi nehodil.... :sad01_anim: :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Conráde...já mám celkem jasno. Co se týká nožířů,oslovují mne pouze sy(u)rové kousky Hloha(u zavíráků) a Želvy(pevné nože).......a konkrétně jeho kousky jsou naprosto bombózní. Ale pořád si nějak nedokážu představit takovou kudlu nosit. Zas  je fakt,že se mi trošinku "ekluje" za to Spyderco dát ty fufně ,když vím,že tady platím hlavně za značku a "díru". To je též možná důvod,proč jsem to ještě nekoupil,nepatřím zrovna mezi Spyderco-milce ( z jejich produkce mne oslovil pouze model Yojimbo.....ale za ty prachy,to ať si jej nacpou do špic).

Se spíš bojím,že když se začnu domlouvat s konkrétním člověkem na konkrétní kudle,že z toho vyleze paskvil.......i když zrovna u Želváka i paskvil bude zupr.

Pod stromečkem najdu Higokonami,to už vím......:) Jinak nosím (jako EDC) V-noxe + tohohle Walthera v práci. Ale chci nějakou pevnou kudličku a ať koukám jak koukám,tak lidi sice chválej Fallknivena,Ratky......ale tohle Spajderko mi prostě přijde o řád vejš. Beru to jako takovej posun....tohohle babouka,potom třeba nějakou "Želvu"......

A ještě...kdyby náhodou něco...u kudličky za pět hadrů se sic možná budu rozmejšlet,jestli jí hodím do kanálu,ale nakonec  jo,protože si ji,kdyžtak,budu moci koupit znova. Custom kudlu bych do kanálu asi nehodil.... :sad01_anim:  :sad01_anim:

Pokud chceš pevnou kudličku vřele doporučuji Dohnalův Elmaxák,u nás ve sdružení jsou 2 a nemají chybu a do 5 se vejdeš  a je to custom

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Mám kamaráda co nože dělá a když jsem vzal do ruky jeden z jeho kousků,měl jsem úplně jiný pocit než když jsem poprvé sáhnul na svoji krysu(RAT3) co často nosím.Dělanýho nože si člověk nějak víc váží,hýčká ho a opatruje.Jinak Hlohův selskej zavírák je bomba-stále si říkám,že si jej u něj objednám,ale nějak se k tomu nemohu dokopat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chceš pevnou kudličku vřele doporučuji Dohnalův Elmaxák,u nás ve sdružení jsou 2 a nemají chybu a do 5 se vejdeš  a je to custom

Nechci Dohnala(jsou šikovní,to ano,ale jejich nože mne absolutně neoslovují) a asi nechci custom...zatím ještě pořád ne. To Spyderco Temperance mne stále drží......no....nějako to dopadne :)

Odkaz ke komentáři

Nechci Dohnala(jsou šikovní,to ano,ale jejich nože mne absolutně neoslovují) a asi nechci custom...zatím ještě pořád ne. To Spyderco Temperance mne stále drží......no....nějako to dopadne :)

Pokud by to nevadil lovecký image,slušné zpracování a více než přijatelné ceny najdeš zde

http://www.nozirstvibares.cz

Odkaz ke komentáři

hmm...možná tohle :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

To snad ne, to je jako od Čangů z tržnice.... :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

hmm...možná tohle  :thumbsup_anim:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

dík za tip.

Je to docela pěkná asociace na Pumu  White hunter-mám ji a je to pracant

Odkaz ke komentáři

To snad ne, to je jako od Čangů z tržnice.... :suicide_anim:

Asi bych nebyl tak rezolutní v odsouzení, tady je recenze z Knife :smile_anim:

http://www.knife.cz/Knifecz/tabid/36/ctl/Details/mid/381/ItemID/266/Default.aspx

Odkaz ke komentáři

Nový přírůstek od Dohnalů, variace na Reeva.

Tenhle typ nožů jsem nikdy moc nemusel a teď nějak jo.

Chtěl jsem k originálnímu Pacificu ještě ručně vyrobenou alternativu

a nezklamala.

Upraveno uživatelem Ondraj
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...