Onisau Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Já se přiznám, že kdyby se mi todostalo do ruky tak nepoznám zda je to originál a nebo před 5, nebo 20 lety vyrobené falzum.. Proto se ptám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Já se přiznám, že kdyby se mi todostalo do ruky tak nepoznám zda je to originál a nebo před 5, nebo 20 lety vyrobené falzum.. Proto se ptám ale jo- poznas...je to hodne podobny hodinkam...po case to proste vidis na prvni nebo druhej pohled................je to dyka SS, poznas ti Gile podle leptu..MEINE EHRE HEIST TREUE...mou cti je vernost a cerne rucky s runami........SA dyka ma klasickej lept ALLES FUR DEUTSCHLAND a hnedou rucku...........u tehle kudly je vyhodou,ze se vyrabely pouze v jeden moment a pouze jednim vyrobcem....takze jednoduche srovnani pod velkym zvetsenim a protoze to stoji jako lepsi auto,nechal jsem si nejprve poradit od odborniku.....................................jinak abych nebyl moc prechytralej u odznaku,kdyz je kvalitni fake,poznam uplny h...o i nazivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Jako lepší auto???? Ty wolle...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ty vole dvě mega za kudlu, jo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ty vole dvě mega za kudlu, jo??? Vole to je podle toho v jakejch žiješ relacích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Ty vole dvě mega za kudlu, jo??? dobre,blbe sem to napsal...v Evrope na horsi motorku...treba TRIUMF TIGR....v aukci ve statech na lepsi DUKNU.....................a vubec,celej den te vyhlizim,kdy vobananujes tu fotku terce a to vyhrozovani mezi radky a ty nekde honis pipinky,nebo strouhas repu a ted se navazis do mojeho houbaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 4) Mladý pan inženýr z Brna, rytec. ...Nevíš, kdo to byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 (upraveno) Nevíš, kdo to byl? Ing. Pospíšil, silvajagd@silvajagd.cz, 602 561 706 žádné bonzování, údaje z volně dostupné vizitky na stolku. Edit: tady jsou nějaké fotky, ale p. Pospíšil tam není.. http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=8723&p=4 Upraveno 13. prosince 2010 uživatelem kejklik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2010 V lete jsem si poridil svuj prvni nuz (krome kuchynskych) a musim rict, ze nerozumim tomu, jak dlouho jsem dokazal bez noze tak dlouho vydrzet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2010 Včera jsem si řekl že si nabrousím pár nožů a den byl v háji... To je hrozná otročina, obdivuju každého výrobce nožů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 sweet:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Čerstvě rozbalený jéžíšek: COLD STEEL GUNSITE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Hlásím, že Nuž je to opravdu ostrý, bo jsem se prve fikl a řez je řekl bych rovny, hluboký, teče hromada krve, jak když se ríznete papírem. Paráda ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 snad se uz napil a da pokoj... To mi připomíná, jak kibiho pobavilo, když jsem mu nadšeně psal, že jsem si málem uřízl haksnu spyderkem a byl jsem náramně spokojenej, jak skvěle ostrej ten nůž je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 To mi připomíná, jak kibiho pobavilo, když jsem mu nadšeně psal, že jsem si málem uřízl haksnu spyderkem a byl jsem náramně spokojenej, jak skvěle ostrej ten nůž je Znám a chápu to nadšení, když jsem si po pouhém lehkém přiložení prstu na ostří Mcusty prst prořízl do hloubky cca 1 mm, tak mé nadšení také neznalo mezí. Že bych byl utajený masochista? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 JJ, nadšeni velké, jen s tím rozdílem, že me se čepel zastavila až o kost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 JJ, nadšeni velké, jen s tím rozdílem, že me se čepel zastavila až o kost Buď rád, že se zastavila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 (upraveno) Čerstvě rozbalený jéžíšek: COLD STEEL GUNSITE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. nádhera, myslím ta čepel, ne to pero gratulace ( k zastavení o kost...) Upraveno 30. prosince 2010 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 jste banda psychopatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2011 Tlačka imitující pazourek s plastikou hlavy pračlověka Dá se to nosit každý den a současně je to umění Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se