Traveller Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 To je tedy něco (povzdech)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) Nebude náhodou nekdo pouštět do sveta Sebenzu v perfektním stavu ???? Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Čoveče, ty máš peška. Dneska okolo poledne jsem jí prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) Neříkej že s inlayi říkal mi to ypo Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Neříkej že s inlayi Nevím, co to je, takže asi ne Normální Sebenzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Inlay je to vložené drivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Nevím, co to je, takže asi ne Normální Sebenzu. Btw co ti na ní vadilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 (upraveno) Kdepak, byla obyčejná. A ani nebyla v perfektním stavu. Resp. funkčně ano, ale titanové střenky nesou stopy používání. Velmi by mě zajímalo, proč si člověk, který má několik nožů od BW (a dalších) chce koupit Sebenzu? Upraveno 11. dubna 2011 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Velmi by mě zajímalo, proč si člověk, který má několik nožů od BW (a dalších) chce koupit Sebenzu? Sebenza je takový etalon jednoduchosti a kvality. A minimalismu. Vyzkoušel jsem spoustu nožů a kdybych hned na začátku koupil Sebenzu, asi bych jich měl o mnoho míň. S ní se dá po funkční stránce těžko něco měřit. Já koupil jednu 10 let starou - nešlo to na ní poznat. I Buddymu se líbila - furt špekuloval nad tím, jak lehce se otvírá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Za cenu, která je na trhu v USA nebo Japonsku, je to vynikající poměr cena - výkon. Doporučuji ještě mrknout na Seki-cut. Taky dobré věci za příjemné ceny. Díky to Seki-cut vypadá taky výborně. Hledám něco jako nůž na sebeobranu, ale s nějakým podílem řemesla a pěkného materiálu, s přihlédnutím k tomu že třeba cenová kategorie Sebenza a spol. mi přijde trochu mimo při možnosti že o ten nůž přijdu. Ale je to problematické sehnat dobrý kompromis. Říkám si, zda-li zase ta mcusta není nepohodlná do kapsy popřípadě těžká... aby nakonec nůž neskončil ve vitrínce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Já bych tedy u nás nůž primárně na sebeobranu nenosil. Ale pokud budeš nůž nosit denně v kapse - doporučuji něco s plochými střenkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Myslíš kvůli posuzování nutné sebeobrany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Díky to Seki-cut vypadá taky výborně. Hledám něco jako nůž na sebeobranu, ale s nějakým podílem řemesla a pěkného materiálu, s přihlédnutím k tomu že třeba cenová kategorie Sebenza a spol. mi přijde trochu mimo při možnosti že o ten nůž přijdu. Ale je to problematické sehnat dobrý kompromis. Říkám si, zda-li zase ta mcusta není nepohodlná do kapsy popřípadě těžká... aby nakonec nůž neskončil ve vitrínce. na sebeobranu nevím. Já mám Mcusta Katana a ubránil jsem se uheráku, chlebu a několika kartónům. Nůž je to lehký, skladný, přesně udělaný, ostrý jako mrcha (VG10. Bohužel u mě neustál souboj s Falknivenem PXL o EDC nůž, takže mu budu hledat páneška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Myslíš kvůli posuzování nutné sebeobrany? No to taky. Ale jak ho jednou vytáhneš, musíš být připraven ho použít. A nést následky. Ne každý je připraven. To mi přijde vhodnější pepřák a/nebo obušek a nejlépe rychlé nohy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 No to taky. Ale jak ho jednou vytáhneš, musíš být připraven ho použít. A nést následky. Ne každý je připraven. To mi přijde vhodnější pepřák a/nebo obušek a nejlépe rychlé nohy Obušek je fajn, ale když to má za něco stát tak 21 nebo spíš 26 a to už není moc nenápadná věc. Jednou jsem nastavil obušku ruku a ten se mi o ni ohnul a ani jsem to nějak necítil. Pepřáky a podobné volovinky jsme po sobě stříkali už na základce jako malí smradi a nedovedu si představit že to někoho zastaví. Když jsem to dostal do očí, tak mě to spíš ještě víc napružilo. Tak tomu moc nedůvěřuji. Taky mít třeba ke košili, když člověk běhá po pracovních schůzkách, jako doplněk obuch... Z nože je vidět prakticky jen klip a není to apriori jen na bodání do potenciálního útočníka, tak mi to přijde (možná) paradoxně méně militaristické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Jednou jsem nastavil obušku ruku a ten se mi o ni ohnul a ani jsem to nějak necítil. Nevim, z jakeho cukrkandlu ten obuch byl, ale jestli chces, nabizim prostredek k opakovani tohoto testu (ten obuch - ruku musis dodat sam). Na vlastni nebezpeci, samozrejme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 No asi si to nechám ujít, předpokládám že to tehdy byl nějaký nekalený šmejd z tržnice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 Nevim, z jakeho cukrkandlu ten obuch byl, ale jestli chces, nabizim prostredek k opakovani tohoto testu (ten obuch - ruku musis dodat sam). Na vlastni nebezpeci, samozrejme. I ty máš ESP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 11. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2011 I ty máš ESP? Yep. Pomer cena/vykon je tam asi neprekonatelny. Zvolil jsem 18" a jsem maximalne spokojen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 12. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2011 Yep. Pomer cena/vykon je tam asi neprekonatelny. Zvolil jsem 18" a jsem maximalne spokojen... Já šel do jednadvacítky. Při svý tonáži bych s osmnáctkou vypadal jako s párátkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se