Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

To znám, třeba se mi vrátí, ještě jsem nenašel náhradu...

Co ten hřbet špičky? Spíďák si to splet s křížovým šroubovákem, ne?

No spicka byla celá dost ohnutá, musel jsem to nechat decentne zbrousit Posted Image Libi se mi, ze je to nuz za super penize, designove skvele vypada, super materialy (ocel, G10, castecne vyvlozkovanej, pojistka) - kdyz to srovnam se soucasnou produkci Spyderca, tak za ty penize máš jen čínu Posted Image

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ?po

No spicka byla celá dost ohnutá, musel jsem to nechat decentne zbrousit Posted Image Libi se mi, ze je to nuz za super penize, designove skvele vypada, super materialy (ocel, G10, castecne vyvlozkovanej, pojistka) - kdyz to srovnam se soucasnou produkci Spyderca, tak za ty penize máš jen čínu Posted Image

to máš možná pravdu, ale co tak různě čtu, tak Taiwanská produkce je prý kvalitnější než Japonská - kdo by to byl řek ? :goof: (Spyderco se patlá asi v pěti zemích)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

Můžete mi někdo říct, co budu dělat s pevnym nožem, kterej sem si právě koupil?

budeš ho dokola brousit i když bude ostrý a čekat na příležitost - tak to dělám já :D

Odkaz ke komentáři

Já třeba chodím s potomeky do lesa na praky - hledat ideální Y. Na to s sebou člověk potřebuje Laredo Bowie. Kupodivu jsme na ideální kus dřeva dosud nenarazili...

Vidíš, důvod pro pevný nožík se vždycky najde.

Odkaz ke komentáři

Spíš vylezu z domu bez hodinek, než bez nože v kapse. CRKT mám třetí rok, přebrousil jsem tvar, protože jsem při nákupu podlehl bludu tanto ostří a následně zjistil, že je k ničemu. SOG 21Agent je lahůdka do lesa, kam skoro nechodím a okolo chalupy, kterou nemám :-) , ale tenhle nůž byl naprosto nezbytnej!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...