Frantik Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 A ja mam klasicke Spyderco, made in USA, ocel ATS-34 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 To znám, třeba se mi vrátí, ještě jsem nenašel náhradu...Co ten hřbet špičky? Spíďák si to splet s křížovým šroubovákem, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 To taky znám (před Bandim), ale ta špička fakt dostala zabrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 (upraveno) To znám, třeba se mi vrátí, ještě jsem nenašel náhradu... Co ten hřbet špičky? Spíďák si to splet s křížovým šroubovákem, ne? No spicka byla celá dost ohnutá, musel jsem to nechat decentne zbrousit Libi se mi, ze je to nuz za super penize, designove skvele vypada, super materialy (ocel, G10, castecne vyvlozkovanej, pojistka) - kdyz to srovnam se soucasnou produkci Spyderca, tak za ty penize máš jen čínu Upraveno 9. června 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 No spicka byla celá dost ohnutá, musel jsem to nechat decentne zbrousit Libi se mi, ze je to nuz za super penize, designove skvele vypada, super materialy (ocel, G10, castecne vyvlozkovanej, pojistka) - kdyz to srovnam se soucasnou produkci Spyderca, tak za ty penize máš jen čínu to máš možná pravdu, ale co tak různě čtu, tak Taiwanská produkce je prý kvalitnější než Japonská - kdo by to byl řek ? (Spyderco se patlá asi v pěti zemích) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Můžete mi někdo říct, co budu dělat s pevnym nožem, kterej sem si právě koupil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Můžete mi někdo říct, co budu dělat s pevnym nožem, kterej sem si právě koupil? budeš ho dokola brousit i když bude ostrý a čekat na příležitost - tak to dělám já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 budeš ho dokola brousit i když bude ostrý a čekat na příležitost - tak to dělám já To je dobrý plán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2011 Neboj, nejsi v tom sám. Svýho času jsem doma měl dokonce půlmetrovou kukri od mistra Bolfa. Teď už z pevných za zmínku stojí jen "pravěk" od Dohnalů. Ideální EDC do města Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Já jsem nožový laik, ale tohle se mi hrozně líbí a nevidím na tom jedinou chybu. Mazec. Tak se někdy můžeme potkat a já ti ho ukážu Dneska mi ho FranaD posílá, příští týden skočím za simonem ohledně pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Nighu, nechoď, dopadneš blbě......to jsem takhle před několika lety říkal lolohhovi "Tak se někdy můžeme potkat a já ti ho ukážu" a ten má dneska kucháků víc než Hattori Hanzo ve svý dílně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Já třeba chodím s potomeky do lesa na praky - hledat ideální Y. Na to s sebou člověk potřebuje Laredo Bowie. Kupodivu jsme na ideální kus dřeva dosud nenarazili... Vidíš, důvod pro pevný nožík se vždycky najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Spíš vylezu z domu bez hodinek, než bez nože v kapse. CRKT mám třetí rok, přebrousil jsem tvar, protože jsem při nákupu podlehl bludu tanto ostří a následně zjistil, že je k ničemu. SOG 21Agent je lahůdka do lesa, kam skoro nechodím a okolo chalupy, kterou nemám :-) , ale tenhle nůž byl naprosto nezbytnej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Nighu, nechoď, dopadneš blbě... ...to jsem takhle před několika lety říkal lolohhovi "Tak se někdy můžeme potkat a já ti ho ukážu" a ten má dneska kucháků víc než Hattori Hanzo ve svý dílně. Na tom něco je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Bandi - ja se spickou nic nedelal - jak jsem si nuz z hospody privezl, tak jsem ho odlozil na stul a cekal az si Franta o nej napise, asi fakt nejsem "nozovej" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Že by měl Franta takový voko? Tomu noži skoro nic nebylo. Tedy nic co by stálo za opravu. Takhle to vypadá jako když se mistr Bean snažil opravit historickou knihu a každý další krok k nápravě znamenal jen větší devastaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 No ta špička byla proste ohnuta, to se nedalo přehlédnout. Muselo se to zbrousit, ted je to jakžtakž ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Vyhnutá byla jen na posledních pár mm délky o nějakou tu čtvrtinku mm. Ale dalo se to spíš spravit minimálním zkrácením čepele přebroušením ostří než zbroušením boku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 (upraveno) Hele byla fakt vyhnuta brutálně. To neslo nijak lehce zbrousit, bohužel. Ale je to nuz, ne diamant, on to přežije. Upraveno 10. června 2011 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 10. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2011 Nedávno mi přišla taková malá kudlička za pár stovek tak akorát do kapsy u trenek.Na dopisy je to dost malý, tak s tím aspoň otevírám emaily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se