lexa Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 http://www.noze-nuz.com/recenze/silna_ctyrka/silna_ctyrka.php. Mozna malinko nad rozpocet, ale ani jednim nic IMHO nezkazis, osobne jsem mel kdysi vexe a byl fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 http://www.noze-nuz....lna_ctyrka.php. Mozna malinko nad rozpocet, ale ani jednim nic IMHO nezkazis, osobne jsem mel kdysi vexe a byl fajn sorry,zde je spravny odkaz,posilal jsem to z mobilu,a nejak spatne http://www.noze-nuz.com/recenze/silna_ctyrka/silna_ctyrka.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 (upraveno) Moc som túto tému nesledoval, až teraz keď uvažujem o kúpe vreckového noža Vás žiadam o radu. Malo by isť o otvárací nôž na každodenné nosenie, kvalitné spracovanie a mal by samozrejme niečo vydržať. Budem vďačný za akékoľvek rady, cenovo by to malo byť do 30 Eur. V této cenové relaci doporučuji zařadit do výběru určitě KABAR KA4062 http://www.noze-nuz.com/ka-bar/KA4062.php edit: tady je dobrý zdroj informací: http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=871 Upraveno 14. března 2012 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr666 Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Nemůžu být bez tohoto, sice trochu vyšší investice ale precizně zpracované, funkční a technicky krásné :-) http://www.leatherman.com/product/Charge_TTi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Otestoval jsem ze zvědavosti levné nože Sanrenmu z nože-nůž.http://www.noze-nuz.com/sanrenmu/sanrenmu.phpSanrenmu 710 - délka 94mm, framelok, dobrá ocel, po týdnu používání stále holí.LO2 - trochu větší, zpracování velmi dobré712 s dřevěnou rukojetí - nebrat, čína je na něm poznat na první pohled Poměr cena/užitná hodnota vynikající. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Vždyť to jsou povětšinou fejky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 ja muzu doporucit ka bar 4062, spyderco tenacius a persistence jako levnej EDC ideal ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Tady to nějak upadá pánové Tak alespoň přihodím foto svých nových akvizic. Jinou značku už asi v kapse nosit nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 Ja si poridil Zero Tolerance 0301 a jsem na vrcholu blaha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slim_brno Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2012 301 pro mě byla vzhledem k váze nepoužitelná, do kapsy to fakt není. Takže letěla do světa. Ale mít ji v ruce je samo o sobě zážitek, ten nůž je úžasnej. A cvaknutí framelocku je na ní snad ještě hezčí než na sebenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Churchill Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2012 Já ho v kapse nosím v pohodě. Pravda, nechodím v obleku, ale nosím kapsáče. Nejčastěji 5.11 a je to v klídku. Pro mě je tenhle nůž no compromise Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrcan Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 (upraveno) neodolal som a tento monoblok z titanu mam par dni doma, uzasny noz.... Microtech kestrel, mcusta 113, ZT350 a spyderco civilian dostal kolegu akurat rozmyslam ze necham ho prebrusit, ten konvexny vybrus sice vydrzi a na hrubu pracu je super, ale na moje pouzitie bude lepsi agresivnejsi vybrus a mensi uhol fazety. Ja taky polykam! Dovolim si prihodit parametry, cenu radeji ne. Ocel: Sleipner Steel Sweden 60-61 HRC Délka čepele: 9,5cm Celková délka: 21cm Tloušťka čepele 4.5mm Střenka: Titan Hmotnost: 208 gr Pojistka: linerlock doplněná o systém RotoBlock Baleno v dřevěném boxu ...to je fajnovka. Upraveno 21. května 2012 uživatelem vrcan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 Ja jsem vlastnikem nasledujicich dvou kousku.. a docela spokojenost Gerber LMF 2 (zeleny), Eickhorn KM 4000 (cerny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2012 ech,. jeste foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 (upraveno) Tady to nějak upadá pánové Tak alespoň přihodím foto svých nových akvizic. Jinou značku už asi v kapse nosit nebudu Sebenzu jsem strašně dlouho chtěl, tu menší s micarta vložkama, a přestože nad ní občas pořád přemýšlím, zatím jsem zakotvil u komba Doug Ritter Mini Yellow na outdoor aktivity and TK3 na město a kancelář. Přece jen je sebenza 4x dražší než Doug Ritter a tak bych se o ní venku asi nepatřičně bál a v kanceláři na mě občas lidi divně koukali, když si všimli na kapse džín klipu a kousku nože, když jsem nosil do kanceláře Spyderco Dragonfly. Fallkniven klip nemá, je na dně kapsy takže není vidět (klip je určitě praktičtější) a když ho někde použiju, přijde mi, že díky vzhledu a dřevěným střenkám budí mnohem menší pozornost a nevypadá agresivně. I když otevírání a zavíraní jednou rukou občas chybí.... Jinak na outdoor jsem si původně před 2 rokama koupil Bark River Highland Special, ale nakonec ho moc nevyužiju. Na jednodenní výlety do přírody si vystačím s malým zavírákem. I tak ale zůstane doma, občas ho používám v kuchyni :-) Ten konvexní výbrus je naprosto dokolanej a nikdy jsem neměl a nedržel v ruce ostřejší nůž. Modrej Mikov je dárek od dědy, když jsem se vydal na cesty za oceán. Doufám, že ho nikde neztratím a jednou třeba předám dál :-) Upraveno 24. května 2012 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Konvexní je vypouklý, v tomhle případě čočkovitý. Nemá ten Bark River spíš konkávní, dutý výbrus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 24. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2012 Nemám ho teď u sebe, ale možná máš pravdu, že celá čepel asi není konvexní, nicméně ostří je konvexní určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2012 Čest, uvedu zde dva kousky - CALEDONIAN EDGE A TALWAR , kdy jeden z nich musím mít doma, zřejmě to bude TALWAR, ale ještě musím platit plno dalších důležitějších věcí. Cena kokolem 11.000 - 12.000,-Kč. COLD STEEL Ocel SanMai III Titanový rám Přeji pěkný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Nová radost od Forgyho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2012 Tak ten je bez chyby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se