Tomas_2002 Odesláno 30. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2013 Hodně jsem se rozmýšlel, mezi ZT0200, ZT0300, ZT0350 než jsem jeden z nich koupil....... ale když jsem dnes viděl toto, tak přeskočila stejná jiskra jako u mých nejoblíbenějších hodinek. To je prostě ten DEFINITIVNÍ nůž !!! Vypadá to, že teď mě rodina chvilku neuvidí, protože to bude chtít pár přesčasů...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 (upraveno) Ja mam najnovsi prirastok ZT0801 a je to super kudlik.. Velkostne ako 0550/0551, fe to fliper (bez kolickov), z elmaxu, celotitan.. Zatial max spokojnost..Obrazok je z netu.. Upraveno 31. října 2013 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 nevím jestli je to survival, ale jako Blíženec jsem nemohl pořídit nic jiného Fällkniven U2 Gemini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghary Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Zdravím všechny milovníky nožů s prosbou o pomoc nebo jakékoliv info... sháním GERBER KIOWA bez kombinovaného ostří (bez zoubků), nevíte někdo kde by se dal senat ?? děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.Xgerber+kiow&_nkw=gerber+kiowa&_sacat=0&_from=R40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 (upraveno) Hodně jsem se rozmýšlel, mezi ZT0200, ZT0300, ZT0350 než jsem jeden z nich koupil....... ale když jsem dnes viděl toto, tak přeskočila stejná jiskra jako u mých nejoblíbenějších hodinek. To je prostě ten DEFINITIVNÍ nůž !!! Vypadá to, že teď mě rodina chvilku neuvidí, protože to bude chtít pár přesčasů...... Hele, já nevim. Definitivní by byl Hinderer, ale ne "Hinderer design". Podle mě to okouzlení dlouhodobě nefunguje a nakonec odezní.BTW, pořádnej Hinderer je stále můj sen, byť mě nože pustily. edit: to platí pro všechny xxx design, ať je to Strider, Hinderer... Upraveno 1. listopadu 2013 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Tak ta ZT 0560CBCF je prý beznadějně vyprodaná, ale v únoru/březnu má jít do prodeje 0801CF, tak si počkám na tu. To je taky krasavice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 801 mozem iba doporucit.. Sice je trosku tazsia (full titan), oproti 0550, ale tie loziska-parada!! Odoslané z GT-I9100 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Zabudol som obrazok.. Odoslané z GT-I9100 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Od roku 2014 již budou nože Wenger vyráběny pouze pod značkou Victorinox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Jestli tu je nevím, prolézat to nebudu, ale narazil jsem na amerického "krajana", tož to sem prdnu... http://www.kubasekcustomknives.com/index.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Jaké nože kvalitativně vyrábí Fällkniven? Použité materiály, zpracování, vůle čepele. Konkrétně se zajímám o lock-back pojistku v zytelovém pouzdře. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Já jsem s F1 co do oceli i do zpracování spokojen, výrobně je to ale určitě jeden z nejjednodušších možných přístupů.Ten laminát je výborný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Je to jedna z těch "lepších" značek. Výborná kvalita za docela dobry peníze. Backlocky nedrží jen Spydercu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 (upraveno) Mam TK3 a backlock je zpracovanej skvele, rekl bych ze naprosto bez vule. Skvelej nuz. Nedavno tady nekdo postoval stranku nebo 2 zpatky Fallkniven Gemini (pebe?), treba sem hodi postrehy. edit: i kdyz to nesouvisi s otazkou, nosim ted nejvic Spyderco Caly 3.5 ktery ma taky backlock a moc velka spokojenost. Nikdy jsem nemel Enduru, kde na ten backlock obcas byly nejaky pripominky, ale zatim u Caly naprosta pohoda. Upraveno 6. listopadu 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Ano, ocelové prilozky a G10 ten problém vyřešily :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 ...Nikdy jsem nemel Enduru, kde na ten backlock obcas byly nejaky pripominky, ale zatim u Caly naprosta pohoda. Tak Endura sa s U2, pripadneTK3 neda porovnat uz len skrz paku, ktoru ma ta dlha cepel.. Ale ak sa Enduda pouziva s rozumom, tak nie je ziaden pfoblem.. Ja mam Enduru uz skoro dva roky a uplna spokojnost (viem co si k nej mozem dovolit).. Ani sa nedivim ze je to "kultovka" - nepoznam iny zatvarak s porovnatelnym pomerom dlzky cepele ku hmotnosti noza.. Odoslané z GT-I9100 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Ano, ocelové prilozky a G10 ten problém vyřešily :-) koukam ze jsem to radsi nemel zminovat Jen jsem chtel rict, ze za me Spyderco backlock taky napohodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Jako já nevím, zrovna s endurou bych velkej moment vůči čepu nečekal, spíš než dlouho čepelí je to špatným konceptem.Většinou se řeže částí u rukověti a moment bude plus minus cihla furt stejnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2013 Hřbetní pojistku má v nabídce také Prapor. Jak si stojí pan nožíř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se