grakij Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Izula jako zavírák se už "seká"https://www.facebook.com/photo.php?fbid=755574784464988&set=a.120847491271057.13805.119612831394523&type=1&theater Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Dnesna zostava To Ztčko ti závidím Izula jako zavírák se už "seká"10298809_755574784464988_751347236756580630_n.jpghttps://www.facebook.com/photo.php?fbid=755574784464988&set=a.120847491271057.13805.119612831394523&type=1&theaterNa tenhle nůž jsem hodně zvědavej a pokud splní mé očekávání,tak se usadí na delší dobu v mé kapse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 (upraveno) Diky za info. Ze bychom se prece jen nakonec v dohledne dobe dockali? Sleduju to delsi dobu a prestoze jsem fakt happy s Caly 3.5, tak izula folder asi taky budu muset zkusit....strasne se mi libi od chvili co jsem videl prvni rendery prototypu. Nezkousel jste nekdo Zanduco? Posledni dobou na nej obcas mrknu, spousta verzi, dobra cena, rikal jsem si ze ho koupim tatovi. Nemate nekdo nejake konrektni postrehy? Upraveno 27. května 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 @kloubik taky Zanduco sem tam okouknu, podle fotek to vypadá na fajn EDC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 @kloubik: zancudo som kúpil hneď ako bol na slovensku skladom a som maximálne spokojný. Poistka sedí tak ako má. Rovno z krabičky bol perfektne nabrúsený, chlpy len tak lietali. Otváranie, čap, takisto bez výhrad. Jedinú výhradu mám k zatváraniu. Asi mám veľký palec alebo čo, nie je to úplne stopercentné. Ale to fakt asi záleží na tom, kto má akú ruku a ako mu nôž sadne. Môžem keď tak pre predstavu spraviť nejaké porovnávacie fotky s inými kúskami, čo mám doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Tak jsem si také pořídil nožík. Survival to není, ale do města a na jablko ideální.Je to prcek, Benchmade Small Summit Lake 15056-2, ocel S30V.A protože jsme hodinkovém fóru, tak i jedna fotka pro srovnání velikostí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Pěkný zavíráček Ať dělá radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Dnes dorazil.Strenky buvol,cepel D2,pojistka triad lock a perfektne odvedena prace nozire.Mam z nej radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Tak jsem si také pořídil nožík. Survival to není, ale do města a na jablko ideální. Gratuluju, vypada moc dobre, myslim ze jsem tu tento model zminoval 2 nebo 3 mesice zpatky kdyz bylo uvedeni na trh a porad se mi moc libi. At dobre slouzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Tak mě zas posedlo hledání životního nožíku a může za to inzerát v Prodeji. Kdosi tam nabízí Victorinox Rambler a skoro mi přijde, že by to mohl být on. Chci prostě něco, co budu opravdu nosit furt u sebe. Zatím to vždycky vydrželo nějaký měsíc a pak mě přestalo bavit nosit pouzdýrka na pásku, nebo nože na klipech v kapse. Nakonec nejvíc používám nějaký noname čínský pidinožík, co mám na klíčích.Takže dotaz - nevíte jestli je k mání něco jako ten Rambler ale v placatějším provedení ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Mně dnes dorazil SYKCO 511Jsem hodně zvědavý jaký bude, v ruce je super. Taky čekám co ta super ocel SR101... na broušení to není žádný med.http://www.scrapyardknives.com/sykco-511/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Pekny kusok. Skoda, ze ten choil bud nespravili tak, ze sa don aj ukazovak da stcit, pripadne ho nemuseli davat vobec. Rukovat je super.Inak super ocel by som nazval mozno INFI, SR101 je loziskova 52100.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Gratuluju, vypada moc dobre, myslim ze jsem tu tento model zminoval 2 nebo 3 mesice zpatky kdyz bylo uvedeni na trh a porad se mi moc libi. At dobre slouzi. Diky. Jo, probehl tady diskusi... Je to prijemny malinky nozik, zpracovani na jednicku. Uz pokukuju po jeho vetsim bratricku, asi si dam facku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Tak mě zas posedlo hledání životního nožíku a může za to inzerát v Prodeji. Kdosi tam nabízí Victorinox Rambler a skoro mi přijde, že by to mohl být on. Chci prostě něco, co budu opravdu nosit furt u sebe. Zatím to vždycky vydrželo nějaký měsíc a pak mě přestalo bavit nosit pouzdýrka na pásku, nebo nože na klipech v kapse. Nakonec nejvíc používám nějaký noname čínský pidinožík, co mám na klíčích.Takže dotaz - nevíte jestli je k mání něco jako ten Rambler ale v placatějším provedení ? Ahoj Pozri si victorinox alox minichamp. To by mohol.byt on, tvojho srdca sampion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2014 Strong: Ten choil musím předělat, je fakt dost ostrý. Nůž tě nutí k jednomu úchopu a když bys ho chtěl vzít trochu do toho choilu a přes záštitu, bude tě ten hrot bodat do prstu.Moc si nedokážu představit někoho s fakt velkýma rukama jak by manipuloval s tímhle nožem. Já mám v dlani nějakých 10cm a přes prsty 8,5, to bude hranice. Otec by to držel třemi prsty.Nakonec se to nebrousí vůbec zle, proti S30V mi to přijde lepší, proti 1080 horší ale to není nic neočekávaného.Dobře, tak super ocel je INFI, tohle bude někde pod INFI Busse má prý u SR101 výborný heat treating.Koupil jsem ho za 1550 takže max spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 minule tu niekto hodil odkaz na stranku eshop kde sa daju kupit noze ako skladacky. Proste urob si sam. Nedari sa mi to najst. Help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Ahoj Pozri si victorinox alox minichamp. To by mohol.byt on, tvojho srdca sampionČoveče to už je přenosný železářství, ten bude tlustší a težší než ten rambler. Ten by zas skončil v šupleti - a navíc nějaký špachtle a loupač pomerančů...? Nepamatuju se, že by se mi někdy nepodařilo oloupat cokoliv nožem. Ale díky za tip, člověk nikdy nevi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Já mam tedy do kapsi Victorinox Spartan, myslim že bohatě stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 třeba todle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 A co tak alox cadet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se