Trojan Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 S tim něco uděláme Nevzal by jsi s sebou i to techno na okouknutí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Kilo co to je za para2??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Jaska mozem zobrat aj Techno.. Ta Para2 je z S35VN.. Mal som uz tri a vsetky sli z domu, tak tato hadam vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Treba mi para2 sakra. Nemate dakto na predaj ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Chlapi, nevíte náhodou kde ještě sehnat Wenger Ranger Blaze? Nějak jsem zaspal a není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 (upraveno) Chlapi, nevíte náhodou kde ještě sehnat Wenger Ranger Blaze? Nějak jsem zaspal a není.Nasiel som toto http://www.rybarskepotrebystano.sk/e-shop/action/productdetail/oc/1045966/product/noz-wenger-ranger-17755804-ap-blaze-55.xhtml Neviem ale, ci je to ono.. Upraveno 20. září 2014 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Nasiel som toto http://www.rybarskepotrebystano.sk/e-shop/action/productdetail/oc/1045966/product/noz-wenger-ranger-17755804-ap-blaze-55.xhtml Neviem ale, ci je to ono.. Díky, v podstatě je to ono, ale preferoval bych z ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Treba mi para2 sakra. Nemate dakto na predaj ?Tak to drzim palec pri hladani.. Tato na mna nahodou vyskocila a chnapol som po nej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Kupil som prave v usa obycajnu s30v. Tu je to fakt tazko zohnatelne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 Tak to gratulujem.. Ja som mal dve z S30V, cierna G10 a satin cepel, druhu digicamo s ciernou cepelou a este jednu z CTS-204P.. Je to super noz a neviem vlastne preco so ich pustal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Můj nový přírůstek do sbírky Je to můj první Kershaw Turbulance a taky nůž s asistovaným otevíráním - moc pěkná záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2014 Už ho mám delší dobu, moc ho nešetřím a zatím vše zvládá na výbornou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Nemáte někdo tohohle krasavce? Uvažuju o něm Ta M4 mě láká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 26. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2014 Pisni tylerovi z knife - je z Prahy a momantalne ho pouziva.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Jsem si dneska udělal radost tímhle elegánem. Sice čajna, ale moc pěkná čajna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Tak se rozepiš... co vůle, chod, zámek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Jsem si dneska udělal radost tímhle elegánem. Sice čajna, ale moc pěkná čajna.pěknej, já nedávno stratil tenhle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Nemáte někdo tohohle krasavce? Uvažuju o něm Ta M4 mě láká... Parádní kousek, jaký to je typ ? Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Já už pár měsíců nosim v kapse Kershaw Half Ton s červenýma střenkama. Je to kus zcela určitě vyrobený v číně, ale jsem spokojen. Jako městské lowend edc je fajn. edit: překlep Upraveno 6. října 2014 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Tak se rozepiš... co vůle, chod, zámek...Jsem docela překvapenej zpracováním. Čepel je v ložiscích, jde flipperem úplně vyhodit. Asistenci to nemá. Framelock zapadá tak do jedný třetiny. Vůle 0. Čepel krásně vycentrovaná a holí. Design by Sinkevich, ocel 8Cr13MoV.Akorát ten klip je hrozně na fest, takže chytit to za kapsu džínů je porod. pěknej, já nedávno stratil tenhle prodimg.php.jpgNo, to zamrzí. Nemáš chlastat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se