Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Zajtra dodam foto. Svitilna je sunwayman d20a. Celkom sikovna zalezitost. Ale teraz pokukujem po nitecore srt3.... na tej da20tke je zaujimave to dualne svetlo a dobry format pri zachovani 2xaa bateriek. Vydrz a lumeny su cwlkom schopne. Akurat testujem, kolko vydrzi blikanie cervenej ledky, chcel by som to pouzit na nocny pochod po volovskych vrchoch tu u nas...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajtra dodam foto. Svitilna je sunwayman d20a. Celkom sikovna zalezitost. Ale teraz pokukujem po nitecore srt3.... na tej da20tke je zaujimave to dualne svetlo a dobry format pri zachovani 2xaa bateriek. Vydrz a lumeny su cwlkom schopne. Akurat testujem, kolko vydrzi blikanie cervenej ledky, chcel by som to pouzit na nocny pochod po volovskych vrchoch tu u nas...

Slubene foto nejako meska.. Som zvedavyyy :-P
Odkaz ke komentáři

Tak konečně dorazily nové kousky a tak bych se rád pochlubil.

V sobotu jsem je vzal na výlet a něco nafotil.

Nejvíce mě zaujal CRKT FOSSIL, ten mi udělal opravdu radost.

Je to opravdu bytelná kudla s krásným chodem čepele - až bych to na první pohled nečekal. IKBS systém dělá svoje :-)

post-12328-0-43940300-1415695772_thumb.jpg

post-12328-0-47027600-1415695895_thumb.jpg

post-12328-0-52015000-1415696539_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak konečně dorazily nové kousky a tak bych se rád pochlubil.

V sobotu jsem je vzal na výlet a něco nafotil.

Nejvíce mě zaujal CRKT FOSSIL, ten mi udělal opravdu radost.

Je to opravdu bytelná kudla s krásným chodem čepele - až bych to na první pohled nečekal. IKBS systém dělá svoje :-)

Tak jak na "značkový" kudličky moc nejsem, tahle je fakt pěkná a asi bych za to i připlatil.. :-)

I když sama vo sobě není předražená..

Upraveno uživatelem Jeremy
Odkaz ke komentáři

Návštěvník cecil

Wizard:Taky ho mám dokonce již po druhé.Prvně jsem mněl celočernou verzi polozubatku a ted tuto hladkou verzi.Je to perfektní kudla.Přesný chod,velmi pevná bez vůlí.Tvar nemá chybu.Ikoma fossil co postnul kolega výše je rovněž krásný kousek.CRKT dělá velmi slušné nože.Na práci ted používám ještě CRKT Crawford Kasper to je macek.

Odkaz ke komentáři

Pánové, jaké byste mi doporučili kuchyňské nože a kde koupit? Mám představu nějakého většího na maso s něčím středním. Hlavně ať to drží ostří...

např. tohle

http://www.mujnuz.cz/noze/noze-kuchynske-reznicke/zwilling-five-star---set-3ks-nozu/

Upraveno uživatelem Wanderer
Odkaz ke komentáři

Všichni mi tu doporučovali Wusthov ze Solingenu. Tak jsem je koupil, 7mi dílná sada za myslím 7.000,- CZK a jsem fakt spokojenej. To jsou nože na celej život a ne jak to máslo od tescomy :-)

http://www.noze-pok.cz/blok_s_nozi_wusthof_dreizack_solingen-sada_nozu_grand_prix_ii_%287ks%29_9851-2~z238.html

Odkaz ke komentáři

Však nemusíš kupovat celou sadu. Já taky nejvíc používám ten 20 cm klasiku na všechno a jeden malej když třeba loupu česnek nebo tak :-) Ale musím říct, že když přivezu ještě horkej chleba, tak se i ten dlouhej zubatej nůž na chleba hodí :-)

horkej chleba se nekrájí

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...