kilosunky Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 A vcera na potulkach prirodou tito spolocnici No pekne, prosim ta, mohol by si ten HCK cvaknut so ZT 0560?? A aku tam mas cepel - elmax??Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Je to elmax. 560tku uz nemam, vyber si daco ine . Co tak pri malej alebo velkej sebke alebo umaku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Kludne, cvakni to s cim mas, nech mam pojem o velkosti..Dik Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Huhu4d a já se pro změnu zas zeptám na tu svítilničku, co je to zač? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Zajtra dodam foto. Svitilna je sunwayman d20a. Celkom sikovna zalezitost. Ale teraz pokukujem po nitecore srt3.... na tej da20tke je zaujimave to dualne svetlo a dobry format pri zachovani 2xaa bateriek. Vydrz a lumeny su cwlkom schopne. Akurat testujem, kolko vydrzi blikanie cervenej ledky, chcel by som to pouzit na nocny pochod po volovskych vrchoch tu u nas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Zajtra dodam foto. Svitilna je sunwayman d20a. Celkom sikovna zalezitost. Ale teraz pokukujem po nitecore srt3.... na tej da20tke je zaujimave to dualne svetlo a dobry format pri zachovani 2xaa bateriek. Vydrz a lumeny su cwlkom schopne. Akurat testujem, kolko vydrzi blikanie cervenej ledky, chcel by som to pouzit na nocny pochod po volovskych vrchoch tu u nas...Slubene foto nejako meska.. Som zvedavyyy :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 Nestihacka Odhora:EnzoGerber propelHyperionKabar 1217? Ten najvacsi proste.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Tak konečně dorazily nové kousky a tak bych se rád pochlubil.V sobotu jsem je vzal na výlet a něco nafotil.Nejvíce mě zaujal CRKT FOSSIL, ten mi udělal opravdu radost.Je to opravdu bytelná kudla s krásným chodem čepele - až bych to na první pohled nečekal. IKBS systém dělá svoje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Cosi přišlo ... není špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 14. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 (upraveno) Tak konečně dorazily nové kousky a tak bych se rád pochlubil.V sobotu jsem je vzal na výlet a něco nafotil.Nejvíce mě zaujal CRKT FOSSIL, ten mi udělal opravdu radost.Je to opravdu bytelná kudla s krásným chodem čepele - až bych to na první pohled nečekal. IKBS systém dělá svoje :-)Tak jak na "značkový" kudličky moc nejsem, tahle je fakt pěkná a asi bych za to i připlatil.. :-)I když sama vo sobě není předražená.. Upraveno 14. listopadu 2014 uživatelem Jeremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 Wizard:Taky ho mám dokonce již po druhé.Prvně jsem mněl celočernou verzi polozubatku a ted tuto hladkou verzi.Je to perfektní kudla.Přesný chod,velmi pevná bez vůlí.Tvar nemá chybu.Ikoma fossil co postnul kolega výše je rovněž krásný kousek.CRKT dělá velmi slušné nože.Na práci ted používám ještě CRKT Crawford Kasper to je macek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Tak od vcera som stastnym majitelom novej oranzady :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Wenger Ranger 55 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 (upraveno) Pánové, jaké byste mi doporučili kuchyňské nože a kde koupit? Mám představu nějakého většího na maso s něčím středním. Hlavně ať to drží ostří...např. tohlehttp://www.mujnuz.cz/noze/noze-kuchynske-reznicke/zwilling-five-star---set-3ks-nozu/ Upraveno 16. listopadu 2014 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Všichni mi tu doporučovali Wusthov ze Solingenu. Tak jsem je koupil, 7mi dílná sada za myslím 7.000,- CZK a jsem fakt spokojenej. To jsou nože na celej život a ne jak to máslo od tescomy :-) http://www.noze-pok.cz/blok_s_nozi_wusthof_dreizack_solingen-sada_nozu_grand_prix_ii_%287ks%29_9851-2~z238.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Díky za tip, ale je jich zbytečně moc. Dva tři stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Však nemusíš kupovat celou sadu. Já taky nejvíc používám ten 20 cm klasiku na všechno a jeden malej když třeba loupu česnek nebo tak :-) Ale musím říct, že když přivezu ještě horkej chleba, tak se i ten dlouhej zubatej nůž na chleba hodí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 16. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2014 Zwiling nebo Wusthof, je to fuk... kvalitní jsou oba dva, Zwiling má pro mě příjemnější rukojeť... poměr cena/výkon má dobrý p. Pok... http://www.pok.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 Však nemusíš kupovat celou sadu. Já taky nejvíc používám ten 20 cm klasiku na všechno a jeden malej když třeba loupu česnek nebo tak :-) Ale musím říct, že když přivezu ještě horkej chleba, tak se i ten dlouhej zubatej nůž na chleba hodí :-)horkej chleba se nekrájí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 17. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2014 No a co s ním mám dělat, když ho přinesu domů a mám připravenou gulášovku ? Koukat na něj a foukat ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se