Frantik Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Je to krasnej nuz. Skoda, ze Mikov se za ty leta nikam neposunul - tenhle nuz mohl byt jejich bestseller. Tvary cepeli, zuby, klip na kapsu, sroubovane prilozky, apod. Proste trochu jit s dobou. Viz. Microtech Cobra - ten kdyz jsem videl, sednul jsem si na prdel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Proc bych tímhle nožem mazal chleba? Na to je snad priborak, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Proc bych tímhle nožem mazal chleba? Na to je snad priborak, ne? :-)máš recht .... měl sem tendle a je to určený na zabíjení lidí (třeba) ..... ani sem ho moc nevotevíral, páč sem se dycky říznul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Kwaiken je ve VG10. Konečně... asi do něj praštím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 (upraveno) Jeden titanovy je akurat v inzercii na knife.. EDIT: Tak sorry, tamten je z AUS-8.. Upraveno 5. února 2015 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 máš recht .... měl sem tendle a je to určený na zabíjení lidí (třeba) ..... ani sem ho moc nevotevíral, páč sem se dycky říznul krasnej, ten si pamatuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Vyhazovák od mikovu je nádhernej, ale to zpracování, no tyvole, to je hrozný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Kwaiken v carbonu a VG10 je nádhera ...taky jsem ho chtěl, ale jak jsem četl recenze, kvalita provedení kolísá, člověk musí mít štěstí na dobrej kousek a to nechci riskovatKwaiken je ve VG10. Konečně... asi do něj praštím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Já měl ten jejich velký framelock v titanu, nevim jak se jmenuje ale v ČR za něj chtějí skoro 5k a ta kvalita tam není. Ono i některé Spyderco nefunguje úplně jak má ale většinou se dá poladit, viz moje Military... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Epicenter to byl :-) tam je taky VG10 a myslím, že už to bude dost na hraně, vzhledem k tomu chippingu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 5. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Vyhazovák od mikovu je nádhernej, ale to zpracování, no tyvole, to je hrozný To možná ty základní řady přímo od Mikovu.. (I když jeden mám taky a až na ocel horší kvality s ním nemám problém). U toho mýho na fotce je buvolí roh, rytiny, damasteel, filework, parádně dovírá, hladce otvírá, žádný vůle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Teď je jeden Predátor po úpravách od mistra Hanese v prodeji na knife. http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&m=663858#663858 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 To možná ty základní řady přímo od Mikovu...... No jasně, přece to, že je to základní řada neznamená, že to zpracování má být tak děsný jak je, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psycho.path Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 ...líbí se mi, ale zkus s ním mazat chleba atd. Mě se taky moc líbí, a mazání chleba není třeba se báti, myslím že by to mělo jít:o) Já jsem měl zprvu taky zábrany, ale jelikož nelovím, tak jsem nějaké využití najít musel:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Nejsem v nožích nijak kovaný, proto asi dost hloupý dotaz:Čím nabrousím kuchyňské nože? Nejsou to asi žádné super nože, taková klasická domácí sebranka, ale rozpadl se mi starý brousek od Fiskarsu a už párkrát jsem se spálil nákupem různých udělátek.Výsledek špatný.Co tedy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Ja na kuchynaky pouzivam keramicke tycinky, ktore vyraba chlapik z knife.cz, potom mam plochy rozsutec (na vyhladenie ostria) a pripadne ked sa ku mne dostane nejaky extra tupy kuchynak, tak ho vezmem Lanskym.. Moznosti je nespocetne mnozstvo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 (upraveno) Nejsem v nožích nijak kovaný, proto asi dost hloupý dotaz:Čím nabrousím kuchyňské nože? Nejsou to asi žádné super nože, taková klasická domácí sebranka, ale rozpadl se mi starý brousek od Fiskarsu a už párkrát jsem se spálil nákupem různých udělátek.Výsledek špatný.Co tedy? pokud jsou na tom opravdu zle, nech je přebrousit někým, kdo to umí na kameni. Pokud jsou ještě jakštakš a ty je potřebuješ "jen" udržovat v kondici, doporučuji tužkový brousek od victorinoxu. Na ty obyč kuchyňáky je nejlepší, rychlý, protože má hrubší grit a můžeš na něm ladit i jen fazetku, má na sobě z keramiky "véčko". Cenově naprosto oukej - asi tři stovky. Upraveno 8. února 2015 uživatelem morepower Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 Zdravím pánové,zatím se nože pro mě jeví jako větší penězožrout než hodinky.Nová akvizice v podobě Brous Blades Mini Division střenka G10 + čepel D2 stonewash.Nádherná kudla, světe div se bez kuličkových ložisek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 (upraveno) obrbobr: krásná kudla!Trochu mi připomíná můj nejoblíbenější nůž Kershaw Turbulence. Upraveno 10. února 2015 uživatelem ondra.palas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 10. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2015 obrbobr: krásná kudla!Trochu mi připomíná můj nejoblíbenější nůž Kershaw Turbulence.máš pravdu ... malé srovnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se