Přejít na obsah

Nože


Doporučené příspěvky

Je to krasnej nuz. Skoda, ze Mikov se za ty leta nikam neposunul - tenhle nuz mohl byt jejich bestseller. Tvary cepeli, zuby, klip na kapsu, sroubovane prilozky, apod. Proste trochu jit s dobou. Viz. Microtech Cobra - ten kdyz jsem videl, sednul jsem si na prdel.

post-643-0-42096500-1423122810_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO

Proc bych tímhle nožem mazal chleba? Na to je snad priborak, ne? :-)

máš recht .... měl sem tendle a je to určený na zabíjení lidí (třeba) ..... ani sem ho moc nevotevíral, páč sem se dycky říznul 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kwaiken v carbonu a VG10 je nádhera ...

taky jsem ho chtěl, ale jak jsem četl recenze, kvalita provedení kolísá, člověk musí mít štěstí na dobrej kousek a to nechci riskovat

Kwaiken je ve VG10. Konečně... asi do něj praštím

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já měl ten jejich velký framelock v titanu, nevim jak se jmenuje ale v ČR za něj chtějí skoro 5k a ta kvalita tam není. Ono i některé Spyderco nefunguje úplně jak má ale většinou se dá poladit, viz moje Military...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vyhazovák od mikovu je nádhernej, ale to zpracování, no tyvole, to je hrozný  :sad01_anim:

To možná ty základní řady přímo od Mikovu.. (I když jeden mám taky a až na ocel horší kvality s ním nemám problém). 

U toho mýho na fotce je buvolí roh, rytiny, damasteel, filework, parádně dovírá, hladce otvírá, žádný vůle..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...líbí se mi, ale zkus s ním mazat chleba atd.

 

Mě se taky moc líbí, a mazání chleba není třeba se báti, myslím že by to mělo jít:o) Já jsem měl zprvu taky zábrany, ale jelikož nelovím, tak jsem nějaké využití najít musel:o)

post-2213-0-14950700-1423341821_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem v nožích nijak kovaný, proto asi dost hloupý dotaz:

Čím nabrousím kuchyňské nože? Nejsou to asi žádné super nože, taková klasická domácí sebranka, ale rozpadl se mi starý brousek od Fiskarsu a už párkrát jsem se spálil nákupem různých udělátek.

Výsledek špatný.

Co tedy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem v nožích nijak kovaný, proto asi dost hloupý dotaz:

Čím nabrousím kuchyňské nože? Nejsou to asi žádné super nože, taková klasická domácí sebranka, ale rozpadl se mi starý brousek od Fiskarsu a už párkrát jsem se spálil nákupem různých udělátek.

Výsledek špatný.

Co tedy?

 

pokud jsou na tom opravdu zle, nech je přebrousit někým, kdo to umí na kameni. Pokud jsou ještě jakštakš a ty je potřebuješ "jen" udržovat v kondici, doporučuji tužkový brousek od victorinoxu. Na ty obyč kuchyňáky je nejlepší, rychlý, protože má hrubší grit a můžeš na něm ladit i jen fazetku, má na sobě z keramiky "véčko". Cenově naprosto oukej - asi tři stovky.

 

 

post-3552-0-72320400-1423435071_thumb.jpg

Upraveno uživatelem morepower
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím pánové,

zatím se nože pro mě jeví jako větší penězožrout než hodinky.

Nová akvizice v podobě Brous Blades Mini Division střenka G10 + čepel D2 stonewash.

Nádherná kudla, světe div se bez kuličkových ložisek.

 

post-12328-0-83409000-1423573134_thumb.jpg

post-12328-0-76202400-1423573334_thumb.jpg

post-12328-0-46943800-1423573362_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...