Návštěvník Tada Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 a výborně se vyjímá v igelitovém pytlíku jako příloha spisu "obviněný Vopička" s podtitulem "§219" Já preferuji termíny jako zabití v sebeobraně, nešťasná souhra okolností atd. Jednou budou paragrafy moje práce
Onisan Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 to je sice chvályhodné, ale uý jsem viděl několik právníků kteří u výslechu (který se týkal jich samotných) koktali jako malí kluci jedna věc je teorie § 13 a pod. (dost mněpobavila nešťastná souhra okolností) a pak skutečnost
Gilius Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 jo...to je pravda.....ale to samé se týká i těch onehandů.....
Onisan Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 znáš nějaké soudce? byl si někdy u trestního senátu? Věř, že to může hrátdost podstatnou roli... Může a nemusí... ale už to "může" stojí za zamyšlení, nemluvě o majoritní společnosti která tě má za nenormálního když máš ten onehand a za psychopata pokud někdo zjistí, že máš nůž s pevnou čepelí...
Gilius Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 znám a nebyl(respektive...byl,jako svědek,několikráte.....nebo ještě jinak...pracovně). Právě proto píšu,že i onehand už "smrdí".....
Návštěvník Tada Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 to je sice chvályhodné, ale uý jsem viděl několik právníků kteří u výslechu (který se týkal jich samotných) koktali jako malí kluci jedna věc je teorie § 13 a pod. (dost mněpobavila nešťastná souhra okolností) a pak skutečnost Proto je lepší u výslechu držet hubu U pár soudů už jsem se byl podívat. České justici nedůvěřuji už ze zásady, tím spíš, že o tom něco vím a jednou se v tom prostředí budu třeba pohybovat.
Onisan Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 Proto je lepší u výslechu držet hubu U pár soudů už jsem se byl podívat. České justici nedůvěřuji už ze zásady, tím spíš, že o tom něco vím a jednou se v tom prostředí budu třeba pohybovat. a uměl by si mlčet? Uměl by si mlčet po tom co si tě vezmou do práce dva policajti, ty máš za sebou stresující situaci která vyvrcholila tím, že si do někoho vrazil kudlu a ještě teď se chvěješ?
Návštěvník Tada Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 a uměl by si mlčet? Uměl by si mlčet po tom co si tě vezmou do práce dva policajti, ty máš za sebou stresující situaci která vyvrcholila tím, že si do někoho vrazil kudlu a ještě teď se chvěješ? Zajímavá otázka. Proto u sebe nůž nenosím tak často, skoro vůbec. Sám chci věřit tomu, že bych mlčet uměl. Nemám úplně slabou psychiku a umím se zavřít do sebe a otázky nevnímat... V nejbližší době bych to však nerad zkoušel
Gilius Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 a uměl by si mlčet? Uměl by si mlčet po tom co si tě vezmou do práce dva policajti, ty máš za sebou stresující situaci která vyvrcholila tím, že si do někoho vrazil kudlu a ještě teď se chvěješ? mno...tady už je otázkou,co je to za policajty......a hodně o tom,co jsi za náturu.......
Onisan Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 to gilius: to už jenom teoretizuješ a utíkáš z lopaty... Stačí průměrnej policajt a "chvilka" na služebně... 90% všech borců se rozmluví...
cali Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 Díky vánočnímu dárku jsem zjistil, že bych si měl zakoupit další nůž. Prohlédl jsem si nabídku a zaujali mě výrobky Spyderco, konkrétně Endura a Police. Máte prosím reference na tuto značku, o jak kvalitní nože se jedná, eventuálně doporučte prosím nějakého jiného výrobce. Snow ty si podla mna clovek s vkusom (aspon teda v hodinkach) a ako takeho ta v stotisicovych seriach vyrabany tovarensky noz nemoze uspokojit (urcite nie na dlho). S. rozhodne nie su zle noze, ale za tie peniaze ..... no proste 4 litre, daju sa pokial ide o noze investovat aj lepsie ..... posmiruj chvilu predajne vlakno Noziarov na Knife.cz a urcite si vyberies .... za dve take spyderka uz bude naozaj luxusny hand-czech made kus s bohatymi moznostami individualizacie.
Conrad Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 A nejlepší je velikánsky bowie nošený na zádech jako Krokodýl Dundee
Návštěvník Tada Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 to gilius: to už jenom teoretizuješ a utíkáš z lopaty... Stačí průměrnej policajt a "chvilka" na služebně... 90% všech borců se rozmluví... Protože 90% všech borců do někoho vrazí nůž z blbosti nebo ze zločiných úmyslů. Nemaj v hlavě moc pořádek. Nůž je spolu s pistolí naprosto finálním řešením konfliktu.
Onisan Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 a ty si chytřejší? Ono se totiž rozmluví i 90% bílejch límečků po spáchání své TČ
Conrad Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 (upraveno) Snow ty si podla mna clovek s vkusom (aspon teda v hodinkach) a ako takeho ta v stotisicovych seriach vyrabany tovarensky noz nemoze uspokojit (urcite nie na dlho). S. rozhodne nie su zle noze, ale za tie peniaze ..... no proste 4 litre, daju sa pokial ide o noze investovat aj lepsie ..... posmiruj chvilu predajne vlakno Noziarov na Knife.cz a urcite si vyberies .... za dve take spyderka uz bude naozaj luxusny hand-czech made kus s bohatymi moznostami individualizacie. Není to až tak docela pravda, Tenaciouse jsem koupil za 1000kč a když ho ztratím nebo zničím,koupím nový.Na opravdu kvalitní zavírák od Pokorného,Mata počítej tak od 6000 výše a když to znásobíš 2 bude i na Buddyho Westona. Docela kvalitní zavíráky za rozumnou cenu najdes tady www.pajl-noze.cz typ fox i když nevím,zda lovecký styl bude pro tebe to pravé ořechové Upraveno 28. prosince 2008 uživatelem Conrad
Gilius Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 to gilius: to už jenom teoretizuješ a utíkáš z lopaty... Stačí průměrnej policajt a "chvilka" na služebně... 90% všech borců se rozmluví... neutíkám nikam......mluvím o své zkušenosti.....proto píšu,že záleží na tom,co je za policajta(starej pardál? Mladej?Drsoň?? Psycholog???).....Ty máš zkušenost jinou...OK.... A jasně....rozmluví...jde o to kdy a jak.... Na klasickou otázku:"tak mi popiš,co se stalo?" je tolik odpovědí......
cali Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 Není to až tak docela pravda, Tenaciouse jsem koupil za 1000kč a když ho ztratím nebo zničím,koupím nový.Na opravdu kvalitní zavírák od Pokorného,Mata počítej tak od 6000 výše a když to znásobíš 2 bude i na Buddyho Westona Ja som vychadzal z toho ze POLICE stoji u nas hodne vyse 4K (ten noz za to nemoze mozu za to marze a clo) ... tak ci tak tie 4 je podla mna za taky noz uz moc..... plati to obecne o vsetkych lepsich nozikoch z dovozu ze pokial to chces u nas a so vsetkou paradou tak sa prehnes. A ked uz sa prehnut tak preco nie pre nieco, co za to aj stoji. Navyse mas aspon istotu ze zivis toho kto tu kudlu naozaj vyrobil a nie smelinarov.
Návštěvník Tada Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 a ty si chytřejší? Ono se totiž rozmluví i 90% bílejch límečků po spáchání své TČ Tvrdit že jsem chytřejší to by nebylo dvakrát chytré. A i kdybych byl někdy vylsýchán policií kvůli TČ, tak o tom tady psát nebudu
Conrad Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 (upraveno) Ja som vychadzal z toho ze POLICE stoji u nas hodne vyse 4K (ten noz za to nemoze mozu za to marze a clo) ... tak ci tak tie 4 je podla mna za taky noz uz moc..... plati to obecne o vsetkych lepsich nozikoch z dovozu ze pokial to chces u nas a so vsetkou paradou tak sa prehnes. A ked uz sa prehnut tak preco nie pre nieco, co za to aj stoji. Navyse mas aspon istotu ze zivis toho kto tu kudlu naozaj vyrobil a nie smelinarov. Tenhle mu udělá stejnou službu jako police myslím, že bandicoot to může potvrdit http://www.noze-nuz.com/spyderco/C122GP.php btw s cenou police jsi také na omylu http://www.noze-nuz.com/spyderco/police.php Upraveno 28. prosince 2008 uživatelem Conrad
cali Odesláno 28. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2008 Tenhle mu udělá stejnou službu jako police myslím, že bandicoot to může potvrdit http://www.noze-nuz.com/spyderco/C122GP.php btw s cenou police jsi také na omylu http://www.noze-nuz.com/spyderco/police.php no dobre ale kto by nosil studeny plechac ktory ti v zime primrzne k prackam myslel som samozrejme toto http://www.noze-nuz.com/spyderco/SC7GP3.php
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se