Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Čistě ze zvědavosti jsem objednal Ganzo G727, docela mě zajímá jak ta jejich 440C na tom opravdu je.

Je doma, zatím toho ještě moc nenařezal, ale první dojmy jsou pozitivní, za ty prachy.

Vše sedí, čepel je vycentrovaná a krásně chodí. Akorát příložky mají na jednom místě z vnitřní strany takový neobrobek.

Ničemu nevadí, ničemu nepřekáží, ale je tam. Jediné slabé místo vidím v pružince, která drží pojistku, no uvidíme.

ganzo-1_zps0futdqln.jpg

ganzo-4_zpsqb4ecgw8.jpg

ganzo-5_zpslhuuvrk8.jpg

ganzo-2_zpsk83tubzi.jpg

ganzo-3_zps39ruvk4i.jpg

ganzo-6_zpsilkqd2cg.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je doma, zatím toho ještě moc nenařezal, ale první dojmy jsou pozitivní, za ty prachy.

Vše sedí, čepel je vycentrovaná a krásně chodí. Akorát příložky mají na jednom místě z vnitřní strany takový neobrobek.

Ničemu nevadí, ničemu nepřekáží, ale je tam. Jediné slabé místo vidím v pružince, která drží pojistku, no uvidíme.

vypada hodne dobre taky nad nim zvazuji  :-) jak je to s vuli cepele.

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Ja som ich potazkal na 2 vystavach, ale nepacilo sa mi finalne spracovanie za tu cenu.. Tvarovo super, pacia sa mi, ale ked som chytil do ruky, mal som vela vyhrad na nedotiahnute detaily, ci uz funkcne alebo esteticke. Mozno zavisi aj od konkretneho modelu.. Pravdou je, ze rok po roku to bolo lepsie.

Odkaz ke komentáři

Daj link :)

Vyrábí to http://www.konol.cz/ ,ale na stránkách to nemají :(.Předvedli to teď na výstavě,tuším v Příbrami.Něco bylo na knife,mě to hodil na facebook kámoš,tak jsem neodolal a objednal :) jo a cena s pouzdrem 2 kila :D

Upraveno uživatelem Juraj11
Odkaz ke komentáři

mám ten samej názor, viděl jsem je na jaře v Praze a ty peníze co zato chtěj bych nedal.

Vystavovali tam nože, které byly (sami kluci přiznali) nedodělaný - to jsem opravdu nechápal?

Ja som ich potazkal na 2 vystavach, ale nepacilo sa mi finalne spracovanie za tu cenu.. Tvarovo super, pacia sa mi, ale ked som chytil do ruky, mal som vela vyhrad na nedotiahnute detaily, ci uz funkcne alebo esteticke. Mozno zavisi aj od konkretneho modelu.. Pravdou je, ze rok po roku to bolo lepsie.

Odkaz ke komentáři

Mam tu jeden nozovy zazitok zo Spanielska pre pobavenie. Zena tam bola sluzobne a ako sa na dobru zenu patri, kupila mi tam noz. Nechceli ju s nim ale pustit do vlaku (Madrid-Zaragoza), nakoniec to nejak ukecala tak s nou poslali do vlaku tajneho ze ju bude akoze strazit(asi tam tajni nemaju co na praci) s tym, ze ked dojde na miesto, tak ma noz poslat postou do CR, lebo nazad by to uz vraj nepreslo. Tak sa aj stalo, ale nechceli ho poslat "tracked" bo vraj nema spaitocnu spanielsku adresu, tak ho poslala non-tracked a ako sa na taku zasielku patri, tak to niekto(s najvacsou pravdepodobnostou na CP) stopil. No takze sme o skusenost bohatsi a nejaky postar ma pekny spanielsky nozik.

Odkaz ke komentáři

Mam tu jeden nozovy zazitok zo Spanielska pre pobavenie. Zena tam bola sluzobne a ako sa na dobru zenu patri, kupila mi tam noz. Nechceli ju s nim ale pustit do vlaku (Madrid-Zaragoza), nakoniec to nejak ukecala tak s nou poslali do vlaku tajneho ze ju bude akoze strazit(asi tam tajni nemaju co na praci) s tym, ze ked dojde na miesto, tak ma noz poslat postou do CR, lebo nazad by to uz vraj nepreslo. Tak sa aj stalo, ale nechceli ho poslat "tracked" bo vraj nema spaitocnu spanielsku adresu, tak ho poslala non-tracked a ako sa na taku zasielku patri, tak to niekto(s najvacsou pravdepodobnostou na CP) stopil. No takze sme o skusenost bohatsi a nejaky postar ma pekny spanielsky nozik.

Prosimtě, to tam dělají ve vlakách kontroly jak na letišti nebo co?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...