kupko Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Stál 600,- peněz.Spáchal ho Pavel Cibuliak, cibulky@centrum.cz, telefon 602 183 460 a je z Březníku, kousek od Náměště nad Oslavou.Skupina, se kterou vystupuje se tuším jmenuje Grál.Dekuji za info :-) cena super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Čistě ze zvědavosti jsem objednal Ganzo G727, docela mě zajímá jak ta jejich 440C na tom opravdu je. Je doma, zatím toho ještě moc nenařezal, ale první dojmy jsou pozitivní, za ty prachy. Vše sedí, čepel je vycentrovaná a krásně chodí. Akorát příložky mají na jednom místě z vnitřní strany takový neobrobek.Ničemu nevadí, ničemu nepřekáží, ale je tam. Jediné slabé místo vidím v pružince, která drží pojistku, no uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Môj momentálny obľúbenec szabofly, dokým nepríde niečo nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Je doma, zatím toho ještě moc nenařezal, ale první dojmy jsou pozitivní, za ty prachy. Vše sedí, čepel je vycentrovaná a krásně chodí. Akorát příložky mají na jednom místě z vnitřní strany takový neobrobek.Ničemu nevadí, ničemu nepřekáží, ale je tam. Jediné slabé místo vidím v pružince, která drží pojistku, no uvidíme.vypada hodne dobre taky nad nim zvazuji :-) jak je to s vuli cepele. Upraveno 12. září 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Stranová vůle žádná, na pojistce téměř neznatelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 3. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2015 Moja karbonova enklava.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2015 Pánové nevlastní tu někdo nuz od TK Knives? Narazil jsem na jejich stránky a některé kousky vypadají dost dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 13. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2015 Ja som mal zatvarak ale nebol som spokojny. Kamos ma tiez od nich zatvarak a jeho je uplne paradny, o triedu lepsie spracovanie. Urcite by som ti odporucal ist noze omakat a odskusat predtym nez kupis... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Ja som ich potazkal na 2 vystavach, ale nepacilo sa mi finalne spracovanie za tu cenu.. Tvarovo super, pacia sa mi, ale ked som chytil do ruky, mal som vela vyhrad na nedotiahnute detaily, ci uz funkcne alebo esteticke. Mozno zavisi aj od konkretneho modelu.. Pravdou je, ze rok po roku to bolo lepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Dnes objednáno-pěkná vychytávka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Daj link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 (upraveno) Daj link Vyrábí to http://www.konol.cz/ ,ale na stránkách to nemají .Předvedli to teď na výstavě,tuším v Příbrami.Něco bylo na knife,mě to hodil na facebook kámoš,tak jsem neodolal a objednal jo a cena s pouzdrem 2 kila Upraveno 14. září 2015 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 To nechápu. To je nástroj na napichování klobásy?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 Takzvaný frankfurter wurstpicker :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 To nechápu. To je nástroj na napichování klobásy??Na krájení a napichování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 14. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2015 mám ten samej názor, viděl jsem je na jaře v Praze a ty peníze co zato chtěj bych nedal.Vystavovali tam nože, které byly (sami kluci přiznali) nedodělaný - to jsem opravdu nechápal?Ja som ich potazkal na 2 vystavach, ale nepacilo sa mi finalne spracovanie za tu cenu.. Tvarovo super, pacia sa mi, ale ked som chytil do ruky, mal som vela vyhrad na nedotiahnute detaily, ci uz funkcne alebo esteticke. Mozno zavisi aj od konkretneho modelu.. Pravdou je, ze rok po roku to bolo lepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 to Klotzman: Pěknej kousek. Dělá i zavíráky, nebo jen pevný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Mam tu jeden nozovy zazitok zo Spanielska pre pobavenie. Zena tam bola sluzobne a ako sa na dobru zenu patri, kupila mi tam noz. Nechceli ju s nim ale pustit do vlaku (Madrid-Zaragoza), nakoniec to nejak ukecala tak s nou poslali do vlaku tajneho ze ju bude akoze strazit(asi tam tajni nemaju co na praci) s tym, ze ked dojde na miesto, tak ma noz poslat postou do CR, lebo nazad by to uz vraj nepreslo. Tak sa aj stalo, ale nechceli ho poslat "tracked" bo vraj nema spaitocnu spanielsku adresu, tak ho poslala non-tracked a ako sa na taku zasielku patri, tak to niekto(s najvacsou pravdepodobnostou na CP) stopil. No takze sme o skusenost bohatsi a nejaky postar ma pekny spanielsky nozik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 to Klotzman: Pěknej kousek. Dělá i zavíráky, nebo jen pevný?Já viděl jen pevný, ale kdoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2015 Mam tu jeden nozovy zazitok zo Spanielska pre pobavenie. Zena tam bola sluzobne a ako sa na dobru zenu patri, kupila mi tam noz. Nechceli ju s nim ale pustit do vlaku (Madrid-Zaragoza), nakoniec to nejak ukecala tak s nou poslali do vlaku tajneho ze ju bude akoze strazit(asi tam tajni nemaju co na praci) s tym, ze ked dojde na miesto, tak ma noz poslat postou do CR, lebo nazad by to uz vraj nepreslo. Tak sa aj stalo, ale nechceli ho poslat "tracked" bo vraj nema spaitocnu spanielsku adresu, tak ho poslala non-tracked a ako sa na taku zasielku patri, tak to niekto(s najvacsou pravdepodobnostou na CP) stopil. No takze sme o skusenost bohatsi a nejaky postar ma pekny spanielsky nozik.Prosimtě, to tam dělají ve vlakách kontroly jak na letišti nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se