roland0 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Já jsem si nadělil "hiromoto saku hocho" od Dictum, v kuchyni je to skvělý pomocník, měl být na vánoce, ale už pomalu chytá patinu Spolu s opinelem n.10 je to super dvojka, za pár peněz zcela dostačující kuchyňská výbava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Ja z dovodu nejakej rodinnej povery pod strmcekom nenajdem nic ostre. Vraj sa nemaju davat ostre veci tak ja som si nadelil zippo zapalovac limitku na rok 2016....Postupne ustupujem od hromadenia nozov a k hodiniek ku dalsej hovadine a vyzera ze to budu zippo zapalovace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Inac kilo ta 940tka je asi top noz co som nosil po vreckach. Rozmyslam ze sa k nemu vratim v karbone. Perfektna vaha, dlzka cepele ideal a ani neposobi odstrasujuco na nenoziarov... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 První pomazání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 (upraveno) Parada Díky, ten rok čekání se vyplatil Upraveno 14. prosince 2015 uživatelem Juraj11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 14. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2015 Inac kilo ta 940tka je asi top noz co som nosil po vreckach. Rozmyslam ze sa k nemu vratim v karbone. Perfektna vaha, dlzka cepele ideal a ani neposobi odstrasujuco na nenoziarov...Njn, je to dobra kudlicka.. Mal som klasiku hlinikovu v S30V, aj karbonovu v S90V a teraz mam G10novu v CPM-20CV.. Snad sa ohreje dlhsie ako karbonova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Uz mi ide od patrika jedna tak som zvedavy. Karbon som.este nemal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BenelliTree Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Já jsem si nadělil "hiromoto saku hocho" od Dictum, v kuchyni je to skvělý pomocník, měl být na vánoce, ale už pomalu chytá patinu Spolu s opinelem n.10 je to super dvojka, za pár peněz zcela dostačující kuchyňská výbava Zdravím mohl bych se zeptat odkud sis nůž pořídil? A jak se ti s ním dělá celkem malý. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 (upraveno) Fajn test kuchyňských nožů. Je tam i ten Hiromoto Saku Hocho (asi ho taky prubnu).http://www.noze-nuz.com/recenze/test_kuchynaku/test_kuchynskych_nozu.php Upraveno 15. prosince 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BenelliTree Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 No už jsem se na to koukal a za tu cenu už je na cestě tak jsem zvědavý. Vypadá pěkně a jen ho chválí. Jenom doufám ze mi ho hned manželka nenechá někde ležet ve vodě nebo hodí mezi nádobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Zdravím mohl bych se zeptat odkud sis nůž pořídil? A jak se ti s ním dělá celkem malý. Díkypořídil jsem z http://www.noze-nuz.com/ Svou velikostí je ideální na zeleninu, ovoce, plátkování menších kusů masa, ale i na chleba je celkem použitelný Pracuje se s ním dobře, dokonce i cibuli jsem se s ním naučil krájet jako Gordon Ramsey Jedinou nevýhodu nevidím ve velikosti, ale v potřebě se o něj pečovat..Ale kdyby přece někdo potřeboval něco většího, pro větší kousek bych šáhl pro něco od firmy KAI, dělají pěkné japonské kuchyňáky Na manželku dávat pozor, podle návodu ani dřevěná ručka není ošetřena na dlouhé máčení, nemluvě o uhlíkovce.. :-D viz mé nekvalitní foto po cca měsíci používání, skvrny na čepeli jsou od hořčice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Já jsem z toho Saku Hocho Santoku trochu rozpačitej. Ale asi jeho vlastnosti odpovídají ceně. Snadno se brousí, to jo, ale ostří teda na můj vkus drží mizerně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BenelliTree Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Dikec pánové za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Jsem připraven ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Raz mi niekto na toto kombo povedal: Nie som vyberavy, staci mi to najlepsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Krásný Pepík.. jednou se k němu dopracuju. Takový drobeček na mazlení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 15. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2015 Krásný Pepík.. jednou se k němu dopracuju. Takový drobeček na mazlení..jj ... mám ho již několik let, je v 9Br. a střílí přesně jak podle pravítka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Po niekolkych rokoch sa dostavam do stavu, ze asi zacnem nosit len victorinox spartan alebo pioneer. Vacsinu casu travim v meste a na bezne cinnosti predbehne ine noze. Co vsak musi mat je pocket clip, takze rozmyslam na dalsim custom-om pioneeru s pocket clipom ktory by mohol byt ten JEDEN noz... uvidime Zatial vsak takto, aspon dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 (upraveno) huhu4d - myslím, že pro milovníka nožů neexistuje jeden NEJ nůž, který splní všechny požadavky. Victorinoxy nosím podle příležitosti dva, 91mm Mountaineer, doplněný o šroubovák ve vývrtce a 111mm WorkChamp. A neumím si představit jejich o moc menší výbavu aby mi něco nechybělo, většinu těch věcí často používám. K tomu ale nosím další nožík s klipem na kapsu, k většímu Victorinoxu obvykle menší polozubaté Spyderco, který mám 25 let a k menšímu zase trochu větší, hladký Gerber. Tyhle 4 věci jsou na denní nošení kamkoliv, na fotce vpravo odspodu. Pak mám další 2 gerbery (vpravo ještě výš), Bear Grylls do přírody, Rex Applegate občas na obranu + další drobné práce tam, kam nelze vzít jinou zbraň. Bez Rexe bych se asi dnes už obešel, ale mám ho také skoro 20 let, máme se rádi a občas ho používám. Takže v té pravé řadě používám všechno mimo motýlka, toho jsem dostal. Ze zbytku multifunkční Bear Grylls vozím v autě a na motorce, něco už udělal, ale nesahá po paty prastarému Leathermannovi, který mi byl kdysi ukraden. CS vystřelovák mám od roku 1982, patříme k sobě ale nenosím ho, nářaďový Scarab jsem dostal, bude mít své místo v krabičce poslední záchrany, ale zatím jsem ho použil jednou na nějakou domácí drobnost. Kalacha jsem dostal, skoro nepoužívám i když tvar čepele a vlastně celý nůž se mi líbí, je to ale spíš stylovka než praktický nůž, ergonomie mizerná a kvalita asi nic moc. Takže všechny pravidelně nepoužívám, ale jeden určitě nestačí:-) Upraveno 21. prosince 2015 uživatelem Ivan Lelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se